Gönderen Konu: 9_10 ağustos 2017 antalya esma serkan tetik 3000 greft dhi ekim yapıldı  (Okunma sayısı 26955 defa)

spider35

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Selamlar, bi cesaretle 9 10 ağustosta 2 seansta sac ekimini gerçekleştirdim..donoru çok zorlamamalarini özellikle belirttim,3000greft enseden,yaklaşık 300de alt çeneden alıp acikliklari kapadılar..yaklaşımları titizlikleri son derece iyiydi..umarım sonuçlarda iyi olur...su anda günde 2 defa bepanthol losyon sürüp sonra sebamedele yıkıyorum..antibiyotik bitti...proscar önerdiler hatta aldık ama kararsizim başlamadım...

spider35

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 9_10 ağustos esma serkan sac 3000greft ekim yapıldı
« Yanıtla #1 : 14 Ağustos 2017, 21:27:28 »
Ekim öncesi fotolar..donorde fazla kök yok dediler..ama kalın telli...

spider35

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 14 Ağustos 2017, 21:31:42 »
Ekim sonrasi

heartless48

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 14 Ağustos 2017, 21:33:44 »
ekiminiz hayırlı olsun inşallah istediğiniz görünüme kavuşursunuz. Ben de Fethiyede yaşıyorum inşallah seneye yazın burada ekim yaptırıcam. Fiyat olarak ne kadar tuttu acaba? Bu arada sürecinizi de takip edeceğim foto paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Tekrar hayırlı olsun

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 14 Ağustos 2017, 21:45:14 »
Ekiminiz hayirli olsun ozenli bir çalışma olmus gibi

spider35

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 14 Ağustos 2017, 22:10:08 »
Fiyat 3 gece konaklama dahil 6000 tuttu...otel konum olarak güzel odalar ferahtı....ama şu mevsimde aşırı sıcaktı antalya...dönüşte  havaalanından esenler otogara yetişmek için çantayla biraz efor sarfetmek zorunda kaldım...umarım kökler zarar görmemiştir...

Mehmet 28

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 14 Ağustos 2017, 22:41:22 »
Bu Ekim merkezi genelde donör alanını ensenin bitimine kadar kullanıyor çok geniş bir alandan alım yapıyor ekimlerin de bu dikkatimi cekti

spider35

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 15 Ağustos 2017, 10:44:51 »
Dhi ile ekim yapıldı....yatarken daha ne kadar saga sola dönmeden yatmam gerekecek? 2 hafta mi?

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
10 gun dikkat etseb iyi olur garantiye al kendinei kabunlar dokulmus olur 10 gune

niremba

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekiminiz hayırlı olsun sürecinizi takip edeceğim.
  • Ekim Tarihi: 23/06/2022
  • Ekim Merkezi ismi Asumanhair
  • Greft Miktarı 4400
  • Yaşınız 46
  • Medikal Tedavi Proscar 1/4 Kerozan Alpha Lipoic Asid ,Demir,B vitamini,L arginin

ReLaX

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayirli olsun. 300 greft de alt ceneden alindi yazmissin. Orasi da ayni sekilde uyusturulup mikro motorlami aliniyor? Ve iyilesme süreci nasil? Bir süre tras olmak yasak sanirim?

spider35

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Micromotorla lokal anestezi ile alındı...su anda tamamen geçti diyebilirim...ağrı sızı kabuk hiç bi şey kalmadı...iğne batan yerler de belli belirsiZ bi acı var o kadar...

spider35

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Donörün son hali..

heartless48

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
buranın maşallağı var donöre hiç zarar vermiyo, sizinki de maşallah belli olmuyof alım olduğundan şimdiden inşallah böyle güzel devam eder. Stresi bi tarafa atın hep olumlu düşünün negatif horum yapanlarıda ilk 6 ayda umursamayın bence

Monoamelio

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Micromotorla lokal anestezi ile alındı...su anda tamamen geçti diyebilirim...ağrı sızı kabuk hiç bi şey kalmadı...iğne batan yerler de belli belirsiZ bi acı var o kadar...
Ne zaman Bu fotoğrafı yaptı?

Facebook Twitter Instagram