Gönderen Konu: Şahin çelik 12 kasım 2021  (Okunma sayısı 4720 defa)

Miki

• Yeni üye
  • *
Ynt: Şahin çelik 12 kasım 2021
« Yanıtla #16 : 17 Kasım 2021, 10:34:22 »
5.gün durum yorumuna ihtiyacım var

MyLifeBeLike

• Sr. Member
  • Sivaslı KEL
« Yanıtla #17 : 17 Kasım 2021, 10:48:23 »
Saç ekiminiz hayırlı olsun.

Kökleriniz sağlıklı ve kalın görünüyor saç derisinde de kan dolaşımı da gayet iyi görünüyor.(Pıhtı yada nekrozluk durum yok)

Benim ekimi de Şahin bey yaptı ve ekim sonrası saç derimin çok kalın ve sert olduğunu söyledi ama sonucu olumsuz etkilemedi.

Ekilenlerin tamamına yakını da çıkıyor genelde Şahin bey ekimlerinde o yüzden tatmin edici bir sonuç alacağınızı düşünüyorum.

Bu süreçte özellikle moralinizi yüksek tutmaya çalışın.

Sevdiğiniz ve size kendinizi iyi hissettiren dostlarınızla bol bol vakit geçirin.

Ve mümkün mertebe olumlu düşünün saçlarınızın çok güzel olacağını ve başarılı bir sonuç alacağınıza kendinizi inandırın.

Ben bu şekilde yaptım ve güzel bir sonuç aldım faydasının da olduğuna inanıyorum.

Forumda pimpirikli olumsuz düşünen sürekli endişe eden şikayet edenlerin saçları çıkmadı başarısız oldu.

Şimdiden hayırlı uğurlu olsun kardeşim bu saçlar olur diyorum ben  |-onayisareti-| |-nazarboncugu-|
  • Ekim Tarihi: 22.02.2021
  • Ekim Merkezi ismi Life Hair Şahin ÇELİK
  • Greft Miktarı 3400
  • Yaşınız 38
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=20286.0

TAKVİYELER

Venatura Omega 3 Trigliserid Formlu günde 2 kapsül
Venatura D3 K2 günde 15 damla (D vitamini)
Çiğ Badem günde bir avuç
Taze sıkılmış nar suyu günde bir bardak
Limonlu su günde 2 litre
Evocapil Plus günde 2 kapsül

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 17 Kasım 2021, 11:41:27 »
Hocam saç ekimi sürecin en hassas dönemindesin ve sağlıklı ekilen alan gayet sağlıklı bir sorun sıkıntı yok yıkamalarına dikkatli şekilde devam et hayırlısı umarım güzel olur
Global Moderator

Miki

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #19 : 17 Kasım 2021, 21:22:33 »
Saç ekiminiz hayırlı olsun.

Kökleriniz sağlıklı ve kalın görünüyor saç derisinde de kan dolaşımı da gayet iyi görünüyor.(Pıhtı yada nekrozluk durum yok)

Benim ekimi de Şahin bey yaptı ve ekim sonrası saç derimin çok kalın ve sert olduğunu söyledi ama sonucu olumsuz etkilemedi.

Ekilenlerin tamamına yakını da çıkıyor genelde Şahin bey ekimlerinde o yüzden tatmin edici bir sonuç alacağınızı düşünüyorum.

Bu süreçte özellikle moralinizi yüksek tutmaya çalışın.

Sevdiğiniz ve size kendinizi iyi hissettiren dostlarınızla bol bol vakit geçirin.

Ve mümkün mertebe olumlu düşünün saçlarınızın çok güzel olacağını ve başarılı bir sonuç alacağınıza kendinizi inandırın.

Ben bu şekilde yaptım ve güzel bir sonuç aldım faydasının da olduğuna inanıyorum.

Forumda pimpirikli olumsuz düşünen sürekli endişe eden şikayet edenlerin saçları çıkmadı başarısız oldu.

