Saç Ekimi Sonuçları
Ben faydasını gördüğüme inanıyorum. Prp yi her yerde yaptırmayın. Önemli olan prp nin numune tüpleri olan kitlerdir. Sağlık bakanlığı onaylı prp tüpleri kullanilirsa trombosit miktarını 8-10 katina kadar cikarabiliyor. Ayrıca santrifüj de önemli trombositlerin zarar görmemesi gerekir. Diğer bir önemli kısım sa bufy coat denilen plazmaden zengin kısımın alınmasi işlemi işini bilen birisi yaparsa gerçekten fayda görürsünüz. Çoğu güzellik merkezi analiz amaçlı olan normal kan tüpleri kullaniyor. Siz siz olun hangi kit olduğunu yaptırdığıniz yere sorun. Ve ÜTS kaydına bakın. Class 2 B sertifikasi olması gerekiyor. Ayrıca steril ortamlarda uygulanmasi gerekiyor. Ben 2 kez yaptırdım henüz min 21 günde tekrarlanmak üzere 6 seans yaptıracağım. 6 cc çıkan plazmadan zengin kısımin 5 cc sini saçıma 1 cc sini de yüz kisimindaki lekelere yaptırdim lekelerde belirgin azalma var saclar da dahs canlı görünüyor.
Ben kiti direk sac ekim uzmanim olan ahmet Tosun bey den alıyorum. Ama bulunduğum hastane de yapıyor. Ayrıca internetten de satın alabilirsiniz , T lab , vacusera, vs . İzmir de sağlık çalışanıyım ben
Valla hocam dikkat edilmesi gereken seyleri söyledim aslında ama uygulamanin herhangi bir yan etkisi yok steril çalışıldiktan sonra. Çünkü kan kendi kaniniz , uygulama iyi olsun yeter bufy coat iyi alinirsa trombositten zengin kısım faydasini görürsünüz