Gönderen Konu: 6 Kasım 2021-İzmir Su Hospital-2000 greft dhi tekniği ile sakal ekimi  (Okunma sayısı 7757 defa)

Tulpar

• Jr. Member
  • **
Herşeyin hızlı gelişmesine ve olumsuz bişeyin olmamasına sevindim senin adına. Şimdi sabırla bekleyeceksin bakalım çıkışlar nasıl olacak. Şok dökülme olması normal bir durum kafana takma onu :)

Lacoste45

• Jr. Member
  • **
  • izmir su hospital saç ekimi
Herşeyin hızlı gelişmesine ve olumsuz bişeyin olmamasına sevindim senin adına. Şimdi sabırla bekleyeceksin bakalım çıkışlar nasıl olacak. Şok dökülme olması normal bir durum kafana takma onu :)

Eyvallah tesekkur ederim :)

Lacoste45

• Jr. Member
  • **
17. Gun ilk kez sac ve sakal trasi oldum makine ile. Ensede hafif kızarıklık var hala. Ufak ufak topluyor. Doktorumun verdigi losyon bitti artik kullanmiyorum. Gun icerisinde olabildiğince suyla nemlendiriyorum sakallari.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Su an süreç sağlıklı duruyor donör bölgende güzel toparlamış kırmızılık olması normal güzel duruyor
Global Moderator

Alpha

• Hero Member
Harika görünüyor cidden yakışmış umarım şok dökülme olmadan bu görüntü korunur.

Lacoste45

• Jr. Member
  • **
Su an süreç sağlıklı duruyor donör bölgende güzel toparlamış kırmızılık olması normal güzel duruyor

Tesekkur ederim admin sizin yorumunuz benim icin onemliydi :) birde bir sorum olucak sureci hizlandirmak icin onerebileceginiz serum veya kür var mi?
« Son Düzenleme: 26 Kasım 2021, 02:30:49 Gönderen: Lacoste45 »

Lacoste45

• Jr. Member
  • **
Harika görünüyor cidden yakışmış umarım şok dökülme olmadan bu görüntü korunur.
tesekkur ederim. Sok dokulme basladi ama cok yogun dokulmuyor. Birde sag taraf sol tarafa gore daha fazla dokuldu. Bu biraz endiselendirdi beni

Lacoste45

• Jr. Member
  • **
18. Gün

süreç problemsiz devam ediyor.
« Son Düzenleme: 28 Kasım 2021, 12:35:37 Gönderen: Lacoste45 »

Lacoste45

• Jr. Member
  • **
20. Gün dökülme devam ediyor. Sag tarafta daha yogun dokulme mevcut sol tarafa nazaran. Surec stabil ilerliyor herhangibi problem yok simdilik.

Artık aydan aya fotoğraf paylasicam daha gozle gorunur sonuclar paylasmak icin.

baldLion

• Hero Member
Şok dökülme başlamış ve dahada hızlanacak sanırım umarım çabucak çıkarlar şu güzel görüntüde  geri gelir .normalde sakal ekimlerine mesafeli yaklaşan biriyim ama siz iyi bir görüntü yakalamışsınız.

Lacoste45

• Jr. Member
  • **
Şok dökülme başlamış ve dahada hızlanacak sanırım umarım çabucak çıkarlar şu güzel görüntüde  geri gelir .normalde sakal ekimlerine mesafeli yaklaşan biriyim ama siz iyi bir görüntü yakalamışsınız.

Tesekkur ederim. Benimde hic aklimda yoktu sakal ekimi cunku sakallarim seyrek oldugu icin pek uzatmiyodum. Bir iki kere Uzatinca hosuma gitmeye basladi bu seferde yanaklardaki bosluklar gozume batti. Bitkisel cozumler denedim hicbiri fayda etmedi en son ektirmeye karar verdim. Pismanda degilim acikcasi

(Bitkisel cozumler sadece mevcut sakali ve biyigi gurlestirdi bosluklara bi faydasi olmadi)

Tulpar

• Jr. Member
  • **
Greftler Tekli ve çiftli karışık ekilmiş sanırım. Size bu konuda ne bilgi verdiler ? Birde Doktor katılıyormu ekime yoksa sadece bakıp bakıp gidiyor mu :)
« Son Düzenleme: 01 Aralık 2021, 14:01:56 Gönderen: Tulpar »

Lacoste45

• Jr. Member
  • **
Greftler Tekli ve çiftli karışık ekilmiş sanırım. Size bu konuda ne bilgi verdiler ? Birde Doktor katılıyormu ekime yoksa sadece bakıp bakıp gidiyor mu :)
evet bazi greftler ciftli ekilmis. Doktor sadece planlamayi yapti. Ekime ara ara gelip kontrol etti. Ekimi doktorun ekibi yapti.
« Son Düzenleme: 02 Aralık 2021, 02:51:42 Gönderen: Lacoste45 »

Lacoste45

• Jr. Member
  • **
Sakallarin ekimden onceki kısa hali. Bu fotografta sakaldaki seyreklik daha net

Facebook Twitter Instagram