Gönderen Konu: Medpoint global 5550 greft  (Okunma sayısı 2990 defa)

Halil ?brahim Çelik

• Yeni üye
  • *
  • Medpoint saç ekimi
Medpoint global 5550 greft
« : 12 Kasım 2021, 15:00:46 »
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır protez saç kullaniyorum(yaklaşık 3 yıldır) sonunda bakımdan vs sıkılıp ekim yaptırmaya karar verdim. Sağlıkçı olduğum icin ekim yapan bi çok arkadaşım var. Uzun araştırmalar sonucu medpoint de ekim yaptırdım umarım iyi olmustur. Herhangi bir ilaç kullanmadım kullanmayı düşünmüyorum (finastreid minoxil tarzı)
Ekim de alınan kökler genelse 2-3 lu olduğu başarılı olduğu söylendi. Sizin yorumlarınızı bekliyorum 

Halil ?brahim Çelik

• Yeni üye
  • *
  • Medpoint saç ekimi
Ynt: Medpoint global 5550 greft
« Yanıtla #1 : 12 Kasım 2021, 15:04:57 »
spora iki ay sonra başlayabileceğim söylendi, cinsel iliski 10 gün yasak dendi. Benim merak ettiğim yürüyüşse ne zaman koşuya ne zaman başlayabilirim . Sahilde yürümek ekime Zarar verir mi
  • Ekim Merkezi ismi Medpoint saç ekim merkezi

Edgar X

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 12 Kasım 2021, 22:14:35 »
koşu ve yürüyüş yapmak neden zararlı olsun ki ,tam tersine faydalı işler bunlar ,ekim sonrası yasak olan şeyler genelde ilk bir haftayı kapsıyor ,genelde bu konularda hep bir bilgi kirliliği var .ekimden sonra spor,sigara yok efendim terleme cinsel ilişki falan bunlar ilk bir hafta sıkıntı gerisi boş .
bu arada hayırlı olsun umarım güzel sonuç alırsın ama pek iyi bir yer seçmemişsin gibi.

Ekimi bekleyen kumrular gibi

• Sr. Member
« Yanıtla #3 : 13 Kasım 2021, 02:00:17 »
Ekiminiz hayirli olsun ,donor konusunda acayip homojen calisiyorlar iz kalmiyor,onun haricinde neye gore iyi yer secmemissin diyolar tam anlamadim ama sadece asmed,hakan akl, Asuman vs gibi doktorlarin ekimlerine cok yorum geliyor onun haricindekilere cok bakmıyorlar bence burda.gayet iyi calisiyorlar medpointte ama sonuçlari yasayip gorecegiz ..insallah sonuclar istedigimiz gibi olur
  • Ekim Tarihi: 23.10.2021
  • Ekim Merkezi ismi Medpoint Global
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi Biotin 5000 ,trichoplus ,prozinc plus şampuan,prozincplus losyon
Medpoint Global 6200 greft ekim sürecim
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=24417.msg463796#msg463796

Halil ?brahim Çelik

• Yeni üye
  • *
  • Medpoint saç ekimi
« Yanıtla #4 : 13 Kasım 2021, 02:42:50 »
Aynı sektörde olduğum icin çok arkadaşım saç ekim merkezinde çalışıyor yada kendi ekim Merkezi var. Sunu söyleyebilirim benim ekimime giren ekimcilerden biri daha önce Aslı hanımda diğeri medeks de çalışmış , alımcılar akl klinikte çalışmış buradaki bi çok insan bunu bilmiyo ömür boyu aynı klinikte çalışmıyorlar hepsi neresi uygun fiyat veriyorsa ortamı iyiyse sürekli yer değiştiriyor önemli olan ekime kimin girdiği. Yorumunuz icin teşekkür ederim :)

Heptwo

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 13 Kasım 2021, 14:04:42 »
bu tarz ekim merkezlerine çok yorum gelmiyorsa konu sahipleri konularına devam etmiyordur bence ondandır adamlar konu açıyor ekim nasıl olmuş diye sorup sonra öylece bırakıyorlar konularını millet bunu öğrendi artık kimse boşuna yorum yapmak istemiyor bu yüzden.
zaten anlamadığım bir şey detaylı araştırma yapmadan saç eken kişilerin çoğu böyle malesef konularını hep yarım bırakıyorlar .

Ekimi bekleyen kumrular gibi

• Sr. Member
« Yanıtla #6 : 14 Kasım 2021, 04:00:56 »
bu tarz ekim merkezlerine çok yorum gelmiyorsa konu sahipleri konularına devam etmiyordur bence ondandır adamlar konu açıyor ekim nasıl olmuş diye sorup sonra öylece bırakıyorlar konularını millet bunu öğrendi artık kimse boşuna yorum yapmak istemiyor bu yüzden.
zaten anlamadığım bir şey detaylı araştırma yapmadan saç eken kişilerin çoğu böyle malesef konularını hep yarım bırakıyorlar .
Yoo insanlar yorum gelmiyor diye birakmak istiyor bence . Ben bile kendi konum icin kac kere isyan ettim kendi kendime yorum gelmeyince. Kimsenin biraktigi yok yani ama ilgilenilmiyorsa kendi kendimize konuscak halimiz de yok tabiki :)
  • Ekim Tarihi: 23.10.2021
  • Ekim Merkezi ismi Medpoint Global
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi Biotin 5000 ,trichoplus ,prozinc plus şampuan,prozincplus losyon
Medpoint Global 6200 greft ekim sürecim
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=24417.msg463796#msg463796

Halil ?brahim Çelik

• Yeni üye
  • *
  • Medpoint saç ekimi
« Yanıtla #7 : 18 Kasım 2021, 15:16:08 »
7. Günden herkese merhaba. Süreç nasıl sizce benim kasıntı vardı biraz şimdi azaldı iyice. Kabuklanmazlar oluyo iyi gidiyor gibi. Sizin yorumlarınızı bekliyorum:)

heprotar

• Sr. Member
« Yanıtla #8 : 18 Kasım 2021, 22:17:31 »
görüntü güzel sağlıklı duruyor kabuklarıda yavaş yavaş dökme zamanı gelmiş ayrıca donörde çok iyi durumda.

Halil ?brahim Çelik

• Yeni üye
  • *
  • Medpoint saç ekimi
« Yanıtla #9 : 27 Kasım 2021, 04:37:31 »
15. Gün durum böyle. Bana göre iyi gidiyor bekleyip göreceğiz ara ara resim yüklemeye devam edeceğim

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 14 Aralık 2021, 17:49:49 »
donör güzel duruyor hızlı toparlar  ön çizgide fena değil  güzel saç ekimi  sık duruyor
temiz sağlıklı bir saç ekimi umarım sonucu da güzel olur kardeşim
Global Moderator

Muribab

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 14 Aralık 2021, 17:57:36 »
kabuk sonrası görüntünüz güzel duruyor şok dökülmede ufak ufak başlamış sanırım hayırlı olsun saç ekiminiz umarım güzel sonuç alırsınız

EndlessNegative

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 14 Aralık 2021, 18:53:24 »
hayırlı olsun saç ekiminiz   Medpoint global saç ekimi merkezinin saç ekimlerini pek takip etmedim ama saç ekiminiz temiz güzel duruyor ön çizginiz güzel bir kaç dokunuş daha harika yapardı ama önemli değil böyle de gayet güzel saç ekiminiz sık duruyor kabuk sonrası görüntü sağlıklı güzel süreç şok dökülme yakında başlar inşallah harika sonuç alırsın

Halil ?brahim Çelik

• Yeni üye
  • *
  • Medpoint saç ekimi
« Yanıtla #13 : 03 Ocak 2022, 20:45:45 »
Yaklaşık 52 gün oldu son durum böyle. En zor süreç bu sanırım bu görüntü pek tatmin etmesede güzel sonuç almayı bekliyorum.
UFO olduğu icin ekstra kırımızı duruyor resimler.
Havuza girerken Bone takmanın sakıncası olur mu acaba yada havuzun. Bel fıtığım olduğu icin başlamayı düşünüyorum

Halil ?brahim Çelik

• Yeni üye
  • *
  • Medpoint saç ekimi
« Yanıtla #14 : 03 Ocak 2022, 20:48:07 »
Yorumlarınız icin şimdiden teşekkür ederim 👍

Facebook Twitter Instagram