Merhaba arkadaşlar,
23 Eylül tarihinde 300’ü sakaldan olmak üzere 3700 graft saç ekimi yaptırdım. Forumu ekimden 1 ay sonra keşfettim, 45. Gün konuyu açar 60-90. Gün şeklinde güncelleyerek gitme niyetindeydim. Fakat ev arkadaşım covid oldu, bende o süreçte onunla zaman geçirmiştim. Bana bulaşırsa diye sonuçları bekledim ama 13 günde herhangi bir belirti ortaya çıkmadı. Aşı işe yaradı neyse ki.
17 yaşından beri agresif saç dökülmesi yaşıyordum. 5 yıl önce 22 yaşında ilk saç ekimini oldum. (Farklı bir klinikte oldum, o zamanlar esteworld’de ekim yapan kişiydi sonra kendi hastanesini açtı ama adını hatirlayamadım.) Dökülmem devam ettiği için kendi kalan saçlarımı kaybettim ve kötü bir görüntü ortaya çıktı. Son 1.5 senedir saç dökülmem durdu, sadece ilk ekimden kalanlar ve orta kısımda tüy haline gelmiş saçlarım vardı.
Derya hanım donörün üçüncü bir ekimi kaldırmayacağını söyledi. Bu ekimle umarım saç defterini kapatmış olurum. Abuk bir durum ortaya çıkarsa 350-400 kök sakaldan daha da çıkar belki. (Vertex altı bölge 5 senedir seyrek şekilde duruyor, orası dökülür mü yoksa ilk ekimde oradan da kök alıp tepeye mi ektiler bilmiyorum
)
Ekim öncesi resimleri ilk posta ekliyorum.
Herkese iyi günler dilerim.