Gönderen Konu: 9_10 ağustos 2017 antalya esma serkan tetik 3000 greft dhi ekim yapıldı  (Okunma sayısı 26957 defa)

Monoamelio

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Nerede ameliyatı? Hastane? Klinik? Kan testleri?

spider35

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Micromotorla lokal anestezi ile alındı...su anda tamamen geçti diyebilirim...ağrı sızı kabuk hiç bi şey kalmadı...iğne batan yerler de belli belirsiZ bi acı var o kadar...
Ne zaman Bu fotoğrafı yaptı?
kökler yeni alındığında ki hali...3 4 gün içinde tamamen iyileşti...

spider35

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Nerede ameliyatı? Hastane? Klinik? Kan testleri?
ameliyati klinikte gerçekleştirdiler..koşullar ve hijyen yeterliydi..yanlarında bir doktorda vardı operasyon öncesi ilaçları falan nasıl kullanacağımı dozunu bilgilendirdi..ama tabi tam teşekküllü bi hastane ortamı falan yok....tahlillerin de çok üzerinde durmadilar açıkçası...herhangi bir alerjim yada kronik hastalığım yok..alkol sigara yok...tek sıkıntı lokal anestezinin daha zir etki etmesi oldu...alkol kullananlarda bu durum oluyormuş...

spider35

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
1 hafta itibari ile son durum,sanırım kabuklanma sureci oluyor...çok itici bor görüntü var :-\ hepsini yolmamak için kendimi zor tutuyorum..

ReLaX

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kabuklar dökülünce o ilk görüntü cok hosuna gidecek sabret :)

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
15 gun içinde kabuklari dokmen gerek n gec ekim ysptiginiz yer ile konusun onlarda bahsedicektir size

spider35

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
 DHI yöntemi ile gerçekleşti kanal açma kanama vs..vs.. olmadı... ama 9-10 günde olmama rağmen igrenç bir kabuklanma-konaklanma? var ekilen yerlerde...

günde 2 kere bepanthol sürüp 40 dakika bekleyip ardından sebamed ile yıkıyorum...

ama lanet kabuklardan kurtulamadım hala...ve  iyice kafam kuruyunca yine sert bir kabuk - konak kitlesi oluşuveriyor..

parmak ucumla zorlamadan ufak ufak alabildiklerimi almaya çalışıyorum...bu esnada da bi kaç sefer kabukla birlikte kıllar da geldi elime..

var mı bu işi çabuklaştırmanın bir yolu? acaba cildim yağlı olduğundan mı bu derece kabuklu ve çirkin bir görüntü oluştu?

bepanthol sürmeden doğrudan şampuanla yıkasam mı?? yoksa yıkamayı 3 e çıkartsam mı?

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kabuklari sampuan surdukten sonra oval hareketlere sokmelisin kabuklarla gelen killar normal kanama olup gelmediyse sorun yok
« Son Düzenleme: 09 Eylül 2017, 12:30:31 Gönderen: Martineden1903 »

spider35

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
10.gün kabuklar temizlendi..ama ara ara ekim yapılan yerlere dokunduğumda elime kıllar geliyor...dökülme mi başladı acaba?

isimsiz

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ekiminiz hayirli ugurlu olsun.sok dokulmeden sonra 3 aylik sabir donemin basliyacak karamsarliga kapilma usta insaallah sonuc guzel olur bu arada senin doner bolgesinin masaalahi var her turlu kapanir gibi duruyor

spider35

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ekiminiz hayirli ugurlu olsun.sok dokulmeden sonra 3 aylik sabir donemin basliyacak karamsarliga kapilma usta insaallah sonuc guzel olur bu arada senin doner bolgesinin masaalahi var her turlu kapanir gibi duruyor
eyvallah teşekkürler... donorü özellikle zorlamayın dedim...forumda ki donorleri deşilenleri görünce en büyük korkum oydu....valla elime her kıl geldiğinde üzülüyorum...İnşallah en az yüzde 80 85i tutar....

isimsiz

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
eyvallah teşekkürler... donorü özellikle zorlamayın dedim...forumda ki donorleri deşilenleri görünce en büyük korkum oydu....valla elime her kıl geldiğinde üzülüyorum...İnşallah en az yüzde 80 85i tutar....
insaallah daha fazlasi tutar

bozkurt

• Hero Member
Ekimini merakla takipteyim. Bu ikilinin ekimleri üzerinde de yoğunlaşmış durumdayım. İnşallah mutlu edecek sonuç alırsınız.

isimsiz

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ekimini merakla takipteyim. Bu ikilinin ekimleri üzerinde de yoğunlaşmış durumdayım. İnşallah mutlu edecek sonuç alırsınız.
eyvallah mahmut kardesim

Facebook Twitter Instagram