Saç Ekimi Sonuçları
Bugün itibariyle 3 ay oldu. Değerli yorumlarımızı bekliyorum.[/qHocam hayırlı olsun saç ekimi niz inşallah güzel sonuç alırsınız Asuman hanım saç ekiminin nerede yapıyor Kurtköy Emsey hastanesinde mi yoksa Kaynarca yüzyıl Hastanesi'nde mi Bir de ücret ne kadar aldı
Alıntı yapılan: kalenfer - 04 Şubat 2022, 11:42:12Bugün itibariyle 3 ay oldu. Değerli yorumlarımızı bekliyorum.[/qHocam hayırlı olsun saç ekimi niz inşallah güzel sonuç alırsınız Asuman hanım saç ekiminin nerede yapıyor Kurtköy Emsey hastanesinde mi yoksa Kaynarca yüzyıl Hastanesi'nde mi Bir de ücret ne kadar aldıTeşekkür ederim hocam. Pendik özel yüzyıl hastanesinde o zamanın döviz kuru ile 13 bin lira. Şu an ne kadar ücret isterler bilmiyorum
Saç ekimi öncesi haline bakınca şu anki saç ekimi sürecinde 106 günde gelinen nokta gayet başarılı çıkışlar başlamış güzel bir girişim olmuş zamanla çok daha iyi olacaktır şu an zaten çok erken bir zaman hayırlısı olsun güzel gidiyor gayet olumlu
Ben şahsen Asuman Hair ekimlerini beğeniyorum. Ekiminiz bence güzel olmuş . Hayırlı olsun
İyi gidiyor şuan umarım katlanarak devam eder