Gönderen Konu: 9_10 ağustos 2017 antalya esma serkan tetik 3000 greft dhi ekim yapıldı  (Okunma sayısı 26980 defa)

CanCosmo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Bencede iyi bir gelisme. Sonuc iyi gözüküyor.

duman176

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Aynada biraz daha loş ışıkta...sağ şakak biraz daha kararıp güçlenirse çok daha iyi olacak gibi...
Hocam senin 5 ve 6. Ayda çok güzel bi görüntü oluşur fazlasıyla memnun kalırsın. Bu arada ekilen sakallar ne durumda onlar da şok dökülme yaşadın mı.  Dokununca ve bakınca belli oluyor mu

spider35

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Selamlar, çok net olmasa da fikir vermesi açısından yaklaşık 135.gün fotoları...diplerde de halen elime gelen kökler var,henüz tam anlamıyla uzamamıl sanırm 1 - 2 aya  sonuç güzelleşecek...şu anda yüzde 60 diyebilirim...

Orhan.2710

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Selamlar, çok net olmasa da fikir vermesi açısından yaklaşık 135.gün fotoları...diplerde de halen elime gelen kökler var,henüz tam anlamıyla uzamamıl sanırm 1 - 2 aya  sonuç güzelleşecek...şu anda yüzde 60 diyebilirim...

Bence 135 güne göre gayet iyi kardeşim, bende esme serkan düşünüyorum bi kaç kere görüştük izin alınca gitmeyi düşünüyorum, bi sıkıntı sorun yada memnun olmadığın birşey oldu mu 😊

omerfaruk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
kamera, telefon yerine saçlara odaklansaymış iyiymiş.

prelude034

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
realist yorum yapılabilmesi adına, farklı açılardan ve net foto ekleme şansı olursa, yorumlar gelecektir.

supraspinosa

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Net foto alabilir miyiz hocam rica etsek

bozkurt

• Hero Member
Son durumunuz nasıl acaba? Güncel durumunuzu paylaşmayalı çok zaman geçmiş.

draculatapma

• Müslüm GÜRSES
  • Jr. Member
  • **
  • Ali TEKİNTÜRE
Son durumunuz nasıl acaba?
Karanlıklar Ülkesindeyim Işıklarım Hep Sende Kalmış...

spider35

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
benim başlığımı silmişti forum yönetimi...ne dense???ayıp ettiler...bende uzunca bir süredir girmiyordum...son durumu paylaşıyorum..

alcapone

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
benim başlığımı silmişti forum yönetimi...ne dense???ayıp ettiler...bende uzunca bir süredir girmiyordum...son durumu paylaşıyorum..
hocam fotoğraf yüklenmemiş sanırım

supraspinosa

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam foto yükleyebilir misiniz

shadow

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
bu ekim sonucunu merak ediyoruz son foto gelse çok iyi olur

creeping

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Son Durumunuz ile ilgili fotoğraf yükleyip bilgilendirme yapabilir misiniz? sizin ekim sürecinizi takip edenler için çok önemli olacaktır.

Facebook Twitter Instagram