Gönderen Konu: SERKAN AYGIN (17.11.2021) 3800 Greft, Safir FUE, YAŞ 23  (Okunma sayısı 20345 defa)

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: SERKAN AYGIN (17.11.2021) 3800 Greft, Safir FUE, YAŞ 23
« Yanıtla #135 : 07 Temmuz 2022, 23:57:57 »
Kardeşim hayırlısı olsun inşallah süreç sonu seni mutlu eder.
Fotoğraflara baktığımda (saçların şekli,yönleri,duruşu vs)  kafandaki saçların çoğu ekim saçı gibi duruyor,yorumları okuyamadım ama kendi saçlarında çok ağır kayıp mı yaşadın ekim sürecinde? Ya da dökülmen çok agresifti de o arada mı ekim yaptırdın?

Tokyo

• Sr. Member
« Yanıtla #136 : 08 Temmuz 2022, 00:14:55 »
merkez ne diyor ? durum daha iç açıcı olmalı değil miydi tokyo
6. Aydan sonra tekrar foto göndermedim 6. ayda normal demişlerdi evet bence de daha iyi olmalıydı

Tokyo

• Sr. Member
« Yanıtla #137 : 08 Temmuz 2022, 00:21:29 »
Kardeşim hayırlısı olsun inşallah süreç sonu seni mutlu eder.
Fotoğraflara baktığımda (saçların şekli,yönleri,duruşu vs)  kafandaki saçların çoğu ekim saçı gibi duruyor,yorumları okuyamadım ama kendi saçlarında çok ağır kayıp mı yaşadın ekim sürecinde? Ya da dökülmen çok agresifti de o arada mı ekim yaptırdın?
Dökülmem zaten çok ağır bir dökülme tipi 23 yaşında nw5-6 tipinde bir dökülme. (Aslında ailede kel bile yok bende neden böyle oldu bilmiyorum).
Evet ekim şokuyla kendi saçlarımda da bariz dökülmeler oldu. Zaten çok sağlıklı değillerdi.
Fakat boş bir alana ekilen 3800 greftin sonucu bile şu anki halimden daha iyi olmalıydı diye tahmin ediyorum. Şu anda kendimi slow grower diye avutuyorum ve pek fazla umursamıyorum 1. yılda ne olur tekrar bakarız.

ilhan karaman

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #138 : 08 Temmuz 2022, 00:28:54 »
Dökülmem zaten çok ağır bir dökülme tipi 23 yaşında nw5-6 tipinde bir dökülme. (Aslında ailede kel bile yok bende neden böyle oldu bilmiyorum).
Evet ekim şokuyla kendi saçlarımda da bariz dökülmeler oldu. Zaten çok sağlıklı değillerdi.
Fakat boş bir alana bile ekilen 3800 greftin sonucu bile şu anki halimden daha iyi olmalıydı diye tahmin ediyorum. Şu anda kendimi slow grower diye avutuyorum ve pek fazla umursamıyorum 1. yılda ne olur tekrar bakarız.
Kardesim oncelikle gecmis olsun mu
Hayirli olsunmu diyeyim bilemedim
Konunda sok dokulmeden sonraki sac dokulmelerinden sonra baya stres yapmis gorunuorsun.
Kelde yasanilabilir hic sacimizda olabilir.
Burda guzel sonuclara bakip moralini bozuyorda olabilirsin.
Bir sure stres yapacagin seylerden uzak durmalisin
Aynaya cok sık bakma
Gerekirse forumada 15 gunde bir girebilirsin
Ayrica burdaki bircok kisi ters ısıkta yada saclarini tarayip onden cekim yapior.
Herkesin sac kalitesi donoru aynida deil.
Herkesten ayni sonucu beklemek pek dogru olmaz.
Sureci stressiz atlatmak suan yapabilecegin en iyi tedavi olacaktir

Tokyo

• Sr. Member
« Yanıtla #139 : 08 Temmuz 2022, 00:33:00 »
Kardesim oncelikle gecmis olsun mu
Hayirli olsunmu diyeyim bilemedim
Konunda sok dokulmeden sonraki sac dokulmelerinden sonra baya stres yapmis gorunuorsun.
Kelde yasanilabilir hic sacimizda olabilir.
Burda guzel sonuclara bakip moralini bozuyorda olabilirsin.
Bir sure stres yapacagin seylerden uzak durmalisin
Aynaya cok sık bakma
Gerekirse forumada 15 gunde bir girebilirsin
Ayrica burdaki bircok kisi ters ısıkta yada saclarini tarayip onden cekim yapior.
Herkesin sac kalitesi donoru aynida deil.
Herkesten ayni sonucu beklemek pek dogru olmaz.
Sureci stressiz atlatmak suan yapabilecegin en iyi tedavi olacaktir
Teşekkür ederim dostum desteğin için. Şu anda tam olarak bunları yapıyorum

hellred

• Full Member
  • 👻
« Yanıtla #140 : 23 Eylül 2022, 00:41:13 »
Son durum nedir?
  • Ekim Tarihi: 23.06.2022
  • Ekim Merkezi ismi Medeks
  • Greft Miktarı 3500
  • Yaşınız 23
  • Medikal Tedavi Xpecia + Solgar Biotin 5000mg

Tokyo

• Sr. Member
« Yanıtla #141 : 03 Kasım 2022, 21:53:41 »
11 ay 17 gün olmuş son durum bu şekilde maalesef.
Finasteride dahil tüm takviyeleri son 3 aydır düzensiz bir şekilde kullanıyorum (çoğu zaman kullanmıyorum)

kel piero

• Full Member
« Yanıtla #142 : 03 Kasım 2022, 22:22:44 »
Malesef olmamış ekim. Revize şart
  • Ekim Tarihi: 17.10.22
  • Ekim Merkezi ismi AKL
  • Greft Miktarı 3100

