Gönderen Konu: Vertekse ekilen 1998 Saç+1008 Sakal (Esma - Serkan TETİK) 15.11.2021 (3. Ekimim)  (Okunma sayısı 40245 defa)

Abc

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Zor bir ekim inşallah istediğin gibi neticelenir.donör bayagı hırpalanmış ama dengeli bir alım yapılmış ise her yerde homojen olacağı için seyreklik çok göze batmaz.

Çok teşekkür ederim.Esma Hanıma en güvendiğim nokta özellikle donör deki hassas tutumu. İkinci ekimimde konum var hatta, çok bozuk bir donörden çok iyi bir alım yapmıştı. Son ekim şansım olduğu için,bu sefer kendisini mümkün olduğunca zorlamasını istedim. Umarım hırpalanma minimum seviyede olur.

Abc

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
ilk 2 ekimde toplam kaç graft harcadınız? ilk ekimde özellikle

İlk ekim 2013 yılında oldu. O zamanki ekim yapan arkadaşlar 3.300 greft aldıklarını söylemişlerdi.
ikinci ekim 2.662 saç + 1.217 sakal alındı.
Bu ekimle birlikte 3 ekim sonucunda yaklaşık 8.000 saçtan 2.200 sakaldan olmak üzere, toplam 10.200 greft alinmiş oldu.
« Son Düzenleme: 19 Kasım 2021, 09:56:08 Gönderen: Abc »
  • Ekim Tarihi: 15-16.11.2021
  • Ekim Merkezi ismi Esma-Serkan Tetik
  • Greft Miktarı 3008
  • Yaşınız 36

Abc

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Herkese merhabalar. Bugün 12. Gün . Kabuk dökümü nerdeyse tamamlandı. Sağ yan, sol yan, arka donör ve sakala ait fotoğrafları paylaşıyorum.
« Son Düzenleme: 28 Kasım 2021, 13:43:34 Gönderen: Abc »
  • Greft Miktarı 3008
  • Yaşınız 36

Abc

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
12 gün Ekim alanına ait fotoğraflar.
  • Greft Miktarı 3008
  • Yaşınız 36

Leonidas

• Hero Member
Hadi bakalım şimdi yapmak gereken beklemek, sabır diliyorum hocam. Umarım şok çok götürmez :)

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun kardeşim.. çok çok zor işlere girmişsin.. umarım çok mutlu sonlandırırsın sürecini.

Abc

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hadi bakalım şimdi yapmak gereken beklemek, sabır diliyorum hocam. Umarım şok çok götürmez :)
[/quote

İnşallah leo, sabırdan başka şansımız yok dostum. Seninde vertex çok iyi gidiyor, 150. Gün fotonu bekliyoruz bak :)
  • Greft Miktarı 3008
  • Yaşınız 36

Abc

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun kardeşim.. çok çok zor işlere girmişsin.. umarım çok mutlu sonlandırırsın sürecini.

Eyvallah sloocer'ım. Hakkımızda hayırlısı, zor bir yola girdiğimizi bilerek ve beklentiyi düşük tutarak girdik. En azından 3. Ekim olayı aklımdan çıkmış oldu. Yoksa sürekli kafamı kurcalıyor olacaktı. Giden para ve zahmet oldu. Gelen olursa değer diyeceğiz :)
  • Greft Miktarı 3008
  • Yaşınız 36

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Tamamen kapanmaz çünkü açık alan baya geniş. Ama sen artık tecrübeli bir bireysin, seni tatmin edecek ölçüde kapanır diye düşünüyorum dostum. Ben çok beğendim. Her ay paylaşım bekliyorum. Bakalım şoktan ne kadar saç kurtulacak? :)

Okan29

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekim temiz duruyor dengeli alım yapılmış son zamanlarda verteks ekimlerinden de iyi sonuçlar alınmaya başlandı.

explosen

• Hero Member
fiyat ne kadar acaba
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi proscar 5/1 bir kötülüğünü görmedim bu konuda duruşum konudaki gibi https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=27709.0

Abc

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Tamamen kapanmaz çünkü açık alan baya geniş. Ama sen artık tecrübeli bir bireysin, seni tatmin edecek ölçüde kapanır diye düşünüyorum dostum. Ben çok beğendim. Her ay paylaşım bekliyorum. Bakalım şoktan ne kadar saç kurtulacak? :)

Evet sonnyto beklenti çok yüksek değil o yüzden. Bakalım senin gibi saçı uzatıp, açık alanı kapatabileceğim bir seviyeye gelirse ne ala :) Beğenmenede çok sevindim çünkü sloocer gibi senin gibi tecrübeli isimlerin yorumları benim için çok kıymetli. Düzenli paylaşım yapacağım inşallah :)
  • Greft Miktarı 3008
  • Yaşınız 36

Abc

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekim temiz duruyor dengeli alım yapılmış son zamanlarda verteks ekimlerinden de iyi sonuçlar alınmaya başlandı.

Çok teşekkürler hocam umarım başarılı bir sonuç elde ederiz.
  • Greft Miktarı 3008
  • Yaşınız 36

Abc

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
fiyat ne kadar acaba

Hocam fiyat için Serkan Beyler greft sayısından bağımsız çalışıyorlar. Operasyonda yine 2 gün 4 seans olarak sürüyor. Sadece saçtan alım yapılacaksa 11.000 TL, ilave olarak sakaldan da alım yapılacaksa 12.500 TL.
Bu tutarın içinde; kahvaltı dahil 2 gün otel konaklaması dahil. Ayrıca Antalya içinde yapılan bütün ulaşım ihtiyaçlarınızı Serkan Bey karşılıyor.

Tabi bu rakamlar 2021 rakamları. 1 Ocak itibariyle zam yapacağız demişti bana Serkan Bey ilk konuştuğumuzda ama rakam ne olacak bir bilgim yok.
  • Greft Miktarı 3008
  • Yaşınız 36

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu süreçte kan sulandırıcı ve vitamin almayı unutma bu arada Abc.

Facebook Twitter Instagram