Gönderen Konu: İsveç klinik 4300 greft /Nekroz mu bilenler yardımcı olabilir mi  (Okunma sayısı 5888 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ön çizgi estetik değil ekim durumuna göre çok seyrek ekilmiş ön hat güzel olurda
Geriye doğru anlmsız bir ekim yapmışlar

Kısaca iyi bir sonuç almak için yapılmış bir ekim değil ve bilinçli planlama yapm bir merkez seçmemişsin

Kemdi saçlarında incelmiş görünüyor dökülmen devam edecek gibi umarım yanılırız ve güzel sonuç alırsın

murattarum

• Hero Member
İsvec klinik mimli bir ekim merkezi dikkat etmek lazim hayirlisi olsun
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

Seneca

• Full Member
4300 kök yok bu ekimde. ama bu sizin için iyi haber, köklerinizi boşa harcamamışlar. bir sonrakine daha iyi bir yer seçersiniz.
"Ignorance is the cause of fear.” ― Lucius Annaeus Seneca

xshot

• Jr. Member
  • **
Umarım nekroz değildir, bende ekim öncesi forumu bir süredir takip ediyorum saç ekimi öncesi nasıl bir yol izlenecek sonrasında oluşacak komplikasyonlar neler hepsini buradan öğrendim gerçekten forum ekim yaptıracak arkadaşlar için bulunmaz bir nimet. Dostum tavsiyem forumu iyi incelemen ikinci bir ekime ihtiyacın olursa kararını vermeden önce forumda iyi bir araştırma yapman tekrar geçmiş olsun.

Ahmet Meriç

• Yeni üye
  • *
  • isveç klinik saç ekimi
Arkadaşlar stres vardı iyice stres oldum😰 hiç mi iyi bir operasyonu yok bu merkezin bende bı Arkadaş tavsiyesi ile gittim

Ahmet Meriç

• Yeni üye
  • *
  • isveç klinik saç ekimi
Birde bu kafamda ki sertlik ve şişlik daha ne kadar sürecek kafam davul gibi

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Şişlik 1 hafta içinde normale dönör

Moral bozmayalım umarım senin sonucun iyi olur ama ben bu merkezde adam gibi bir ekim görmedim
Global Moderator

Ahmet Meriç

• Yeni üye
  • *
  • isveç klinik saç ekimi
Valla hintell hocam sosyal medyada çok güçlü çalışıyorlar bir arkadas da önerdi ondan yaptırdım inşallah pişman olmam

Xserez

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sosyal medya reklamlarına inanmayın arkadaşlar sonuç hüsran olabilir

Ahmet Meriç

• Yeni üye
  • *
  • isveç klinik saç ekimi
Abilerim bugün dördüncü günüm ama kafam halen daha çok gergin ve davul gibi bu sizce de normal bir durum mu iki üç güne geçmesi lazım diyenler var

murattarum

• Hero Member
Ahmet kardes keske ekimden sonra degilde ekimden once bu sitede zaman harcayaydinda isvec klinige gitmeyeydin.motor ekimlerde ozellike yuksek greft ekimlerde ayni gun ekildigi icin  kafandaki tahribat siddetli olmustur normal boyle hissetmen.
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

Ahmet Meriç

• Yeni üye
  • *
  • isveç klinik saç ekimi
Muratbey biraz acele ettik bir arkadaş tavsiye etti bizde biraz sosyal medyadan takip edip karar verdik artık nasibimiz böyleymiş inşallah çektiğim sıkıntılara değer ama heerhalde oda olmayacak gibi bu tecrübe ile bir daha asla iyi sonuç olsa bile o ameliyat masasına yatmam acayip yıprandım şu dört günde. Hayırlısı Allah'tan artık bakalim

degisim35

• Jr. Member
  • **
Moralinizi bozmayın. Ilk 3 4 günde hiç bir şey daha belli olmaz. Ekim alanına dikkat edin ilk 1 ay şu an yapabileceğiniz tek şey o. Şişlik ve gerginlik de 1 hafta içinde tamamen kaybolur.
  • Ekim Tarihi: 16.09.2021
  • Ekim Merkezi ismi Sibel ulusan
  • Greft Miktarı 4100
  • Yaşınız 27
  • Medikal Tedavi Biotin, Proscar, Dalin Şampuan

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
Hayırlı olsun ve geçmiş olsun...

Ohoo 4 günde pes edeceksen yandik..
Daha uzun süreç var önünde..

Ön çizgi mevcut saçlarından yapilsalsaymis daha iyi olurdu, bu şekilde büyük ihtimal daha seyrek durur. Artık ekim olmuş moralini bozma ekilenler inşallah bir sağlıklı çıksın.

Altta benim ekimlere bak, pes etmek yok :)

Ahmet Meriç

• Yeni üye
  • *
  • isveç klinik saç ekimi
İnşallah sağlıklı çıkar bu süreçte önereceğiniz vitamin takviyeleri veya alternatif uygulamalar varsa söylerseniz sevinirim hintell hocam sizin yorumlarınız değerli varmı önereceğiniz bir ilaç

Facebook Twitter Instagram