Gönderen Konu: İzmirdeki en doğru saç Ekim merkezi  (Okunma sayısı 16036 defa)

tasadar

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: İzmirdeki en doğru saç Ekim merkezi
« Yanıtla #1 : 19 Ağustos 2017, 17:31:04 »
izmirde benim bildiğim elle tutulur bir yer yok, en azından bu sitede güzel referans ekimleri olan izmirli ekimci görmedim.

kafkafnl

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 29 Ağustos 2017, 02:49:21 »
Merhabalar, bende sac ektirmeyi dusunuyorum. Internetten baktim, Izmir Bayraklidaki clinichair bana en uygun yer gibi geliyor. Orda sac ekimi yaptiran var mi? Tavsiye eder misiniz?

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #3 : 14 Ekim 2017, 13:49:29 »
Arkadaşlar ClinicHair'de ekim yaptirdim 2 seans Seklinde uygulandi oncesi sonra resimleri sonradan konu acip paylaşacağım.. Daha bugun 1.ci günü hicbirsey henuz belli degil 3. Aydan sonra paylasimlara başlayacağım.

Ama benden tavsiye iyi karar verin orada ikiun üst üste 17- 18 saat uzanmak kolau değil .

akın Harman

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 14 Ekim 2017, 22:29:59 »
Arkadaşlar ClinicHair'de ekim yaptirdim 2 seans Seklinde uygulandi oncesi sonra resimleri sonradan konu acip paylaşacağım.. Daha bugun 1.ci günü hicbirsey henuz belli degil 3. Aydan sonra paylasimlara başlayacağım.

Ama benden tavsiye iyi karar verin orada ikiun üst üste 17- 18 saat uzanmak kolau değil .

İyi karar verin derken ekime mi clinichairemi demek istediniz? Bu yorumunla clinichair den bir memnuniyetsizliğinin olduğu sonucuna varabilirmiyiz?

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #5 : 15 Ekim 2017, 20:52:26 »
Hayir ClinicHair ile ilgiki bir sorun yok hatta saç ekimindeki kanal açılmasından o kadar memnunum dökülmeden onceki saçlarımla ayni..

İyi düşünün den ksatim eger iki işlem yapilacaksa cok yorucu okuyir özellikle ilk gun uyuyamiyirsunuz ve bir ertrsi gun yine aynı işlemler biraz yoruyor insani o kadar saat orada oyle sabit kalmak gercekten zor ne kitap okyuabikirsin o durumda ne telefon kullanabilirsin tabi bu psikolojik bir süreç ben daha çok o an ne işlem yaptıklarıyla ilgili odaklandığım için her ne kadar belli etmesemde cok yordu ikinci gün salak gibiydim..

Eğer ki izmirde ekim yaptiracaksaniz bence daha iyi yer yok gibi... Dediğim gibi 3.aydan sonra resim paylaşacağım belki YouTube video ekleyebilirim . . Şu an sirt üstü yattigimdan dolayi pek rahat degilim sırt bel ağrısı bazen oluyor o yüzden iyi düşünenden kastim bu

akın Harman

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 17 Ekim 2017, 18:45:26 »
Konu açmanı sabırsızlıkla bekliyoruz

keskin55

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 21 Ekim 2017, 15:28:29 »
Izmir sıkıntılı ekim yonunden. Bence biraz daha arastir

demirhan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 14 Kasım 2017, 21:40:17 »
Ekim yaptiran 3 arkadasimi gördükten sonra bende clinichair de karar kıldım.gecen haftaici görüştüm 16 aralıkta 3500 gret ekim olucak.insallah iyi olur bende bi konu açarım ekim olunca

Izmirli36

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 18 Kasım 2017, 03:25:54 »
Bende clinichair e gitsem mi diye düsünüyorum. sahte kisiler reklam amacla olmasindan süphem var.
bilgilerinizi aktarirmisiniz?

resim nasil ekleyebiliriz

demirhan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 19 Kasım 2017, 20:07:33 »
Ben henüz ekim yaptirmadim benim operasyon aralik 16 da.ekim yaptirinca deneyimlerimi paylaşıcam.Sadece ilk izlenimlerimi aktardım gerisini bekleyip görücez bakalım

cenk35

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 01 Nisan 2018, 01:11:26 »
İzmir dr ebru durmuş 3 kişilik özel bir ekip yapıyor benim 3. Ay bitti tavsiye ederim

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #12 : 22 Haziran 2018, 09:12:00 »
Merhaba Arkadşlar , Konuyu Açan Olarak bir yorum yapma gereği duydum.

İzmirde Doğru ekim Merkezi yok , Boşuna izmirle uğraşmayın , bir yılınızı , greftlerini kaybetmeyin , psikolojinizi etkilemeyin.

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
« Yanıtla #13 : 25 Haziran 2018, 12:13:22 »
byburkaya katiliyorum. bende izmirde ekim magduruyum.

izmir yakin oldugu icin demeyin. bütcem buraya uygun demeyin.
arastirin gerekirse bir süre daha bekleyin kendinizi toparladiktan sonra en uygun yere gidin.
sonradan pismanlik fayda etmiyor .

Freedom84

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 06 Temmuz 2018, 23:24:25 »
Bende izmirde dr alpay yildiza 5 sene once naturel sac ekim merkezinde yaptirdim sonuc husran , bikac baslik altinda resimlerimde var ekimle ilgili , izmirde pek iyi yapan yer yok gibi benim enseyi mahvettiler ve seyrek bicimsiz saclarim oldu

Facebook Twitter Instagram