Bence bu dediğin tam anlamıyla bir ölçü değil çünkü senin dediğin duruma bende bir ara çok takılıyordum saçlar genelde fazla ama niye şu yandan verteksten de kabarık değil de basık duruyor diye insan bunlara takılınca ister istemez günlük hayatta bu saç şekillerine de dikkat ediyor verteksi gür olup saçları bu şekilde basık olan birçok insan gördüm dedikleri gibi çok takıyorsan kısa kestir bak ama ona da gerek yok verteks fotoğrafını koymuşsun seni ve konunu uzun zamandan beridir takip ediyorum verteksi kaybediyorum deyince korktum dedim ne güzel ilerliyordu Allah korusun başarısız mı oldu diye Allah iyiliğini vermesin bence tamamen kendine kuruntu yapıyorsun hiç bir sorun yok verteks resimlerinide görünce sadece 50kr boyutunda bir seyreklik görünüyor (gerçek hayatta kökleri bilemem resimde gördüğümü söylüyorum) ki bu seyreklik ya da saç donörü de olabilir adına her ne dersen de 100 kişiden 95 inde var bir de kendim zamanında ve hala ara arada çok taktıkğım için diyorum fotoğraf kamerası gün ışığında bile olsa gerçek hayattakinden hep daha açık çeker saçı o yüzden bence saçında hiçbir problem yok dostum verteksi falan kaybetmiyorsun ama bunlar sadece benim bu resimlerden ve senin konunu uzun takip ettiklerimden çıkan bir yorum yine de kendi için rahat değilse bilemem tabi ama saçının geneli çok iyi maşallah