Onlar bekleme durumunda olan saçlar ve zamanı gelince ya uzayacaklar yada dediğin gibi ölü hale gelip dökülecekler umarım iyi olan senaryo gerçekleşir ve iyi bir sonuç elde edersin dostum.
Anladim, evet bakalim bekleyip gorucez. Tesekkurler
hocam sizde aynı anda ekimi yapan kaç kişiydi?
bende ekimi 1 kişi yaptı
bazılarında 2 kişi ekim yapmış
aynı yerde ektirdik, bana tek kişi ekim yaptı, greftler haliyle daha fazla bekledi
bu ayrımcılık niye yapılıyor bilen var mı? siz ne fiyatta anlaşmıştınız? ben 8.000 TL ye anlaştım.
Iki kisi vardi benim operasyonumda. Size gore daha yuksek bir fiyat odedim. Ne soylesem size bilemiyorum, bu konuda tecrubeli arkadaslar daha verimli yorumlarda bulunabilir ancak gecmiste kaybolmak yerine onune bakmani oneririm. Gorebildigim kadariyla ayni yerde donup duruyorsun. Ben sac ekimi kararini cok ani verdim, vaktim kisitliydi ve etrafimdaki referanslar uzerinden bu merkezi sectim. Donup baktigimda daha iyi arastirip, farkli yerleri de goz onunde bulundurabilirmisim. Daha da iyi olabilirdi, daha da kotu. Ancak tek kesin veri var ki suanki sonucu degistiremeyiz. O yuzden moralini yuksek tutup, gerekli takviyeleri alip, sacin bakimini ihmal etmeyip en iyi sonucu ummak en guzeli. Bu sekilde bir yere varamayiz malesef.