Gönderen Konu: Ekimden sonra tepe ve arka bölgem nasıl olacak ?  (Okunma sayısı 1437 defa)

Semizark

• Yeni üye
  • *
Ekimden sonra tepe ve arka bölgem nasıl olacak ?
« : 11 Kasım 2021, 22:06:12 »
Merhabalar.

Saç ekimi için niyet aldım ve Denizlide Özgür Nalbant Hocaya ve İstanbuldan EMPHAİR firmasına WHATSAPP üzerinden fotoğraflarımı gönderdim.

İki ekim merkezi de 2800-3000 greft civarında ekim yapılabileceğini söyledi. İkiside, tek seansta tepe ve arka bölgenin kapanmayacağını, 1 yıl sonra 2inci ekimin planlanması gerektiğini söyledi.

Ayrıca Emphair firmasından Hatice hanım, muhtemelen ön taraf kapanınca memnun olup tepe bölgesine operasyondan vazgeçebilirsiniz dedi.

SORUM ŞU :

İlk seans sonrasında arkadan Görüntü tamamen açık mı olacak?  yoksa bir kısım da olsa ilk seansta arkaya da kök ekilecek ve arka bölgem sadece seyrek mi görünecek ?

İlk 3 foto bana ait.

En alttaki 2 adet internetten alıntı fotoğraf yüklüyorum.

Acaba ekim sonrası benimki alttakilerden hangisine benzer ?

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Ekimden sonra tepe ve arka bölgem nasıl olacak ?
« Yanıtla #1 : 11 Kasım 2021, 22:14:57 »
 sonuncudan bir oncekindende seyrek kalır.bunlar kadar gür olmaz ekilcek alan çok donor çok kuvvetli değil
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 11 Kasım 2021, 22:18:35 »
Hocam gönderdiğiniz iki örnekten ikincisine kesinlikle benzemez. O resim doğal bir seyrelme.

İlk örneğe de çok yaklaşılabilir mi bilmiyorum. Pek benzemez diye düşünüyorum. Sizin donör alanı daha dar gibi. Ayrıca 2800-3000 greft ekim yapıılacak bölge o fotodaki kadar yoğun durmaz, duracak şekilde ekim bölgesi daraltılırsa da çıplak alan çok daha büyüyecektir.

Semizark

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 11 Kasım 2021, 22:25:07 »
Yani arkam tamamen açık mı gezeceğim arkadaşlar ilk ekimden sonra ?

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 11 Kasım 2021, 22:26:40 »
 tepeye öne gore 2 kat fazla greft gider.doğal döneri yakalamak için daha çok greft kullanılır.donor çok guclu değil cene altındaki sakaldanda alınır.ilk ekim one yapılır arka boş kalır sonra arkaya yapılır ama o resimlerden daha seyrek kalır.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 11 Kasım 2021, 22:41:51 »
Yani arkam tamamen açık mı gezeceğim arkadaşlar ilk ekimden sonra ?

Hocam planlamaları nasıl düşündüklerini doğrudan merkezlere sorsanız daha doğru olur.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 11 Kasım 2021, 22:42:45 »
 tepeye girmezler ortanın az arkasına kadar ekerler.

Semizark

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 11 Kasım 2021, 22:49:15 »
tepeye girmezler ortanın az arkasına kadar ekerler.

Hocam mesela hangi çizgiye yakın olur ?

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 11 Kasım 2021, 22:52:42 »
 hocam 1 numara.hatta onun az onu.dokulmuş saçlarında yoğunluğun en azaldığı yere kadar 1 numaranında onune 1 numara cizdiğini dusunuyorum oraya kadar

Semizark

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 11 Kasım 2021, 22:53:11 »
Hocam planlamaları nasıl düşündüklerini doğrudan merkezlere sorsanız daha doğru olur.

Çok yakında soracağım. Forumda da tekrar yazarım hocam teşekkür ederim.

Semizark

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 11 Kasım 2021, 22:57:18 »
hocam 1 numara.hatta onun az onu.dokulmuş saçlarında yoğunluğun en azaldığı yere kadar 1 numaranında onune 1 numara cizdiğini dusunuyorum oraya kadar

Hocam peki şunu sormak istiyorum. ikinci ekime kadar 1 yıl boyunca arkam açık gezmek acaba psikolojimi yorar mı ?

yoksa bu arka açıklığı dışardan gören insanlara doğal bir görüntü olarak gelir mi ? yoksa abest mi durur ?

Önden görüntü düzelince arkayı pek kafaya takmaz mıyım acaba ?

Birde sonuçta, ön tarafı az seyrek ama arkası bu şekilde açılan bir çok insan vardır tahminim. Belki çokda abest durmaz, ne dersiniz ?

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 11 Kasım 2021, 23:00:38 »
 hocam 2.ekim sonuda tepen açık kalır donor sınırlı kapatamazsın tepeyi.goruyorsun kellere ekimler öne kadar oluyor gerisi boş bırakılıyor sokakta dolu ornekleri var onlar gibi olursun abes olup olmadığına onlara bakıp sen karar ver.piskolojide kendi piskolojinin gucunu en iyi kendin bilirsin

Semizark

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 11 Kasım 2021, 23:03:37 »
Yorumlar için tekrar teşekkürler. 1 hafta içersinde Özgür hoca ile görüşmeye gideceğim. Sonuçları burdan yazarım. Sağlıcakla kalın hepiniz.

tafifi

• Ekim öncesi durumum
  • Jr. Member
  • **
« Yanıtla #13 : 11 Kasım 2021, 23:24:39 »
Hocam profilim de konum var isterseniz inceleyebilirsiniz ,sorularınıza cevap bulabilirsiniz bi nebze.Konuştuğunuz merkezlerin ekimlerini çok beğenmiyorum bu arada forumda araştırmanızı iyi yapıp karar vermenizi tavsiye ederim.

halu80

• Sr. Member
« Yanıtla #14 : 12 Kasım 2021, 15:05:56 »
Bence hiç maceraya girme, kapatmaycak bir kaç saç teliyle mutlu olmassın. Bence böyle kısa tut gayette hoş duruyor sende.

Facebook Twitter Instagram