Gönderen Konu: İLETİ TAŞINDI  (Okunma sayısı 751 defa)

Atibbaba

• Full Member
İLETİ TAŞINDI
« : 14 Kasım 2021, 19:55:02 »
.
« Son Düzenleme: 15 Kasım 2021, 00:07:40 Gönderen: Atibbaba »
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Xpecia, Dermaroller
Mevlam bir çok dert vermiş beraber derman vermiş,bu öldürücü saç dökülmesine neden ilaç vermemiş? Psikolojim aşırı bozuldu bittim saygılar…
ŞUNLARADA BAKABİLİRSİNİZ

Atibbaba

• Full Member
« Son Düzenleme: 15 Kasım 2021, 00:07:49 Gönderen: Atibbaba »
  • Yaşınız 22
Mevlam bir çok dert vermiş beraber derman vermiş,bu öldürücü saç dökülmesine neden ilaç vermemiş? Psikolojim aşırı bozuldu bittim saygılar…

Execuvite

• Hero Member
Bence saçlarında hiç bir sorun yok olgunluk çizgin oluşmaya başlamış dökülme sebebin bu kullandığın tedavilerinde fayda vermemesinin sebebi bu, demek istediğim bir insanın saçı ömür boyu aynı kalitede olamaz isterse bu insanda hiç aile sülalede kellik olmasın. Muhakkak geriye gidicektir.

Atibbaba

• Full Member
Bence saçlarında hiç bir sorun yok olgunluk çizgin oluşmaya başlamış dökülme sebebin bu kullandığın tedavilerinde fayda vermemesinin sebebi bu, demek istediğim bir insanın saçı ömür boyu aynı kalitede olamaz isterse bu insanda hiç aile sülalede kellik olmasın. Muhakkak geriye gidicektir.
ama 20 yaş bunun için çok erken
  • Yaşınız 22

Ali Kemal

• Sr. Member
Sana iki sorum olacak kardeşim
1 ön çizgiye jilet vuruyormusun arada
2 saçlarına çok fönmü çekiyorsun ,saç spreyi vs kullanıyormusun ?

Atibbaba

• Full Member
Sana iki sorum olacak kardeşim
1 ön çizgiye jilet vuruyormusun arada
2 saçlarına çok fönmü çekiyorsun ,saç spreyi vs kullanıyormusun ?
jilet vurmuyorum saçlarıma hiç fön çekmedim bu yaşıma kadar ve sprey vs kullanmadım hiç küçükken bile
  • Yaşınız 22

emekli kel

• Hero Member
 bir çok saçı çok gür insanın bile patır patır dokulur gunde 100_200 arası normaldir dokulme.saçına baktım minyatürazyon göremedim mesela bazı insanlara bakardım  gur saçlı ama mimnyaturleşme var sonra dokulurdu saçları sende o gozukmuyor.çocuklarda cmkare bası 600 saç teli varken yetişkinlerde bu sayı 250 olur diyorlar
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Atibbaba

• Full Member
bir çok saçı çok gür insanın bile patır patır dokulur gunde 100_200 arası normaldir dokulme.saçına baktım minyatürazyon göremedim mesela bazı insanlara bakardım  gur saçlı ama mimnyaturleşme var sonra dokulurdu saçları sende o gozukmuyor
abi alnımdaki gerilemeye dikkatlice bakınca normal mi sence boşluklar var 6 ay önce hiç boşluk yoktu
  • Yaşınız 22

emekli kel

• Hero Member
 hemen onun arkasında minyatirazyon goremiom belki ben goremiom.6 ay onceki resimleride koy istersen.kemik genişlio falan olabilir cart curt minyaturluk gorunmuyor o saçlar niye gitti genetikte gider ama hemen arkası niye minyatur değil çok incedende bişi yok resim cekimleride aldatır bak resimden resime fark var saçlarında
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Atibbaba

• Full Member
hemen onun arkasında minyatirazyon goremiom belki ben goremiom.6 ay onceki resimleride koy istersen.kemik genişlio falan olabilir cart curt minyaturluk gorunmuyor o saçlar niye gitti genetikte gider ama hemen arkası niye minyatur değil çok incedende bişi yok resim cekimleride aldatır bak resimden resime fark var saçlarında
2.fotoğrafta önlerdeki seyreklik yoktu mesela
  • Yaşınız 22

emekli kel

• Hero Member
 kesimdende olabilir berber eşitlemeye calısmış olabilir falan

Lauri

• Hero Member
Yapacağın maksimum tedaviyi zaten uyguluyorsun. Finas ve minox. Hala dökülüyor ve üç beş seneye kelleşeceğini düşünüyorsan, finastan daah etkili bir ilaç daha var. Dutasterid.

Bence kesinlikle kullanma. Ama bu tedavi işe yaramıyor, ne yapabilirim başka sorunun 1. Cevabı bu.

İkinci cevabı, oral spironolakton.

Artık sana hepsi mustahak.

Atibbaba

• Full Member
Yapacağın maksimum tedaviyi zaten uyguluyorsun. Finas ve minox. Hala dökülüyor ve üç beş seneye kelleşeceğini düşünüyorsan, finastan daah etkili bir ilaç daha var. Dutasterid.

Bence kesinlikle kullanma. Ama bu tedavi işe yaramıyor, ne yapabilirim başka sorunun 1. Cevabı bu.

İkinci cevabı, oral spironolakton.

Artık sana hepsi mustahak.
Dudasteride çok ağır gelir belkide gelmez ama kesinlikle kullanmayı düşünmüyorum
Spironolakton hakkında bir bilgim yok
  • Yaşınız 22

emekli kel

• Hero Member
 dermotologta erkek tipi değil demiş git dicektim dr gorsun ondan sonra genetik değilse dht ile hiç ilgilenme diyecekti erkek tipi gibi duurmuyor.

Atibbaba

• Full Member
dermotologta erkek tipi değil demiş git dicektim dr gorsun ondan sonra genetik değilse dht ile hiç ilgilenme diyecekti erkek tipi gibi duurmuyor.
Ocakta dermatoloğa gidicem tekrardan tahlillere göre bakıcam
  • Yaşınız 22

Facebook Twitter Instagram