Gönderen Konu: 15.11.2021 Hakan doğanay 3850 greft saç ekimi  (Okunma sayısı 10011 defa)

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 15.11.2021 Hakan doğanay 3850 greft saç ekimi
« Yanıtla #106 : 29 Haziran 2022, 16:52:10 »
Adamın net diye paylastigi fotograflara bak guler misin aglar misin😂
Akıl mantık alır gibi değil,forumda belirli bir kitle var böyle gizemli takılmayı seviyor net,düzgün açılardan resimler atmıyor,çevrimiçi olup yazılanları takip ediyor ama cevap vermiyorlar, hayalet gibiler.
Yahu konu açmasalar zaten diğer sonuçlanan konuları baz alıp ona göre karar alacağız,insanlara yardımcı olacağım diye konu açıp insanların kafasını çorbaya çevirmek büyük meziyet gerçekten.
Konu sahibi arkadaş özelinde söylemiyorum,belki müsait durumda güncelleme yapacaktır ama genel durum bu maalesef.
  • Yaşınız 31

Herşeygüzelolucak

• Jr. Member
  • **
  • hakan doğanay saç ekimi
« Yanıtla #107 : 29 Haziran 2022, 17:11:55 »
Arkadaşım 190.gün paylaşmışım zaten 1 ay geçti üzerinden her 15 güne bir paylaşsak bu sefer de ‘sanki bir sen saç ektirdin’ diceksiniz..gizem vs diyosunuz da baştan beri paylaşım yada sorulara cevap veriyorum..yoksa konuyu açar daha da yazmam asıl gizem budur..diğer konu netlik konusu bakarsın net değilse diğer konulara geçersin kimse size burda bişey beğendirmek zorunda değil siz de beğenmek zorunda değilsiniz..burası babanızın çiftliği değil istediğiniz zaman paylaşım olsun..ben ne zaman istersem paylaşım yaparım siz de o zaman bakarsınız..onun dışında yorum yapmayın..

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #108 : 29 Haziran 2022, 17:36:16 »
Arkadaşım 190.gün paylaşmışım zaten 1 ay geçti üzerinden her 15 güne bir paylaşsak bu sefer de ‘sanki bir sen saç ektirdin’ diceksiniz..gizem vs diyosunuz da baştan beri paylaşım yada sorulara cevap veriyorum..yoksa konuyu açar daha da yazmam asıl gizem budur..diğer konu netlik konusu bakarsın net değilse diğer konulara geçersin kimse size burda bişey beğendirmek zorunda değil siz de beğenmek zorunda değilsiniz..burası babanızın çiftliği değil istediğiniz zaman paylaşım olsun..ben ne zaman istersem paylaşım yaparım siz de o zaman bakarsınız..onun dışında yorum yapmayın..
Atar reis,tabiki sürekli resim atmak zorunda değilsin,ben sadece dün İNSAN GİBİ bi istekte bulunmuştum ve benzer şekilde kısa da olsa olumlu ya da olumsuz cevap alırım diye düşünmüştüm İNSAN GİBİ ki sorulan herşeye herkese cevap veren biri olarak.Ki yazımın sonuna bakarsan 'gizemli' sıfatını senin özelinde kullanmadığımı genel konuştuğumu  belirttim siz niye bu kadar alındınız acaba anlamadım?
'ben ne zaman istersem o zaman bakarsınız,onun dışında yorum yapmayın' demişsin çok büyük lütuf gerçekten,bu büyük lütfu bana bağışladığınız için teşekkürler,zahmet olmuş zaten konunuz artık beni alakadar etmiyor.
  • Yaşınız 31

Herşeygüzelolucak

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #109 : 29 Haziran 2022, 17:41:17 »
Atar reis,tabiki sürekli resim atmak zorunda değilsin,ben sadece dün İNSAN GİBİ bi istekte bulunmuştum ve benzer şekilde kısa da olsa olumlu ya da olumsuz cevap alırım diye düşünmüştüm İNSAN GİBİ ki sorulan herşeye herkese cevap veren biri olarak.Ki yazımın sonuna bakarsan 'gizemli' sıfatını senin özelinde kullanmadığımı genel konuştuğumu  belirttim siz niye bu kadar alındınız acaba anlamadım?
'ben ne zaman istersem o zaman bakarsınız,onun dışında yorum yapmayın' demişsin çok büyük lütuf gerçekten,bu büyük lütfu bana bağışladığınız için teşekkürler,zahmet olmuş zaten konunuz artık beni alakadar etmiyor.
Aynen kardeş alakadar etmesin işine bakarsın artık bu saatten sonra

