Gönderen Konu: 6 Kasım 2021-İzmir Su Hospital-2000 greft dhi tekniği ile sakal ekimi  (Okunma sayısı 7758 defa)

Lacoste45

• Jr. Member
  • **
  • izmir su hospital saç ekimi
4. Gün yikamadan sonra kabuklanmalar başladı. Süreç iyi ilerliyor

Lacoste45

• Jr. Member
  • **
5. Günden fotoğraflar. Kabuklanma devam ediyor. Kaşıntı biraz azaldi düne nazaran.

Lacoste45

• Jr. Member
  • **
6. Gün

Yikamadan sonra ekim yapilan bolgede boyle beyaz bir goruntu oluşuyor. Sanırım kabuklanmadan oturu oluşuyor bu goruntu.

Ayrıca anestezi iğnelerinin olusturdugu odem tam anlamiyla indi. Yuzum normale dondu. Herhangibi sislik yok suan
« Son Düzenleme: 13 Kasım 2021, 12:24:03 Gönderen: Lacoste45 »

Lacoste45

• Jr. Member
  • **
Donör bolgede durum bu

Lacoste45

• Jr. Member
  • **
Ayrıca başlık tarihini yanlis yazmisim simdi farkediyorum. 8 Kasım olucak tarih.

Heptwo

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
bu kadar ufak alana üstelik sakal bölgesi sonuçta 2000 greft çok yüksek bir sayı bir yanlışlık olmalı.

Lacoste45

• Jr. Member
  • **
bu kadar ufak alana üstelik sakal bölgesi sonuçta 2000 greft çok yüksek bir sayı bir yanlışlık olmalı.

Evet hocam bir kac kisi daha 2000 greftin fazla olduğunu soyledi. Yanliz sakallarimin oldugu bolgelerede ekim yapildi sakalin uzunlugundan belli olmuyo olabilir. Birde boyundada bazi bos yerler vardi oralarada ekim yapildi. Ve kokler cikmaya basladi bazi kokler 2li cikiyor. Muhtemelen bazi kokler 2li ekildi. Yni bu hesaba gore 2000 greft normal. Forumda örnekleri var 5000 greft ekim yapilan sakal var

Lacoste45

• Jr. Member
  • **
7. Gün. Kabuklarin neredeyse tamami dokuldu. Ekilen sakallar cikmaya basladi.

Parzival

• Full Member
Çok iyi görünüyor , tekli hepsi zaten arada çiftli olursada sorun olmaz açılarda güzel şoktan sonra çıkanlar dahada orjinal sakal gibi oluyor şuan bile güzel görünüyor.
  • Yaşınız 24

Lacoste45

• Jr. Member
  • **
Çok iyi görünüyor , tekli hepsi zaten arada çiftli olursada sorun olmaz açılarda güzel şoktan sonra çıkanlar dahada orjinal sakal gibi oluyor şuan bile güzel görünüyor.

Tesekkur ederim :) iyilesme sureci cok iyi gidiyor. Simdiki haliyle bile ekim oldugu belli olmuyor. Surecten oldukca memnunum.

Lacoste45

• Jr. Member
  • **
Sakalın ve donör bolgenin bakımı icin doktorumun verdiği sampuan ve losyonu kullaniyorum

Lacoste45

• Jr. Member
  • **
8. Gün

Kabuklarin tamami döküldüğü icin Gun icerisinde 7-8 kere yuzumu yikiyorum nemlendiriyorum sakalları.

Lacoste45

• Jr. Member
  • **
9. Gün

Lacoste45

• Jr. Member
  • **
Donör bolge ile ilgili suphelerim var. Sizce toplar mi arkadaslar? Ense trasimi surekli kisa kestiriyorum. Siritir mi ?

Facebook Twitter Instagram