Gönderen Konu: İzmirdeki en doğru saç Ekim merkezi  (Okunma sayısı 16039 defa)

yannis2836

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: İzmirdeki en doğru saç Ekim merkezi
« Yanıtla #16 : 31 Aralık 2018, 20:15:03 »
Sibel dışında izmirden k acın bence

baldman

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 25 Ocak 2019, 18:37:56 »
İzmir alsancak ta oturuyorum forumu görmeden önce nerdeyse dandik bir yerde ekim yaptıracaktım. İzmirde saç ekimi olarak sibel ulusan ve clinichairin adı daha çok geçiyor birde ento var.clinichair çok önerilmiyor anladığım kadarıyla sibel ulusanın güzel sonuçları var ve izmir için en iyisi galiba .sormak istediğim sibel hanım traşsız saç ekimi yapıyormu ve fiyatı tam olarak nedir iki bin euro deniliyor ama hesaplaması nasıldır anlamadım ve birde en önemlisi tavsiye edermisiniz.

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #18 : 28 Ocak 2019, 16:04:16 »
İzmir alsancak ta oturuyorum forumu görmeden önce nerdeyse dandik bir yerde ekim yaptıracaktım. İzmirde saç ekimi olarak sibel ulusan ve clinichairin adı daha çok geçiyor birde ento var.clinichair çok önerilmiyor anladığım kadarıyla sibel ulusanın güzel sonuçları var ve izmir için en iyisi galiba .sormak istediğim sibel hanım traşsız saç ekimi yapıyormu ve fiyatı tam olarak nedir iki bin euro deniliyor ama hesaplaması nasıldır anlamadım ve birde en önemlisi tavsiye edermisiniz.

Sibel Ulusan son dönemde fiyatını 2000 euro yaptı. İzmir için en iyi tercih diyebilirim.
Greft bazlı çalışmıyor fiyatı sabit genelde 4000 greft civarı alım yapıyor ve perkutan ekim tekniğini kullanıyor. ve Tıraşsız ekim yapımıyor ancak yinede en iyi bilgiyi kendisinden alabilirsin.

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 28 Ocak 2019, 17:19:47 »
Merhabalar izmirde sizce en iyi saç Ekim merkrzi neresidir , sibel ulusanin ismi öne çıkıyor ama cokta şikayette var nereyi tercih etmeliyim sizce ?

Byburkay..... cok sikayet nerde??? Link paylasirsan veya bana özelden atarsan / yazarsan sevinirim.....

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #20 : 28 Ocak 2019, 19:02:44 »
Byburkay..... cok sikayet nerde??? Link paylasirsan veya bana özelden atarsan / yazarsan sevinirim.....

Ben o mesajın üzerine iki ekim yaptırdım 😅 İlk ekimde orayı tercih edebilirdim ama çok şikayet duyuyordum o yüzden tercih etmedim.

buyukaltayli

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 30 Ocak 2019, 23:49:32 »
benim gozumde doktor hocam (dr. sibel ulusan) bu konuda izmirimizin gururudur. kendisi bence turkiye de sayili isimler arasindadir ki turkiyede bu konuda 3-5 sayili isim vardir

Hayretttinn

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #22 : 03 Şubat 2019, 17:06:45 »
Bende sibel ulusanda ekim yaptırmayı düşünüyorum 1 aydır araştırma içerisindeyim izmir de başka bulamadım .
Bir arkadaşım clinichairi önerdi ama burda orayla ilgili çok şikayet var .aslında izmirde bu clinichair in ismi daha çok geçiyor ento ve gazi hastaneside bilinen diğer yerler aralarında en pahalısı sibel ulusan  ama izmirde doktor olarak saç eken tek kişi olması fiyatını normal yapıyor .
İzmirde çok az ekim merkezi var ,izmirde yaşayıpta ekim yaptıran yada yapacak olan varsa görüşmek isterim arkadaşlar belki birlikte hareket ederiz.

Kapital

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #23 : 06 Şubat 2019, 19:00:13 »
Bende sibel ulusanda ekim yaptırmayı düşünüyorum 1 aydır araştırma içerisindeyim izmir de başka bulamadım .
Bir arkadaşım clinichairi önerdi ama burda orayla ilgili çok şikayet var .aslında izmirde bu clinichair in ismi daha çok geçiyor ento ve gazi hastaneside bilinen diğer yerler aralarında en pahalısı sibel ulusan  ama izmirde doktor olarak saç eken tek kişi olması fiyatını normal yapıyor .
İzmirde çok az ekim merkezi var ,izmirde yaşayıpta ekim yaptıran yada yapacak olan varsa görüşmek isterim arkadaşlar belki birlikte hareket ederiz.

selam Hayrettin ben de ekim dusunuyorum ve Istanbula gitmeyi bile dusundum. Yine de tum arastirmalarim sonucu ben de Dr Sibel hanimi dusunuyorum. Fiyati euro bazinda ama benim icin butceden cok kalite daha onemli o yuzden kesinlikle deger diye dusunuyorum. Clinichairdan direk uzak durmak lazim zaten doktor degil orasi muhtemelen teknisyenler isletiyo

