Saç Ekimi Sonuçları
Merhabalar, Gayet guzel devam ediyor surec, kabuklar sertlesip gerilip catlamaya basladiginda ekim yapilan greftlerin de nefes almasi gerektiginden fazla tutmamak gerekiyormus ben 7. gunde biraz daha sert yikamaya basladimBence gayet guzel bir netice olacak cunku halihazirda olan saclariniz da kuvvetli
7. Gün sanki erken değil mi kabuk dökümü için , bana yıkamanın 11. Gününde dökeceksiniz dediler
Merhaba, Ben de oyle dusundum ancak cidden sert kabuk baglamisti losyon yag da surseniz hemen sertlesiyordu son halini de foruma yukledim yikama sonrasini yorumunuzu da merak ediyorum..Belki de Dhi ile ekim yapildigindan kabuklasma ve iyilesme sureci erken olmus olabilir.. cok bastirma yapmadan geldi kabuklar
bencede dhi olduğu için erken döktünüz kabukları , bence ekiminiz sizin yüzünüzü güldürecek
Merhaba,Tesekkur ederim hep beraber insallah keyifle istedigimiz gibi halledecegiz bu sureciBu arada Seboreik dermatit icin sampuan tavsiyen var mi? Ekim sonrasi hangi sampuan ve takviyeleri planliyorsun
Dilerim benim de boyle sorunsuz olur ekimim. En büyuk korkum nekroz. Gerci arkadasimizin boyle bi sorunu yok ama bilgili arkadaslara sormak isterim: nekroz ameliyattan 1 2 gun sonra ortaya cikabilen bir durum mudur yoksa 10 20 gun sonra da ortaya cikabilir mi? Bu konuda bir ekimci ayni gun yada ertesi gun demisti. Bilenler bilgi aktarimi yapabilir mi?