Gönderen Konu: 6 Kasım 2021-İzmir Su Hospital-2000 greft dhi tekniği ile sakal ekimi  (Okunma sayısı 7766 defa)

Lacoste45

• Jr. Member
  • **
  • izmir su hospital saç ekimi
12. Gün

Lacoste45

• Jr. Member
  • **
14. Gün

Bazı bolgelerde sok dokulme basladi.

Biyiklarima badem yagi, hint yagi ve yilan yagindan olusan karisim yaptim hergun uyumadan once masaj yaparak yediriyorum. Sakallar tamamen dukulunce sakallarda da uygulayacağım. Daha once sakallarim icin denemistim olan sakali gurlestirmisti. Bununla ilgili gelişmeleride yazarim buraya.

Sizin bildiginiz sakal ve biyik besleyici ve gurlestirici baska yontem varsa yazarsanız sevinirim.

Abc

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Donör bolge ile ilgili suphelerim var. Sizce toplar mi arkadaslar? Ense trasimi surekli kisa kestiriyorum. Siritir mi ?

Merak etme dostum donör kısa sürede toparlar. Sürecini merak ediyorum. İnşallah istediğin sakallara kavuşursun.
  • Ekim Tarihi: 15-16.11.2021
  • Ekim Merkezi ismi Esma-Serkan Tetik
  • Greft Miktarı 3008
  • Yaşınız 36

Jokers

• Full Member
Bence iyi gidiyor süreç, fiyatı ne kadardı

byflamingo

• Sr. Member
Bayağı iyi görünüyor şok dökülme oluyormuydu sakalda ,şok olmuyorsa olay bitmiş demektir.

Lacoste45

• Jr. Member
  • **
Merak etme dostum donör kısa sürede toparlar. Sürecini merak ediyorum. İnşallah istediğin sakallara kavuşursun.

Eyvallah tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin.

Ya donor bolgeyle ilgili tek suphem ben enseleri cok kisa kestiriyorum. Kisa kestirdigim zaman alinan bolge seyrek durur mu acaba
« Son Düzenleme: 22 Kasım 2021, 04:00:24 Gönderen: Lacoste45 »

Lacoste45

• Jr. Member
  • **
Bence iyi gidiyor süreç, fiyatı ne kadardı

4500 tl

Lacoste45

• Jr. Member
  • **
Bayağı iyi görünüyor şok dökülme oluyormuydu sakalda ,şok olmuyorsa olay bitmiş demektir.

Sok dokulme ufak ufak basladi. Koksuz sekilde killar dokuluyo. Cok yogun degil dokulme . Doktorda soyledi dhi tekniginde pek dokulme olmuyormus.

Lacoste45

• Jr. Member
  • **
14. Gün

Parzival

• Full Member
Uzadıkça çok iyi gözüküyor Masallah
  • Yaşınız 24

Lacoste45

• Jr. Member
  • **
Uzadıkça çok iyi gözüküyor Masallah

Eyvallah tesekkur ederim. Olumlu yorumlar beni mutlu ediyor

Tulpar

• Jr. Member
  • **
Hocam hayırlı olsun şuanda sorun  yok gibi  güzel görünüyor. Fiyat olarak baya uygunmuş. Ben de sakal ektirmeyi düşünüp vazgeçenlerdenim. Cesaretini tebrik ederim. Fotoğrafları yakında incelediğim kadarıyla herhangi bir iz yok kızarıklık, yara , çukur gibi .Senin gözüne takılan bir yer varmı bizim fotoğraflarda göremediğimiz ? Dhi tekniğiyle yapıldı yazmışssın peki hocaya sordun mu iğne ucu kaç mm lik falan diye :) ? merakımdan soruyorum

Lacoste45

• Jr. Member
  • **
Hocam hayırlı olsun şuanda sorun  yok gibi  güzel görünüyor. Fiyat olarak baya uygunmuş. Ben de sakal ektirmeyi düşünüp vazgeçenlerdenim. Cesaretini tebrik ederim. Fotoğrafları yakında incelediğim kadarıyla herhangi bir iz yok kızarıklık, yara , çukur gibi .Senin gözüne takılan bir yer varmı bizim fotoğraflarda göremediğimiz ? Dhi tekniğiyle yapıldı yazmışssın peki hocaya sordun mu iğne ucu kaç mm lik falan diye :) ? merakımdan soruyorum

Anladim hocam. Hic sormadim hocaya kac igne mm diye. Cunku boyle detaylarin farkında bile degildim :) . Bahsettiginiz gibi yara ve iz yok. İyilesmenin hizli ilerlemesini ben kendi bunyeme ve doktorumun dediklerini harfiyen uygulamama bagliyorum. Ozellikle 3. Gun ilk yikamadan sonra. Kullanmaya basladigim losyon muthis derecede kabuklandirdi ekim yapilan yerleri. 4. Gun kabuklar dokulmeye basladi. 5. Gun yuzumde normal bir goruntu vardi :) . Su an ise sakalda dokulmeler basladi ben farkında degilim galiba. Biraz karamsarliga dustum. Gozume seyrek gelmeye basladi ekilen yerler. Umarim dokulmeden oturudur. Onun dışında simdilik problem yok hocam

Lacoste45

• Jr. Member
  • **
16. Gün simdilik öncesi ve sonrası.

Facebook Twitter Instagram