Avangard696

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #24 : 15 Ağustos 2019, 11:26:21 »
ARKADASLAR IZMIR ENTO SAC EKIMI MERKEZINDE 2018 YILINDA SAC EKIMI YAPTIRDIM 4BIN LIRA UCRET ALDILAR EKIMI ISLEMI BITENE KADAR HERSEY IYIYDI FAKAT DAHA SONRAKI SURECTE INSANIN YUZUNE BAKMAYIP HEP SALLADILAR VE SONUC ISE HUSRAN OLDU TELEFON ARAMALARINDA ILGILENEN BAYAN RESMEN TELEFONDA KÜFÜRLÜ KONUSMA YAPTI ..HIC BIR SEKILDE ENTOYU TAVSIYE ETMIYORUM EMIN OLUN HUSRAN ALLAH IN ADINI KATIYORUM HUSRAN

heprotar

• Sr. Member
« Yanıtla #25 : 05 Eylül 2019, 23:36:20 »
ARKADASLAR IZMIR ENTO SAC EKIMI MERKEZINDE 2018 YILINDA SAC EKIMI YAPTIRDIM 4BIN LIRA UCRET ALDILAR EKIMI ISLEMI BITENE KADAR HERSEY IYIYDI FAKAT DAHA SONRAKI SURECTE INSANIN YUZUNE BAKMAYIP HEP SALLADILAR VE SONUC ISE HUSRAN OLDU TELEFON ARAMALARINDA ILGILENEN BAYAN RESMEN TELEFONDA KÜFÜRLÜ KONUSMA YAPTI ..HIC BIR SEKILDE ENTOYU TAVSIYE ETMIYORUM EMIN OLUN HUSRAN ALLAH IN ADINI KATIYORUM HUSRAN

bende benzer şikayetler duydum izmirde oturuyorum lakin sibel hanımla görüşmek henüz nasip olmadı biraz daha saçlar dökülmesini tamamlasın diye bekliyorum bazende hayal kuruyorum tedaviyle ilaçlarla düzelirmi diye ama en son sibel ulusanın kapısını çalacağız gibi izmir olarak şanslıyız diye düşünüyorum  türkiyenin sayılı ekimcilerinden biri olduğu için.

oceans

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #26 : 23 Eylül 2020, 00:37:07 »
uzun zmandır yeni mesaj gelmemis.. var mı yeni onerileriniz bu konuda ?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 27 Eylül 2020, 13:22:43 »
Ben henüz izmirde sibel hanım harici iyi sonuç alan başka merkez görmedim planlama olarak da umarım çıkar tabi sibel hocanın fiyatına büççe uygunsa.
Global Moderator

Lost35

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 16 Haziran 2022, 14:43:56 »
Merhaba arkadaşlar, ben 2016 yılında İzmir'de Sibel ULUSAN'a 3500 greft ekim yaptırdım. Alanım geniş olduğundan sadece ön kısımlara yapıldı ve tepeler kaldı. Önden gayet memnunum, tepelere de ikinci ekim yaparız diye konuşmuştuk fakat kaldı öyle. Şimdi yine Sibel ULUSAN'a yaptırayım diyorum da fiyatlar çok uçmuş. Tepelere yapılacağı için görsellikle ilgili çok sorun arz etmeyecek düşüncesindeyim. Çok fazla bütçem yok, en fazla 10000 TL gibi bir rakama önerebileceğiniz bir merkez var mıdır ? Önceliğim İzmir olmalı, teşekkürler.

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 16 Haziran 2022, 22:46:26 »
Merhaba arkadaşlar, ben 2016 yılında İzmir'de Sibel ULUSAN'a 3500 greft ekim yaptırdım. Alanım geniş olduğundan sadece ön kısımlara yapıldı ve tepeler kaldı. Önden gayet memnunum, tepelere de ikinci ekim yaparız diye konuşmuştuk fakat kaldı öyle. Şimdi yine Sibel ULUSAN'a yaptırayım diyorum da fiyatlar çok uçmuş. Tepelere yapılacağı için görsellikle ilgili çok sorun arz etmeyecek düşüncesindeyim. Çok fazla bütçem yok, en fazla 10000 TL gibi bir rakama önerebileceğiniz bir merkez var mıdır ? Önceliğim İzmir olmalı, teşekkürler.
Hocam maalesef forum İzmir açısından çok kıt (Sibel Ulusan hariç) Başarılı merkez olmadığı için mi yada olanların forumda paylaşım yapmamasından mı bilmiyorum.Sibel Ulusan hariç Diğer yerlerin tek tük sonucu var ve tek tük sonuçta yeterli referans oluşturmuyor malum(ki bazıları başarısız sonuçlar)..Sibel Ulusan ekip var 1000 euro ya forumda  başarılı sonuçları da var 3,4 tane lakin ekip kimdir nedir net değil ki aynı kişiler değil muhtemelen ekim olunca çağırılan farklı kişiler,bilmiyoruz.Forum İzmir konusunda muallak ama ekibi araştırabilirsiniz sorabilirsiniz Sibel Hanıma,zaten 10 bin liranın üstüne çıkmanız gerekecek.Ya da risk alabilirseniz Cemil Sevdirir de araştırılabilir,forumda sadece 1 sonucu var ve başarılı
  • Yaşınız 31

Facebook Twitter Instagram