Gönderen Konu: Serkan Aygın klinik / 16.11.2021 / 4100 greft  (Okunma sayısı 16007 defa)

Subzero

• Hero Member
« Son Düzenleme: 05 Ocak 2022, 00:04:36 Gönderen: Subzero »

Subzero

• Hero Member
Ynt: Serkan Aygın klinik / 16.11.2021 / 4100 greft
« Yanıtla #107 : 04 Ocak 2022, 23:55:39 »
.
« Son Düzenleme: 05 Ocak 2022, 00:04:55 Gönderen: Subzero »

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #108 : 08 Ocak 2022, 20:13:32 »
53. Gün
Şok bitti gibi şu anda bile çok memnunum baya saç kaldı çünkü şoktan sonra , umarım erken sonuç alırım , ekim merkezinin verdiği şampuan yeni bitti şampuan olarak ne önerirsiniz ?

LOESS

• Hero Member
« Yanıtla #109 : 08 Ocak 2022, 20:52:58 »
53. Gün
Şok bitti gibi şu anda bile çok memnunum baya saç kaldı çünkü şoktan sonra , umarım erken sonuç alırım , ekim merkezinin verdiği şampuan yeni bitti şampuan olarak ne önerirsiniz ?
Üstad mevcut saçların uzamış, zararda görmemiş, 60-70 Güne kadar tek tük şok devam eder şuan ki görüntü bile güzel, sça derisi hareketli gözüküyor inşallah güzel bir neticeye varırsın endişe edicek hiç bir durum yok. Şampuan olarak Avesin bütçeni zorlamassa Trichos Şampuan çok iyidir.  İçerik olarak ; Trichos Shampoo, SLS, SLES ve Paraben içermeyen yeni formülü ile kadın-erkek ayrımı olmadan herkesin kullanımına olanak sağlamaktadır. Trichos Shampoo, tüm saç dökülmesi tiplerinde etkili olduğu gibi zararlı güneş ışınlarından saçlarınızı korur. Procapil, Heliogenol, Piroctone Olamine dışında 6 farklı Vitamin ve 18 farklı Bitki ekstresi içerir. İçeriğindeki Heliogenol sayesinde, E Vitamini içeren şampuanlara göre 3 kat daha koruma etkili olan Trichos Shampoo, özellikle dinlenme döneminden uzama dönemine geçiş yapan bebek saç tellerini güneş ışınlarından (UV) ve çevresel faktörlerden korur. Sık kullanım şampuanı olarak kullanıldığı takdirde, saçlı derinin nemlenmesini sağlar ve içeriğindeki Piroctone Olamine ve Heliogenol ile kepek problemlerini çözer. Patentli içeriği sayesinde saçlarınız saç kremi sürülmüş gibi yumuşak ve ipeksi bir görünüme sahip olur. Procapil, Heliogenol, Piroctone Olamine, Biotin, Saw Palmetto Extract (Cüce Palmiye ekstresi), Millet Seed Extract (Darı Tohumu ekstresi), Ginseng Extract, Milk Vect Root, Paraguay Tea, Çin Hayat Üzümü, Zerdeçal, Acı Biber Ekstraktı, Gingko Biloba, Pumpkin Seed (Balkabağı Çekirdeği ekstresi), Flax Seed, Centella Asiatica, Atkestanesi bitkisi ekstresi, Nettle, Atkuyruğu bitkisi ekstresi, Yeşil Çay, Kayın ağacı ekstresi, Çörekotu ekstresi, Folik Asit, C vitamini ve B3, B5, B12 vitaminleri içerir.