Herşeygüzelolucak

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #110 : 29 Haziran 2022, 17:43:11 »
Ayrıca madem bu kadar anlayışlı bir bireysin gecenin 1nde yazdığın mesaja hemen karşılık verilmesini beklemezsin demi sonuçta hepimiz evde yatan insanlar değiliz demi anlayışlı birey bey

Münir

• Sr. Member
« Yanıtla #111 : 29 Haziran 2022, 17:43:20 »
bence hepsi olmasada bir kaç resim durumu net bir şekilde gösteriyor ,arkadaşımız güncel durumunuda atarsa süreç hakkında net fikir edinilebilir çünkü tamda gelişimin hat safhada olacağı dönemlere yeni girmiş.

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #112 : 29 Haziran 2022, 17:43:38 »
Aynen kardeş alakadar etmesin işine bakarsın artık bu saatten sonra
Kahreden haber geldi,inanamıyorum 😃
Tamam üstad,sen işine bak diyosan işimize bakarız 2. bi emrine kadar
Bol saçlı günlere..
  • Yaşınız 31

Herşeygüzelolucak

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #113 : 29 Haziran 2022, 17:46:15 »
Kahreden haber geldi,inanamıyorum 😃
Tamam üstad,sen işine bak diyosan işimize bakarız 2. bi emrine kadar
Bol saçlı günlere..
Hay şöyle haddinizi bilin biraz yeter😉

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #114 : 29 Haziran 2022, 17:54:54 »
Hay şöyle haddinizi bilin biraz yeter😉
Çok gülüyordum zaten yazını görünce daha çok güldüm,olayın had bilme (bildirme)  mi,yoksa başka bi şey mi olduğunu okuyan diğer kişilerin çok rahat algılayacağını düşünüyorum 👍 'Had bildirmiş' gibi ileti yazman yazını okuyan çoğu kişiye tebessüm ettirmiştir diye düşünüyorum ayrıca,konuyu uzatmıyorum,herkese acil şifalar diliyorum.
  • Yaşınız 31

Herşeygüzelolucak

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #115 : 30 Haziran 2022, 11:45:43 »
225.gün..en tepe görünene kısma ekim yapılmadı..süreçten memnunum biraz daha dolarsa benim için mükemmel olucak..herkes için hayırlısı olsun

Anchar

• Sr. Member
« Yanıtla #116 : 01 Temmuz 2022, 01:28:23 »
sıklaştırma ekimleri zordur derler bu yönden bakacak olursak gayet güzel sonuç olmuş ayrıca zamanka çok daha iyi hale geleceğini düşünürsek sonuç oldukça başarılı neticelenecek gibi duruyor.
  • Ekim Tarihi: 05.04.2001
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 24
  • Medikal Tedavi Xpecia,minoxil

Herşeygüzelolucak

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #117 : 01 Temmuz 2022, 02:24:45 »
sıklaştırma ekimleri zordur derler bu yönden bakacak olursak gayet güzel sonuç olmuş ayrıca zamanka çok daha iyi hale geleceğini düşünürsek sonuç oldukça başarılı neticelenecek gibi duruyor.
Şuanlık süreç de memnun edici ama biraz daha var ☺Teşekkürler

Herşeygüzelolucak

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #118 : 25 Temmuz 2022, 11:11:56 »
250.günden merhaba..ilk 2 foto dışarda normal gün ışığı 3.foto oda ışığında son fotoğraf da malum ekimden 1 gün önce 🙂 ben şuana kadar olan durumda fazlasıyla memnunum..umarım herkes istediği beklediği saçlara kavuşur 🙏

cral03

• Hero Member
« Yanıtla #119 : 25 Temmuz 2022, 13:55:39 »
çok iyi sonuç ön çizgi ve sıklık harika

Facebook Twitter Instagram