Gönderen Konu: 9_10 ağustos 2017 antalya esma serkan tetik 3000 greft dhi ekim yapıldı  (Okunma sayısı 26979 defa)

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Normal icinizi ferah tutun ekim sonrasi bircok kisinin yasadigi bir durum

bozkurt

• Hero Member
O boşluklar insanı ürkütüyor.

spider35

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
O boşluklar insanı ürkütüyor.
donör mü?

bozkurt

• Hero Member

spider35

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
2 . Ay.... donör tamamen toparladı... ama ekilenlerin büyük kısmı döküldü...şu an en sıkıntılı zaman...saçlar  da çok fazla uzunluk farkı var...bu hafta makasla eşitleteyim diyorum...bi sakıncası olur mu...haftada 5 gün proscarın 4te 1i ve 1000lik solar biyotin kullanıyorum...

spider35

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
süreç nasıl arakadaşlar yorum yok mu :D yada o derece kötü mü ?? birde kulağımın tam arkasında ki kemikte ; kafa derimde sanki bir beze çıktı...2 haftadır elime geliyor...hafiften aıtıyor...saç ekimiyle alakalı olabilir mi? beze gibi..

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
şuan için standart ilerliyor. çıkışlar başlamış. dönor problemi hiç yok. birkaç haftaya çıkışlar hız kazanır.

fatih23

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
merhaba kardesim.Son fotoraf varmi sonuc nasil dökülen saclar ciktimi sok dökülmeden sonra.

spider35

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
merhaba kardesim.Son fotoraf varmi sonuc nasil dökülen saclar ciktimi sok dökülmeden sonra.
eklediğim fotolar güncel..pazar günü çekildi...dökülen saçlar çıkmadı ama kıl kökleri gözüküyor ...elime geliyor...tabi sağlıklı ve hacimli olarak ne kadar zaman sonra uzayacak kısmet..inşallah doğal ve sağlıklı şekilde uzarlar..

fatih23

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
insallah kardesim.Biotin yada Proscar yani finasterid kullaniyonmu.Eger Kullaniyorsan kac mg Biotin.
« Son Düzenleme: 11 Ekim 2017, 21:40:56 Gönderen: fatih23 »

spider35

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
insallah kardesim.Biotin yada Proscar yani finasterid kullaniyonmu.Eger Kullaniyorsan kac mg Biotin.
1000 lik biyotin- 4 te 1 proscar..proscarı haftasonları es geçiyorum...

spider35

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
81. gün;banyodan hemen sonra hafif nemli olarak çekildim...

güzel sonuçlanacak mı biraz stres yapmaya başladım... :-\ gidişat vasat görünüyor sanki?? şu anki haliyle çok seyrek ve komik duruyor..
« Son Düzenleme: 29 Ekim 2017, 18:18:20 Gönderen: spider35 »

duman176

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Kardesim cok guzel bir sonuc seni bekliyor. Yavas yavas cikislar başlamış. 120 e kadar hızlanir 120 den sonra patlamaya baslar.

diptera

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Valla donörünüz sağlam,güzel de toparlanmış,saç telleri de kaliteli görünüyor.Saç çizginizde güzel.Sadece ilaçları düzenli kullanın ve sabredin güzel sonuç alacaksınız.Bu dönemlerde böyle tedirgin olmanız normal moralinizi bozmayın.Şahsen ben ikinci ekim yaptıracak olursam bu merkezi düşünmüyor değilim.

Facebook Twitter Instagram