Gönderen Konu: Saç ekimi sonrası set  (Okunma sayısı 1081 defa)

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç ekimi sonrası set
« Yanıtla #1 : 09 Kasım 2021, 17:34:20 »
YErinde olsam bu tür şeylere para harcamam
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Heptwo

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 09 Kasım 2021, 17:39:39 »
fitcare enteresan bir şey saç çıkarıyormu evet ama mavi serum gibi içindekilerin ne olduğu belli değil.

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 09 Kasım 2021, 18:02:46 »
O parayı verip hayal kırıklığına uğrayacaksın. Bu parayı bunlara vermek yerine her ay şu parayla mezoterapi yaptırabilirsin çok daha işe yarar
  • Ekim Tarihi: 24.07.2023
  • Ekim Merkezi ismi Lifehair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

Seco19

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 09 Kasım 2021, 23:45:47 »
Yani benim amacım ekim sonrası saçların sağlıklı ve hızlı uzaması xpecia hair forte sprey alacaktım acaba böyle bir set mi alsam dedim neyse ben set olayından vaz geçeyim

heprotar

• Sr. Member
« Yanıtla #5 : 10 Kasım 2021, 18:30:44 »
Fitcare ile mucize sonuç alanlar var ama yukarda bir arkadaş yazmış mavi serum gibi demiş Dediği doğru arkadaşlar uraw gibi bir şey pek güven olmuyor böyle şeylere zaten zırt pırt içeriğini değiştiriyorlar.

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 10 Kasım 2021, 21:47:39 »
Dermaroller dışında çöp

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 10 Kasım 2021, 22:32:37 »
 fitcarenin içeriğine baktım apigenin etken maddeli klasik takviyeler var apigenin urunlerde eskidende kullanılırdı mucize sonuc vermedi.bunlar minoxvari damar açıcılarmı kullanıyor yada minoxu basıp baska bişimi diye yutturuyorlar millete.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

halu80

• Sr. Member
« Yanıtla #8 : 10 Kasım 2021, 23:26:57 »
Ekimin oldu mu? Nerde ektiriyorsun? Medikal tedavi hiç düşündün mü ekimden önce. Finasterid gibi mesela?

Seco19

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 16 Kasım 2021, 15:07:01 »
Ekimin oldu mu? Nerde ektiriyorsun? Medikal tedavi hiç düşündün mü ekimden önce. Finasterid gibi mesela?
ekim yaptırdım dostum booster diye bir set önerdiler klinik satıyor sadece ellerinde kalmamış bende kaliteli iyi bişey arıyorum ama bulamadım hair forte sprey xpecia tablet ve sebamed şampuan kullanıyorum şuan varmı önereceğiniz birset yada şampuan alayım

Facebook Twitter Instagram