Hocam hayırlı olsun şuanda sorun yok gibi güzel görünüyor. Fiyat olarak baya uygunmuş. Ben de sakal ektirmeyi düşünüp vazgeçenlerdenim. Cesaretini tebrik ederim. Fotoğrafları yakında incelediğim kadarıyla herhangi bir iz yok kızarıklık, yara , çukur gibi .Senin gözüne takılan bir yer varmı bizim fotoğraflarda göremediğimiz ? Dhi tekniğiyle yapıldı yazmışssın peki hocaya sordun mu iğne ucu kaç mm lik falan diye ? merakımdan soruyorum
Anladim hocam. Hic sormadim hocaya kac igne mm diye. Cunku boyle detaylarin farkında bile degildim
. Bahsettiginiz gibi yara ve iz yok. İyilesmenin hizli ilerlemesini ben kendi bunyeme ve doktorumun dediklerini harfiyen uygulamama bagliyorum. Ozellikle 3. Gun ilk yikamadan sonra. Kullanmaya basladigim losyon muthis derecede kabuklandirdi ekim yapilan yerleri. 4. Gun kabuklar dokulmeye basladi. 5. Gun yuzumde normal bir goruntu vardi
. Su an ise sakalda dokulmeler basladi ben farkında degilim galiba. Biraz karamsarliga dustum. Gozume seyrek gelmeye basladi ekilen yerler. Umarim dokulmeden oturudur. Onun dışında simdilik problem yok hocam