Gönderen Konu: İsveç klinik 4300 greft /Nekroz mu bilenler yardımcı olabilir mi  (Okunma sayısı 5731 defa)

Cigarette_s

• Yeni üye
  • *
.
« Son Düzenleme: 17 Kasım 2021, 10:34:00 Gönderen: Cigarette_s »

Ahmet Meriç

• Yeni üye
  • *
  • isveç klinik saç ekimi
Senin ki daha çok kanlanmis genelde adrenalin fazla verilmesinden diyorlar ama ne derece doğru bilmiyorum senin onerdigin bir solüsyon var mı veya sana ne verdiler..

Cigarette_s

• Yeni üye
  • *
ben 60 günü geçtim bir sıkıntım olmadı. yapım gereği kanım sulu biraz . ama dediğim gibi 10 güne kalmaz geçer merak etme çok aynaya bakmamaya çalıs . ödem atmaya çalıs . tabi benimkiler öneri sadece kendimden örnek veriyorum

Trevor

• Hero Member
benim 3. günüm kardeşim şuan gayet sağlıklı. nekroza benzemiyor seninki de . ama kendini takip et kontrol et . yıkamadan önce sürdüğün krem&solüsyon ne verdilerse yada sen ne aldıysan bepantol tarzı bişey de olabilir onlarla yumusatmaya çalıs. 4 - 5. yıkamada daha net anlatsın olup olmadığını

nerden biliyorsunuz geçtiğini ve sağlılı olduğunu ,kafanızda 1mm lik beyaz alanlar oluştuysa bunu görmüyor olabilirsiniz ,süreç tamamlanınca o bölgelerden saç çıkışı olmazsa nekroz diyebiliriz,şu fotoğraflara bakınca bence sizde halen nekroz riski var.

Ahmet Meriç

• Yeni üye
  • *
  • isveç klinik saç ekimi
Peki bu süreçte önereceğiniz herhangi bir ilaç veya yöntem var mı
« Son Düzenleme: 16 Kasım 2021, 21:57:15 Gönderen: Ahmet Meriç »

Cigarette_s

• Yeni üye
  • *
nerden biliyorsunuz geçtiğini ve sağlılı olduğunu ,kafanızda 1mm lik beyaz alanlar oluştuysa bunu görmüyor olabilirsiniz ,süreç tamamlanınca o bölgelerden saç çıkışı olmazsa nekroz diyebiliriz,şu fotoğraflara bakınca bence sizde halen nekroz riski var.
bu fotoğraf 60 gün öncesi kendi kafam ne demek nerden biliyorum ? ikinci yıkamadan sonra losyon akıttı ne bir morarma nede baska bişey olmadı. felaket tellağına gerek yok

Cigarette_s

• Yeni üye
  • *
Peki bu süreçte önereceğiniz herhangi bir ilaç veya yöntem var mı
« Son Düzenleme: 17 Kasım 2021, 10:33:13 Gönderen: Cigarette_s »

kaperezza

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Değerli abilerim Ekim demi kötü olmuş iyi olmayan nedir acaba bir arkadaşın vasıtası ile tercih ettim bu kliniği

Bu fotolar kaçıncı gün hocam

Ahmet Meriç

• Yeni üye
  • *
  • isveç klinik saç ekimi
Bugün ekimin dördüncü günü fotolar üçüncü ve dördüncü güne ait neden sordunuz hocam

Ahmet Meriç

• Yeni üye
  • *
  • isveç klinik saç ekimi
Arkadaşlar bugün üçüncü yıkamayı yaptım durum bu ne diyorsunuz var mı nekroz ihtimali

Ahmet Meriç

• Yeni üye
  • *
  • isveç klinik saç ekimi
👀

Muribab

• Hero Member
Nekroz bence görünmüyor ama ekim planlaması seyrek ve kalıp gibi kafayapına göre değilde sanki kafana uydurmuşlar gibi duruyor keşke güzel kaliteli ekim merkezlerini tercih etseydin bu uyarılar moral bozabilir ama konuları takip eden kişilerin doğru yerleri tercih etmesi için mecburuz umarım en güzel şekilde atlatır güzel sonuç alırsın

Ahmet Meriç

• Yeni üye
  • *
  • isveç klinik saç ekimi
Valla hocam keşke ekimden önce böyle bir yerin var olduğunu bilseydim bı Arkadaş tavsiyesi ile gittim sosyal medyada çok etkinler artık yapacak birşey yok inşallah iyi bir sonuç çıkar

Ahmet Meriç

• Yeni üye
  • *
  • isveç klinik saç ekimi
Arkadaşlar bugün ekimin altıncı günü kafada ki baskı uyuşukluk ver sertlik halen daha ciddi şekilde devem ediyor bu durum normal mi veya bu süreçte ne önerirsiniz

Facebook Twitter Instagram