Gönderen Konu: 6 Kasım 2021-İzmir Su Hospital-2000 greft dhi tekniği ile sakal ekimi  (Okunma sayısı 7764 defa)

Tulpar

• Jr. Member
  • **
Hocam yüzünüzde kızarıklık veya rahatsız edici bir iz varmı? Dışarıdan tepkiler nasıl ?

Jokers

• Full Member
Sakal saç gibi şok dökülmeye uğramıyor anlaşılan
Bu arada dönoru bu kadar kısaltmak yanlış olmuş bence.2-3 ay daha kendi haline bırakmak lazım bence

Lacoste45

• Jr. Member
  • **
  • izmir su hospital saç ekimi
Hocam yüzünüzde kızarıklık veya rahatsız edici bir iz varmı? Dışarıdan tepkiler nasıl ?
. Kabuk dokumune kadar kizariklik vardi. 1 hafta sonunda normale dondu hersey. Kimse ekim yaptirdigimi anlamiyo bile oyle diyeyim size. Gayet normal bir goruntu var

Lacoste45

• Jr. Member
  • **
Sakal saç gibi şok dökülmeye uğramıyor anlaşılan
Bu arada dönoru bu kadar kısaltmak yanlış olmuş bence.2-3 ay daha kendi haline bırakmak lazım bence
doktoruma sordum problem olmayacagini soyledi. Biraz kendimde araştırdim ondan sonra sac trasimi olmaya basladim. İnsallah problem olmaz

Parzival

• Full Member
doktoruma sordum problem olmayacagini soyledi. Biraz kendimde araştırdim ondan sonra sac trasimi olmaya basladim. İnsallah problem olmaz

Bence arkadaşın problemden kastı görüntü için, yoksa kısa olup olmaması bir sorun teşkil etmez diye düşünüyorum
  • Yaşınız 24

Lacoste45

• Jr. Member
  • **
Bence arkadaşın problemden kastı görüntü için, yoksa kısa olup olmaması bir sorun teşkil etmez diye düşünüyorum
Muhtemelen

Lacoste45

• Jr. Member
  • **
2. Ay. Surec normal ilerliyor sok dokulme durdu.

ek olarak biyiklara uyguladığım serum etkisini gostermeye basladi. 2 ay öncesine gore gurlesme mevcut. Mevcut durumdan oldukca memnunum.

3. Ay fotoğraflarında görüşmek uzere :)

Tulpar

• Jr. Member
  • **
sonuç güzel ustam hayırlı olsun

Lacoste45

• Jr. Member
  • **
sonuç güzel ustam hayırlı olsun
eyvallah hocam tesekkur ederim.
« Son Düzenleme: 12 Ocak 2022, 16:04:19 Gönderen: Lacoste45 »

Lacoste45

• Jr. Member
  • **
Tesekkurler

Lacoste45

• Jr. Member
  • **
Arkadaslar ensemdeki bu sivilce benzeri yaralar bir turlu gecmiyor. Bu normal mi?. Kullanmami onereceginiz bir ilac var mi?

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
Bence acil dermatoloğa görün dostum. Ne olur ne olmaz.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

Lacoste45

• Jr. Member
  • **
Bence acil dermatoloğa görün dostum. Ne olur ne olmaz.

Ekimi yaptirdigim kliniğe gorunucem. Hocama danisayim belki ilac tavsiye eder.

Lacoste45

• Jr. Member
  • **
Merhaba arkadaslar 3. Ay durum stabil.

Ensedeki sivilce benzeri yaralar kendiliginden gecti. muhtemelen saclarimi cok kisa kestirdigim icin tahriş sonucu oldu. Saclarimi uzun suredir kestirmedin yaralar kendiliginden gecti herhangibi ilac kullanmadim.

4. Ay fotoğraflarında görüşmek üzere 🙂

Facebook Twitter Instagram