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #110 : 08 Ocak 2022, 21:59:19 »
Üstad mevcut saçların uzamış, zararda görmemiş, 60-70 Güne kadar tek tük şok devam eder şuan ki görüntü bile güzel, sça derisi hareketli gözüküyor inşallah güzel bir neticeye varırsın endişe edicek hiç bir durum yok. Şampuan olarak Avesin bütçeni zorlamassa Trichos Şampuan çok iyidir.  İçerik olarak ; Trichos Shampoo, SLS, SLES ve Paraben içermeyen yeni formülü ile kadın-erkek ayrımı olmadan herkesin kullanımına olanak sağlamaktadır. Trichos Shampoo, tüm saç dökülmesi tiplerinde etkili olduğu gibi zararlı güneş ışınlarından saçlarınızı korur. Procapil, Heliogenol, Piroctone Olamine dışında 6 farklı Vitamin ve 18 farklı Bitki ekstresi içerir. İçeriğindeki Heliogenol sayesinde, E Vitamini içeren şampuanlara göre 3 kat daha koruma etkili olan Trichos Shampoo, özellikle dinlenme döneminden uzama dönemine geçiş yapan bebek saç tellerini güneş ışınlarından (UV) ve çevresel faktörlerden korur. Sık kullanım şampuanı olarak kullanıldığı takdirde, saçlı derinin nemlenmesini sağlar ve içeriğindeki Piroctone Olamine ve Heliogenol ile kepek problemlerini çözer. Patentli içeriği sayesinde saçlarınız saç kremi sürülmüş gibi yumuşak ve ipeksi bir görünüme sahip olur. Procapil, Heliogenol, Piroctone Olamine, Biotin, Saw Palmetto Extract (Cüce Palmiye ekstresi), Millet Seed Extract (Darı Tohumu ekstresi), Ginseng Extract, Milk Vect Root, Paraguay Tea, Çin Hayat Üzümü, Zerdeçal, Acı Biber Ekstraktı, Gingko Biloba, Pumpkin Seed (Balkabağı Çekirdeği ekstresi), Flax Seed, Centella Asiatica, Atkestanesi bitkisi ekstresi, Nettle, Atkuyruğu bitkisi ekstresi, Yeşil Çay, Kayın ağacı ekstresi, Çörekotu ekstresi, Folik Asit, C vitamini ve B3, B5, B12 vitaminleri içerir.
teşekkürler detaylıca anlatmışsınız

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #111 : 16 Ocak 2022, 12:44:56 »
2. Ay durum bu şekilde 3. Ayda artık yavaş yavaş çıkışları bekliyorum , 3. Ayda görüşürüz 🙂

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #112 : 16 Ocak 2022, 13:15:43 »
Maşallah geliyor gelmekte olan çok güzel süreç kararmalar başlamış

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #113 : 16 Ocak 2022, 16:20:34 »
Maşallah geliyor gelmekte olan çok güzel süreç kararmalar başlamış
inşallah dediğiniz gibidir sık olmamasından korkuyorum ekimin

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #114 : 25 Ocak 2022, 11:07:00 »
Arkadaşlar iki gün önce özel bi gün olduğu için topik kullandım topiği sabitlemek içinde sprey sıktım kafama , 4-5 saat kaldı kafamda topik  ardından hemen yıkadım sizce ekimin sürecini olumsuz etkiler mi ?

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #115 : 25 Ocak 2022, 19:25:42 »
Arkadaş bilgi alalım diyoruz veren yok bilgisi olmayanı anlarım yazmaz da illa ki bilende vardır topigin zararı olup olmayacağını ama kimse yazmiyor , hintell istersen konuyu silebilirsin başka fotoğraf atmayip mesaj vs yazmayacağım

Edgar X

• Hero Member
« Yanıtla #116 : 26 Ocak 2022, 21:09:53 »
Arkadaşlar iki gün önce özel bi gün olduğu için topik kullandım topiği sabitlemek içinde sprey sıktım kafama , 4-5 saat kaldı kafamda topik  ardından hemen yıkadım sizce ekimin sürecini olumsuz etkiler mi ?

2 ay olmuş ve cilt altına geçecek değil ya sprey  :) boşuna evham yapıyorsun bu kadar kuruntulu olmaya gerek yok ,sonuçta deri altında canlı hücrelerden bahsediyoruz onları öldürmek o kadar kolaymı hadi ekimin ilk bir iki haftası olsa anlarım.
ha ne yapmış olabilirsin kafa derine bir miktar zarar vermiş olabilirsin onları kullanmaya devam edersen zaten ekim işleminden dolayı halen tam olarak iyileşmemiş olan saç derine zarar verirsin kaşıntı,sivilce ve kızarıklık gibi problemlerle karşılaşabilirsin bunlarda ekimini kısmen olumsuz etkileyebilir.

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #117 : 11 Şubat 2022, 11:09:44 »
Her ne kadar bi sinirle fotoğraf atmayacağımı söylesemde bu foruma çok şey borçluyum , yorum gelse de gelmese de düzenli fotoğraf atacağım , benim yaşlarımda olup açıklığı bana benzeyen illa ki kişiler vardır onlara güzel örnek olabilmek amacım , neyse 87. Günün fotoğrafları süreçten memnun sayılırım , öndeki saçlarımı dengeli uzasinlar diye kendim iki kere makasla uçlarından aldım , birde korona testim pozitif çıktı inşallah süreci etkilemez

Jokers

• Full Member
« Yanıtla #118 : 11 Şubat 2022, 11:48:29 »
Sürecin gayet hızlı gidiyor. Memnun olacağından eminim

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #119 : 11 Şubat 2022, 12:25:22 »
Sürecin gayet hızlı gidiyor. Memnun olacağından eminim
Yorumunuz için teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur

Facebook Twitter Instagram