Gönderen Konu: Verteksten kaybediyorum?  (Okunma sayısı 1473 defa)

Yardımsever

• Sr. Member
Ynt: Verteksten kaybediyorum?
« Yanıtla #15 : 10 Kasım 2021, 01:23:07 »
kısa kestirince böyle olmuyor hocam onu da eklerim ama muhtemelen verteksin üstündeki seyreklik ve donörün güçlü ve dalgalı olması sebep oluyor.

execusitive hocam verteksi ekliyorum

bu arada fotoda renk farklılığı var gibi gözüküyor ışıktan dolayı öyle oluyor.
Evet şimdi daha net anlaşılıyo aynen dediğin gibi donör çok gür ve dalgalı olduğu için vertexi bastırıyo ama saçlarının doğal rengi mi bilmem ama daha önce de söyledim sana saçının rengi baya açılmış bide 9 eylülde ki fotondaki model yakışmış bence öyle takıl

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 10 Kasım 2021, 07:39:46 »
Evet şimdi daha net anlaşılıyo aynen dediğin gibi donör çok gür ve dalgalı olduğu için vertexi bastırıyo ama saçlarının doğal rengi mi bilmem ama daha önce de söyledim sana saçının rengi baya açılmış bide 9 eylülde ki fotondaki model yakışmış bence öyle takıl

hocam anlam veremediğim şekilde fotolarda rengi öyle çıkıyor. aynada vs baktığımda ya da normal ışıklı ortamda çektiğimde rengi eşit gözüküyor. ama tedaviye başlamadan önce cidden renk olarak kahverengi olmuştu o konuda katılıyorum.

model konusunda da yandan evet kısa daha iyi ama önden yakışmıyor hocam. biraz daha uzatıp dalgalı olarak nasıl olacak merak ettiğimden deniyorum. sağolasın :)
AlopexyT minoxidil (günde 8 fıs)
Finasterid 1.25 mg (her gün)
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Bıraktıklarım; minoxil, bioxinin minoxidil, balen kabak, xpecia, loprox

Tedavi sürecim;
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23060.0

MortalStroke

• Full Member
« Yanıtla #17 : 10 Kasım 2021, 11:13:37 »
dostlar merhaba bu forumda uzun süredir guncellediğim bir konum var birçoğunuz biliyordur diye tahmin ediyorum.

tedavime başlarken (15 haziran 2020) ana referansım şakaklarımın gerilemesiydi, tepede de seyrelme vardı ama başlarda pek önemsemedim. 2021 başında verteksin üstüne minox başladım ama orada beklediğim etkiyi alamadım. 4 ay önce 2 günde 1 finasteride başladım. minoxa hâlâ devam ediyorum bu arada hem şakaklarda hem tepede.

sorum şu ki şakaklarım uzun bir süredir gerilemiyor/seyrelmiyor fakat verteksin üstü seyrelmeye devam ediyor. yükleyeceğim fotoya da bakarsanız saçın geneli iyi olmasına rağmen verteksin üstü basık bir şekilde duruyor.

sizce benim dökülme patternim, şakaklar yerinde kalacak şekilde verteksten mi açılma yaşayacağım?
Saçın kabarıklığıyla alakalı bir durum.Bu arada saçını şekilli kestirsen yakışabilir örnek skin fade vs güzel olur senin saçına.
Xpecia (x2)
Minoxil forte (x2 5 puf)
Sebamed anti hairloss
Alpecin c1 caffein shampoo

Andrea

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 10 Kasım 2021, 13:19:28 »
Bence bu dediğin tam anlamıyla bir ölçü değil çünkü senin dediğin duruma bende bir ara çok takılıyordum saçlar genelde fazla ama niye şu yandan verteksten de kabarık değil de basık duruyor diye insan bunlara takılınca ister istemez günlük hayatta bu saç şekillerine de dikkat ediyor verteksi gür olup saçları bu şekilde basık olan birçok insan gördüm dedikleri gibi çok takıyorsan kısa kestir bak ama ona da gerek yok verteks fotoğrafını koymuşsun seni ve konunu uzun zamandan beridir takip ediyorum verteksi kaybediyorum deyince korktum dedim ne güzel ilerliyordu Allah korusun başarısız mı oldu diye Allah iyiliğini vermesin bence tamamen kendine kuruntu yapıyorsun hiç bir sorun yok verteks resimlerinide görünce sadece 50kr boyutunda bir seyreklik görünüyor (gerçek hayatta kökleri bilemem resimde gördüğümü söylüyorum) ki bu seyreklik ya da saç donörü de olabilir adına her ne dersen de 100 kişiden 95 inde var bir de kendim zamanında ve hala ara arada çok taktıkğım için diyorum fotoğraf kamerası gün ışığında bile olsa gerçek hayattakinden hep daha açık çeker saçı o yüzden bence saçında hiçbir problem yok dostum verteksi falan kaybetmiyorsun ama bunlar sadece benim bu resimlerden ve senin konunu uzun takip ettiklerimden çıkan bir yorum yine de kendi için rahat değilse bilemem tabi ama saçının geneli çok iyi maşallah

GÜNLÜK 0.5 MG Avodart Dutasterid
GÜNLÜK 2 AGA E TABLET
GÜNLÜK 2 ADET 40MG ROACCUTANE (AKNETRENT)

BİZ BU İŞE GÖNLÜMÜZÜ VERDİK KARDEŞ.

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 10 Kasım 2021, 14:54:40 »
Saçın kabarıklığıyla alakalı bir durum.Bu arada saçını şekilli kestirsen yakışabilir örnek skin fade vs güzel olur senin saçına.

dostum skin fade sevmiyorum. uzun saç daha çok yakışıyor normalde ama biraz kendini toparlaması lazım. benim de kullanmayı bilmem lazım. uzun zamandır aklımda olan yapamadığım bir model var onu deneyecem bakalım

ALONE45 dostum sağol görüşün için ama bir sorun var belliki. saç tipiyle de alakalı biraz. bakalım zaman gösterecek. finasteridin tam olarak etki etmesini de bekliyorum sanki hiç kullanmıyorum gibi spermde sıvılaşma dahi yok
AlopexyT minoxidil (günde 8 fıs)
Finasterid 1.25 mg (her gün)
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Bıraktıklarım; minoxil, bioxinin minoxidil, balen kabak, xpecia, loprox

Tedavi sürecim;
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23060.0

Andrea

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 11 Kasım 2021, 08:45:22 »
Bir daha hatırlatır mısın ne kadar zaman oldu finasteride başlayalı

GÜNLÜK 0.5 MG Avodart Dutasterid
GÜNLÜK 2 AGA E TABLET
GÜNLÜK 2 ADET 40MG ROACCUTANE (AKNETRENT)

BİZ BU İŞE GÖNLÜMÜZÜ VERDİK KARDEŞ.

Facebook Twitter Instagram