Gönderen Konu: Bu saç ekim merkezinde bütçemi zorlamalımıyım?  (Okunma sayısı 918 defa)

.hagi.

• Yeni üye
  • *
Bu saç ekim merkezinde bütçemi zorlamalımıyım?
« : 08 Kasım 2021, 11:52:38 »
 |-onayisareti-|Hakan doğanay veya ekibine ekim yaptırmak var aklımda, düşündüğüm merkezlerden birisi
Lakin hakan doğanayı seçersem ekstra kredi çekmek zorunda kalacağım, beni biraz zorlayacak

ekibine yaptırırsam ise ucu ucuna kredi çekmeden ödeyebilirim

Acaba Hakan Doğanay hocanın ekibi de hoca gibi iş yapar mı. Mesela atıyorum saçları dik ekilip çim adam vs gibi çekincelerim var da

Jokers

• Full Member
Ynt: Bu merkezde bütçemi zorlamalımıyım?
« Yanıtla #1 : 08 Kasım 2021, 12:09:54 »
Valla hakan doğanı bilmiyorum, fiyatınıda bilmiyorum ama fiyat performans olarak medeksin ekimlerini incele derim forumda

Ozan3535

• Full Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 08 Kasım 2021, 12:11:39 »
2. Kez ekim yaptiriyorum bugun, şuan hakan doganayin merkezindeyim alımım bitti. İlk ekimle kiyasliyorum da ben işkence çekmişim. Hiç birşey hissetmedim, çok profesyoneller
  • Ekim Tarihi: 08.11.2021
  • Ekim Merkezi ismi Ahd clinic
  • Greft Miktarı 1700
  • Yaşınız 28

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 14 Kasım 2021, 02:40:46 »
Valla dostum kimse parayi yoldan toplamiyor ancak arabayi ertelerim sac isinde riske girmem ben mesela zengin degilm kredi cekicem vadesini yayip ektiricem pahali olucak ancak bu islerde ucuza kacmak risk isi elbette pahalinin garantisi yok ancak. Riski azaltirsin cunki pahali ekenler inan bana com para kazandigi icin keyfinden pahali ekmiyor.aksine ucuz ekenler surumden kazanip parayi onlar goturuyor fabrikasyon yaparak.benim dusuncem budur sac isi sakaya gelmiyor adami vezirde ediyor rezilde cekilen aci ve izdirap cabasi.

Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Bu saç ekim merkezinde bütçemi zorlamalımıyım?
« Yanıtla #4 : 26 Kasım 2021, 00:00:18 »
Hakan doğanayın ekibi de gayet başarılı bütçeni zorlayacaksa ekibi seçmek mantıklı bence
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram