Gönderen Konu: Ön çizgi  (Okunma sayısı 516 defa)

Yanki

• Yeni üye
  • *
Ön çizgi
« : 12 Kasım 2021, 13:40:19 »
Ön çizgi için tüm Ekim merkezleri aynı teknoloji mi kullanıyor,yeni gelişmeler var mı.ayni çapta uçlarla mi çalışılıyor,fark sadece sanatsal ve el becerisi mi yoksa teknolojik açıdan ciddi fark oluşturan merkezlerde ya Doktorlar var mı?en doğal on çizgi anlamında başarılı olan birkaç isim önerilebilir mi?

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Ön çizgi
« Yanıtla #1 : 12 Kasım 2021, 14:49:18 »
Bazı merkezler göz kararı ( eski saç çizgisini vs takip ederek ) , bazıları basit bir cihaz kullanarak bu işlemi yapıyor. Ön çizgi tüy biçiminde duruyorsa onlar kılavuz alınabilir. Biraz yapacak ekibin tecrübesi ile alakalı bir durum bu .

Ön çizgisini beğendiklerim Muttalip keser, Asmed ve Zekeriya Kul
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Ozan3535

• Full Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 12 Kasım 2021, 14:50:30 »
Ben en doğal sonuçları hakan doğanayda gorup kendisini tercih ettim, gittigimde de hakan beyin en ön hatta tekli greftlerin bile ince telli olanlarını seçtigine bizzat tanıklık ettim. Eğer açık alanınız fazlaysa ve ekim sonrası yeterli çıkış olduysa öne ekilen çiftli, üçlü greftler sizi çok rahatsız etmeyebiliyor. Ancak beklentisi farklı, açıklığı sadece önden, yanlardan olan arkadaşlar da başarılı sonuç diye aynı merkezleri tercih edip yanılabiliyor.

Buyrun
https://www.drhakandoganay.com/sac-cizgisi-dogal-sac-ekimi/?amp
  • Ekim Tarihi: 08.11.2021
  • Ekim Merkezi ismi Ahd clinic
  • Greft Miktarı 1700
  • Yaşınız 28

Yanki

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 12 Kasım 2021, 15:10:04 »
Teşekkürler baya teferruat Bilgi paylaşımı için. İkinci Ekim olacak benim ki ,fazla aralik olduğu için ve düz çizgi yani ip gibi olan oncizgi dendolayı belli oluyor.Asuman hanımı tercih edecektim ama biraz daha düşünmeye karar verdim. Koray bey dönüş yapmadı..ve fazla pahalı .hem siklastirma hemde on çizginin doğallığı için sanatsal bakış açısına sahip olan kişilerden öneriler bekliyorum

Facebook Twitter Instagram