selamlar saç ekim öncesi vertexs bölgeniz daha iyiymiş doğal olarak şok dökülme ile tepe bölgesinde ve kafanın diğer alanlarında saçlar zayıflar ince saçlarda dökülebilir sizde bu durum yaşanmış sanırım moreliniz o yüzden bozuk
saç ekim önce tepe bölgenizde ki saçlarınız da ince 4 aya kadar biraz daha toparlar
bu tarz ekimlerde önce güçlendirip finasterid tarzı ürünlerle saç ekimine o sekilde girmek gerekir ki ekimin verdiği tranva ile çok fazla zayiyat olmasın
ve saç ekimi sürecini desteklesin transfer aşamasında güçlü greftler olsun
neyse saç ekimi kafada kan akışını bozar kendi saçlarnızı inceltir ya da döker
ama zamanla 4 ay da toparlar destek alabilirsiniz şu an için moral bozacak bir durum söz konusu değil
şok dökğlme tamamlanmış sayılır bundan sonrası umarım güzel çıkışlar olur saçlarda
Merhabalar Hintell,
Yorumun için çok teşekkür ederim. Dediğin çok doğru, şok dökülme tepe bölgesini harbiden etkiledi, yavaş yavaş saç çıkışlarının olacağı dönem başlıyor finastreid kullanımına ben sıcak bakmıyorum umarım kullandıgım diğer takviyelerin etkisi olur.
Kullandıgım takviyeler,
Solgar Vm2000.
Xpecia.
Kan testine dayalı olarak vitabiotics.
4 ayda verteksin ne kadar toparlayacağı hakkındaki yorumunu çok merak ediyorum, kullandığım takviyeler doğrultusunda.
Zayıflamıs saçları kurtarabilir miyiz sence tepe bölgesinde?