Musa Turcan

• Sr. Member
« Yanıtla #143 : 03 Kasım 2022, 22:30:50 »
Bencede çok daha iyi olmalıydı

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #144 : 03 Kasım 2022, 23:01:57 »
Benim sürekli takip edip mesaj atmadığım konulardan bir tanesi. Özellikle süreci takip ettim nasıl ilerleyecek diye ama bence bu ekimde kendi saçlarınızın bir kısmı gitmiş gibi görünüyor. Muhtemelen Serkan Aygın size revize yapacaktır, çok iyi saçlara bile revize yaptılar ama tepeye girilirse oradaki ince saçlarınızı da kaybetmeniz çok muhtemel. Yani orta hatta ki boşluklar muhtemelen tepe bölgede de olur. Ama toparlar saçlar çok karamsar bir durumda değilsiniz. Tek sıkıntılı nokta yaşınız çok genç. Dht halen aktif o yüzden varolan saçların iyi korunması gerekir. Revize için Serkan Beyle görüşecekseniz tepe için minoksidili bence kendisine bir danışın derim.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Tokyo

• Sr. Member
« Yanıtla #145 : 04 Kasım 2022, 09:11:11 »
Benim sürekli takip edip mesaj atmadığım konulardan bir tanesi. Özellikle süreci takip ettim nasıl ilerleyecek diye ama bence bu ekimde kendi saçlarınızın bir kısmı gitmiş gibi görünüyor. Muhtemelen Serkan Aygın size revize yapacaktır, çok iyi saçlara bile revize yaptılar ama tepeye girilirse oradaki ince saçlarınızı da kaybetmeniz çok muhtemel. Yani orta hatta ki boşluklar muhtemelen tepe bölgede de olur. Ama toparlar saçlar çok karamsar bir durumda değilsiniz. Tek sıkıntılı nokta yaşınız çok genç. Dht halen aktif o yüzden varolan saçların iyi korunması gerekir. Revize için Serkan Beyle görüşecekseniz tepe için minoksidili bence kendisine bir danışın derim.
teşekkür ederim yorumunuz için fakat şu an revizede dahil bir operasyon daha yaptırmaktan korkuyorum. Sanırım eğer kabul ederse bir sonraki operasyonu Muttalip beye yaptıracağım. Yaşım daha genç ve greft kapasitesi kısıtlı. Ve manuel ekim şu an daha cazip geliyor.

Global

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #146 : 04 Kasım 2022, 10:41:53 »
Paylasimlarin icin tesekkurler. Ben 3 ekim yaptirdim; ilk ikisi Fue olarak farkli yerlerde oldu ve ikisi de hicbir ise yaramadi. 3 ekim dhi oldu ve sonuclarindan cok memnunum.
Fue asla dusunmem bir daha. Finasteride veya minoxilde de kullanmiyorum. Isi kokten cozmedikce hicbir ilaca hayat boyu baglanmak mantikli gelmiyor.

Fury

• Full Member
« Yanıtla #147 : 04 Kasım 2022, 15:39:10 »
Evet jonsinov un konusunda olduğu gibi aynı durumla karşı karşıyayız ne yazık ki . Bence de yaştan dolayı biraz daha beklemelisin. Ekim öncesine bakacak olursak arkadaşların dediği gibi var olan saçlar kaybedildiği için ekim sonucu mutlu etmemiş . Kliniklerin yaşa göre bu riski söylemesi gerekiyor . Manuel ekim düşüncenize katılıyorum . Benim de manuel ekim yapılan ilk 3 sıra ile hemen arkasındaki 4. 5. Sıradaki saç kalitesi ve gelişiminde inanılmaz fark var . Hayırlısı olsun Tokyo kendini çok yıpratmamakla birlikte kesinlikle aktif dökülmen bitmeden yeni ekim düşünme derim . İyi yönden bakacak olursak iğreti pasaklı bir görüntü yok muhtemelen yabancı biri olsa ekim olduğunu anlamaz saçların seyrelmeye başlamış diye yorum yapar .
  • Ekim Tarihi: 13.05.2022
  • Ekim Merkezi ismi Dr.Serkan Aygın Clinic
  • Greft Miktarı 4650
  • Yaşınız 28
  • Medikal Tedavi Biotin - b12 - d3 - Omega3 - doku yenilenmesi için her gün bir bardak ilikli kemik suyu

Tokyo

• Sr. Member
« Yanıtla #148 : 04 Kasım 2022, 22:20:56 »
Evet jonsinov un konusunda olduğu gibi aynı durumla karşı karşıyayız ne yazık ki . Bence de yaştan dolayı biraz daha beklemelisin. Ekim öncesine bakacak olursak arkadaşların dediği gibi var olan saçlar kaybedildiği için ekim sonucu mutlu etmemiş . Kliniklerin yaşa göre bu riski söylemesi gerekiyor . Manuel ekim düşüncenize katılıyorum . Benim de manuel ekim yapılan ilk 3 sıra ile hemen arkasındaki 4. 5. Sıradaki saç kalitesi ve gelişiminde inanılmaz fark var . Hayırlısı olsun Tokyo kendini çok yıpratmamakla birlikte kesinlikle aktif dökülmen bitmeden yeni ekim düşünme derim . İyi yönden bakacak olursak iğreti pasaklı bir görüntü yok muhtemelen yabancı biri olsa ekim olduğunu anlamaz saçların seyrelmeye başlamış diye yorum yapar .
çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için evet şu anlık ekim düşünmüyorum düşünsemde şu an için yaptıramam bazı izin vb konularından dolayı bazen çok az toppik kullanıyorum o da mutlu olmama yetiyor şimdilik.

Facebook Twitter Instagram