Gönderen Konu: 9_10 ağustos 2017 antalya esma serkan tetik 3000 greft dhi ekim yapıldı  (Okunma sayısı 26956 defa)

spider35

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Şöyle söyleyeyim, çok çok yüksek beklentileriniz olmasın özellikle geniş alanda kellik varsa ve saç telleriniz inceyse sonuç memnun etmeyebilir...benim saç telleri kalın olduğundan on hat iyi ve güçlü oluştu ama uzadıkça kıvırcık ve dalgalı oluyor,bende makasla kesiyorum....birde gerilere doğru ara ara seyrek görüntü var..yani yüzde yüz homojen bir yoğunluk yok....yine de 10 üzerinden 7.5 diyebilirim...

stigma4885

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Benim saçlarım ince telli acaba orada ektirmesem mı hayal kırıklığına uğrar miyim acaba . O kadar paraya ve zahmete değer mi bilmiyorum

Fatih33

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
saçın çıkış yönlerimevcut saçlarınla uyumlu oldumu hocam

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Şöyle söyleyeyim, çok çok yüksek beklentileriniz olmasın özellikle geniş alanda kellik varsa ve saç telleriniz inceyse sonuç memnun etmeyebilir...benim saç telleri kalın olduğundan on hat iyi ve güçlü oluştu ama uzadıkça kıvırcık ve dalgalı oluyor,bende makasla kesiyorum....birde gerilere doğru ara ara seyrek görüntü var..yani yüzde yüz homojen bir yoğunluk yok....yine de 10 üzerinden 7.5 diyebilirim...
Çok objektif bir yorum, helal olsun valla. Başkası olsa gereksiz ballandırırdı, iyi yapmışsın analizi. :)

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Neymis.... 10 üzerinden 7,5 :) ..... birak not vermeyi kardes.... güzel olmus...... hayrini gör....

spider35

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Son durum: yaklaşık 3 yıl SONRA,
Herhangi bir ilaç takviye kullanmıyorum... yaş 40..

Genel olarak memnunum ama arka hatta biraz seyreklik var , belki yaştan kaynaklı dökülme de olabilir...

Bu ara biraz spora da yüklendim, testesteron Seviyenin yükselmesi de dökülmeye etki edebiliyor deniyor...

Facebook Twitter Instagram