Gönderen Konu: Stress ve cinsel hayat.  (Okunma sayısı 1618 defa)

murattarum

• Hero Member
Ynt: Stress ve cinsel hayat.
« Yanıtla #15 : 16 Aralık 2021, 15:38:31 »
Saol kardesim mekanikte sorun yok sukurde mood u bazen ucus moduna aliyorum o zaman sıkınti .inisli cikiski diyelim grafik

bohemian

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 28 Aralık 2021, 19:46:52 »
Herkese merhaba dun kiz arkadasimla ilk defa birlikte oldum. Doğal olarak biraz stresliydim ve sertlesme problemleri yaşadım biraz. Ama mastürbasyon yaparken hic sertlesme problemim olmuyor. Sizce bu sertlesme problemi fin kullandigim icin mi yoksa stresli oldugum icin mi?
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi xpecia(1), min(7-8 fıs), 0.5mg fin, dermapen(haftada bir 1.5-1.75), ketoral şampuan(haftada 1), masaj

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 28 Aralık 2021, 19:54:06 »
Yas kac? Strees kardes masturmasyonda baski yok ustunde.iliskide lan simdi kucuk prens sertlesmesse kiza rezil olduk baskisi var
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

bohemian

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 28 Aralık 2021, 20:01:48 »
Yas kac? Strees kardes masturmasyonda baski yok ustunde.iliskide lan simdi kucuk prens sertlesmesse kiza rezil olduk baskisi var

21 yaşındayım. Ben de sizin gibi dusunuyorum. Zaten finden kaynakli olsa masturbasyonda da sertlesme olmazdi heralde. Iliski esnasinda bu tarz problemleri hic dusunmeden yapmak lazim yoksa kafaya takinca boyle oluyo iste
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi xpecia(1), min(7-8 fıs), 0.5mg fin, dermapen(haftada bir 1.5-1.75), ketoral şampuan(haftada 1), masaj

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 28 Aralık 2021, 20:39:38 »
Ayrica 21 finn icin cok erken ilk asamalarda olmasada ilerleyen zamanlarda yan etki gorursun yan etki sadece cinsellik olarak odaklanma.diger yan etkileride mental olarak unutkanlik olarak baskiladigin dht mucize bir hormon.
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

bohemian

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 28 Aralık 2021, 20:52:33 »
Ayrica 21 finn icin cok erken ilk asamalarda olmasada ilerleyen zamanlarda yan etki gorursun yan etki sadece cinsellik olarak odaklanma.diger yan etkileride mental olarak unutkanlik olarak baskiladigin dht mucize bir hormon.
Evet dogru diyosununuz ama su an kullanmazsam saclar gidici. Babamin benim yaşımdaki saçlarına baktigimda max 2 3 sene sonra tamamen kel olucagimi anladim :) benim saclarim 3 4 yil once harikaydi arkadaslarim falan hep saclarin cok guzeldi diyorlardı. Ama ergenligin son asamasinda saclar döküldü ve gucsuzlesti yani dokulmenin dht kaynakli olduğuna yuzde99 eminim. Zaten 0.5mg kullaniyorum yanetki gördüğüm an birakirim
  • Yaşınız 21

AdnanN

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 28 Aralık 2021, 21:43:00 »
Herkese merhaba dun kiz arkadasimla ilk defa birlikte oldum. Doğal olarak biraz stresliydim ve sertlesme problemleri yaşadım biraz. Ama mastürbasyon yaparken hic sertlesme problemim olmuyor. Sizce bu sertlesme problemi fin kullandigim icin mi yoksa stresli oldugum icin mi?

Kafa iyiyken deneyeceksin psikolojikmi değilmi o zaman anlarsın  :D

bohemian

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 28 Aralık 2021, 22:12:03 »
Kafa iyiyken deneyeceksin psikolojikmi değilmi o zaman anlarsın  :D

Acikcasi uzun zamandır biriyle beraber olmamistim o yuzden biraz heyecan da yaptim. Bakalim onumuzdekilerde ne olacak :D
  • Yaşınız 21

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 28 Aralık 2021, 22:41:14 »
 bir arkadasta fin kullanıyordu masturbasyonda sorun yoktu ama ilişkide boşalamıyordu.antremanda iyi maçta kotu futbolcu gibi.tribunlere kulağını kapa maçına konsantre ol.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

bohemian

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 28 Aralık 2021, 23:07:44 »
bir arkadasta fin kullanıyordu masturbasyonda sorun yoktu ama ilişkide boşalamıyordu.antremanda iyi maçta kotu futbolcu gibi.tribunlere kulağını kapa maçına konsantre ol.

Tesekkur ederim oneri icin cok takmamak lazim gerçekten
  • Yaşınız 21

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 28 Aralık 2021, 23:15:16 »
 rica antremanda sorun yok maçta varsa piskolojiktir.zaten bu hapın en baba yan etkisi piskolojik oluyor.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Kayser Soze

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 29 Aralık 2021, 02:34:54 »
Konu devam ediyorken....

Bu sıralar finans kullanıyor gibi hissediyorum bende.
Hayır, birşey kullansam hemen oraya bağlayacağım da birşey yok yani.
Heralde stres ve mevsimdendir. Yine bağladım bir yere işte...

Rezzak

• Full Member
« Yanıtla #27 : 29 Aralık 2021, 04:34:48 »
Hiç aksatmadan 8 aydır finasterid kullanıyom tabiri caizse emanet demir gibi piskolojik bence .

BlackPill©

• Full Member
  • I'm fighting over a wreck...
« Yanıtla #28 : 29 Aralık 2021, 19:14:44 »
İdk İm still virgin ...
  • Yaşınız 20
  • Medikal Tedavi Finasteride ( haftada 3mg olacak şekilde) , Xpecia haftada 1 kere , Ketoral Şampuan (haftada 1) , Dermaroller 0,75 haftada 1 ya da 2

BlackPill©

• Full Member
  • I'm fighting over a wreck...
« Yanıtla #29 : 29 Aralık 2021, 20:22:14 »
Hiç aksatmadan 8 aydır finasterid kullanıyom tabiri caizse emanet demir gibi piskolojik bence .
Sperm sorunu yasayanlarin ise bence zaten sperm oranalrinin vs az oldugunu dusunuyorum ben de
  • Yaşınız 20
  • Medikal Tedavi Finasteride ( haftada 3mg olacak şekilde) , Xpecia haftada 1 kere , Ketoral Şampuan (haftada 1) , Dermaroller 0,75 haftada 1 ya da 2

Facebook Twitter Instagram