Şimdiden hayırlı uğurlu olsun kardeşim bu saçlar olur diyorum ben  |-onayisareti-| |-nazarboncugu-|

Allah razı olsun eline emeğine yüreğine sağlık nede güzel yazmış anlatmışın üşenmeden yazmışta yazmışın beni çok mutlu ettin allahda seni mutlu etsin varolasın

Miki

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #20 : 23 Kasım 2021, 12:12:11 »
12.gün kabuk dökme sonrası bugünden iyibaren ne yapmalıyım takviye olarak ne kullansa iyi gelir tavsiye öneri yapan kim olursa allah razı olsun derim..

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 23 Kasım 2021, 15:26:49 »
Merkez evocapil plus tablet öneriyor genelde, Ekim sonrası size teslim ediyorlar. Onu kullanabilirsiniz.
Şahin hoca genelde finasteride tavsiye etmiyor. Kullanıp kullanmamak size kalmış, yan etki görebilenler olabiliyor çünkü.

Miki

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #22 : 21 Şubat 2022, 22:50:50 »
Slm alkm uzun bi süre oldu paylaşım yapmayalı ekim yapılalı 103 gün oldu sanki biraz geciktimi ustalar dizlerin fikri nedir

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 21 Şubat 2022, 22:53:47 »
Aleyküm selam süreç suan icin seyrinde , çıkışlar yeni başlıyor. Şimdiden koyulaşma var gibi geldi bana. Umarım sürecin sonunda memnun olursunuz paylaşımları aksatmayın lütfen.

Miki

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #24 : 21 Şubat 2022, 23:01:09 »
Aleyküm selam süreç suan icin seyrinde , çıkışlar yeni başlıyor. Şimdiden koyulaşma var gibi geldi bana. Umarım sürecin sonunda memnun olursunuz paylaşımları aksatmayın lütfen.

Sağolasın kral koyulaşma ekim alanındaki deride hala kızarıklık var sanki o yüzden koyu gözüküyo ne biliyim insan bazen diyo aceba olmazsa diye sonuçta hem maddi hem manevii yıpranma var emek var

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 21 Şubat 2022, 23:05:35 »
Sağolasın kral koyulaşma ekim alanındaki deride hala kızarıklık var sanki o yüzden koyu gözüküyo ne biliyim insan bazen diyo aceba olmazsa diye sonuçta hem maddi hem manevii yıpranma var emek var

Kızarıklık bazen bu şekilde uzun sürebiliyor, dert etme onu. Zamanla geçecektir. Ama sanki koyulugun sebebi o değil gibi geldi bana. Işıktan kaynaklı da olabilir bazen fotolar yanıltıcı olabiliyor , en iyisini sen bilirsin bu yüzden.
Bu şekilde endişelenmekte haklısın tabi onca emek söz konusu , ama zamanlaman yanlış cunku daha yolun basındasın :)
Çıkışlar daha yeni başlıyor hocam. Şimdilik sabret her şey normal seyrinde.

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #26 : 22 Şubat 2022, 00:54:23 »
Şahin hoca bana da "kafa derin kalın" dedi. Masaj yapıyorum. Belki bir nebze yumuşar diye.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 22 Şubat 2022, 17:36:39 »
Selam dostum 102 gün kararlamar başlamış saç ekimi süreçin çok olumlu gelişmiş sürece göre artarak da devam eder gayet güzel her şey yolunda olacak bu saç :)
Global Moderator

Miki

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #28 : 22 Şubat 2022, 23:36:48 »
İnşallah krall inşallah sabırla bekliyorum artık zaman geçmiyor bazen olmadımı yoksa diye kendi kendime sıkıntı ediyorum sanki gecikti gibi geldi bana biraz

Miki

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #29 : 09 Mart 2022, 23:29:46 »
4 ay oldu ama beklediğim gibi değil sizce nedir durum ustalar

Facebook Twitter Instagram