tetikler ateş etmiş kafaya atelemişler.saç nereden nereye gelmiş.tbr etmek gerek.tabi surec devam ben 100de yuz kapanma olmasını bekliyorum hani bir iğne ucu kadar topiklicek yer kalmasın.o zaman senide kellikten tamamen emekliye ayırmış olcaz.dısarda ornekte veririm ben bu ekimi iyice kapanınca bazen ektiren eş dost denk geliyor bakın siteye şunun bunun ekimini diyorum oninin ekimi solemiştim on ekimi olarak bir cafede arkadasa basarılı ekim insanlarıda cekiyor .merkezler umarım herkese aynı itinayı gosterirler ve zamanla şımarmazlar
Eyvallah emeklikel hocam, inşallah komple kapanır dediğin gibi. Bu arada topik demişken ben itirafta bulunayım
Daha önce topik kullandığımı söylemiştim. Yaklaşık 12 yıldır düzenli olarak topik kullanıyordum ve çevremde kimse bilmiyordu. Bundan dolayı saç ekimimden sonra kullanmaya devam etmek zorundaydım. Serkan Beye ekim sonrasında topik kullanımını sorduğumda, ilk 6 ay kullanmamı tavsiye etmeyeceğini ama illa kullanmak istiyorsam da hergün yıkamak koşuluyla kullanabileceğimi söylemişti. Bütün riskleri göze alarak Ekimin 40. Gününden sonra, saçımda günde 9-10 saatten fazla tutmayacak şekilde düzenli olarak topik kullandım. Ama eve gelir gelmez muhakkak iyice yıkadım saçlarımı. Böyle bir risk aldım ve sonuca olumsuz bir etki ettiğini düşünmüyorum. Ettiyse de gözle görülmeyecek minör bir etkidir belki. Daha önce ekim sonrası topik kullanımı ile ilgili forumda net bir bilgi görememiştim, paylaşmak istedim.