Gönderen Konu: Sac Kıran  (Okunma sayısı 2467 defa)

Lauri

• Hero Member
Ynt: Sac Kıran
« Yanıtla #16 : 06 Kasım 2021, 23:35:08 »
Descript kardeşi kendin için soruyorsan, bir foto at. Böyle yazarak birşey anlaşılmaz.

Tel tel mi dökülülür dediğine göre kendininkinin öyle olduğunu düşünüyorsun gibi bir algı oldu.

descript

• Sr. Member
    • Kilo Aldırıcı
« Yanıtla #17 : 07 Kasım 2021, 00:46:29 »
Descript kardeşi kendin için soruyorsan, bir foto at. Böyle yazarak birşey anlaşılmaz.

Tel tel mi dökülülür dediğine göre kendininkinin öyle olduğunu düşünüyorsun gibi bir algı oldu.
@Lauri

Bunlar pandeminin basinda cikti, 1.5 ene once falan bazi doktorlar sackiran dedi bazilar degil dedi.

Hem kafadan hem kalcadan kortizon tedavisi gordum ama hiç bir sey degismedi. Hala ayni bosluk, hala ayni boyutta

https://photos.app.goo.gl/xme1CriYwBPL6n5s9

Benim asil sebebim 10 gun once sacimda ani ve cok yogun sekilde araliksiz dokulme basladi. Doktor covid gecirdiginden dolayidir dedi ama acaba bu illetten dolayi mi dokuluyor diye endiseleniyoeum

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 07 Kasım 2021, 08:54:47 »
@Lauri

Bunlar pandeminin basinda cikti, 1.5 ene once falan bazi doktorlar sackiran dedi bazilar degil dedi.

Hem kafadan hem kalcadan kortizon tedavisi gordum ama hiç bir sey degismedi. Hala ayni bosluk, hala ayni boyutta

https://photos.app.goo.gl/xme1CriYwBPL6n5s9

Benim asil sebebim 10 gun once sacimda ani ve cok yogun sekilde araliksiz dokulme basladi. Doktor covid gecirdiginden dolayidir dedi ama acaba bu illetten dolayi mi dokuluyor diye endiseleniyoeum

Saçkıran değil bu

descript

• Sr. Member
    • Kilo Aldırıcı
« Yanıtla #19 : 07 Kasım 2021, 10:09:45 »

Saçkıran değil bu

Nedir sizce ? Mantar falan mi

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 07 Kasım 2021, 10:50:26 »
Nedir sizce ? Mantar falan mi

Kıl kökü iltihabı loprox şampuan al eczaneden düzelir

descript

• Sr. Member
    • Kilo Aldırıcı
« Yanıtla #21 : 07 Kasım 2021, 11:16:35 »
Kıl kökü iltihabı loprox şampuan al eczaneden düzelir

Elimde ketoral var o da iş görür mü ?

Bir de bunlari farketmeden önce sacimda baya yogun bir kepek olusmutu ve sivilce ben gecsin diye tarakla kazidim. Sonra hafta 1-2 tane bu acikliklardan bulduk.

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 07 Kasım 2021, 12:08:20 »
Elimde ketoral var o da iş görür mü ?

Bir de bunlari farketmeden önce sacimda baya yogun bir kepek olusmutu ve sivilce ben gecsin diye tarakla kazidim. Sonra hafta 1-2 tane bu acikliklardan bulduk.

Ketoral mantar için loprox saçtaki sivilce ve iltihab için o yüzden ketoral iş görmez azdırır

descript

• Sr. Member
    • Kilo Aldırıcı
« Yanıtla #23 : 07 Kasım 2021, 12:24:38 »
Ketoral mantar için loprox saçtaki sivilce ve iltihab için o yüzden ketoral iş görmez azdırır

Şuan sivilce vs yok yinede kullanayim mi

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 07 Kasım 2021, 12:42:17 »
Şuan sivilce vs yok yinede kullanayim mi

Kullanma

descript

• Sr. Member
    • Kilo Aldırıcı
« Yanıtla #25 : 07 Kasım 2021, 15:19:26 »
Kullanma

Şuan ki ani başlayan dökülmelerim için ne yapabilirim ? Kerozan, evocapil sprey, sebamed anti hair loss(bugun başladım), ampül karışımı kullanıyorumm, haftada 1-2 kez ketoral

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 07 Kasım 2021, 20:38:49 »
Şuan ki ani başlayan dökülmelerim için ne yapabilirim ? Kerozan, evocapil sprey, sebamed anti hair loss(bugun başladım), ampül karışımı kullanıyorumm, haftada 1-2 kez ketoral

Bunların hiç birinin faydası olmaz , en azından xpecia minox ile başlanabilir dökülmeden kastın saçkırana benzer yerler mi acaba yoksa genel olarak erkek tipi saç dökülme si mi var.

descript

• Sr. Member
    • Kilo Aldırıcı
« Yanıtla #27 : 08 Kasım 2021, 00:02:32 »
Bunların hiç birinin faydası olmaz , en azından xpecia minox ile başlanabilir dökülmeden kastın saçkırana benzer yerler mi acaba yoksa genel olarak erkek tipi saç dökülme si mi var.

1 hafta önce aniden başlayan yoğun bir dökülme başladı, hic durmuyor.  Dr gittim covidden dolayidir dedi ama bilemiyorum

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 08 Kasım 2021, 00:13:29 »
Saç kran budur bende zamanında yaşadım tek noktada doktor direk kortizon iğnesi enjeksiyon etki 2-3 seans gittim devlet hastanesine düzeldi çok şükür, zor hastalık piskolojisi saç dökülmesinden berbattır bana göre. Ek takviyeler fayda etmiyor kortizon tek çare demişti, harbiden de öyle başka doktor bana 3 ay ilaç sprey kullandırdı yaprak kıpırdamadı saçımda.

En son gittiğim doktor direk kortizonu çaktıda kurtuldum. Senin ki saç kıran değil teşhiş yanlış aldıkların boşuna

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 08 Kasım 2021, 00:14:19 »
1 hafta önce aniden başlayan yoğun bir dökülme başladı, hic durmuyor.  Dr gittim covidden dolayidir dedi ama bilemiyorum

Covidse zamana yay sabır et kendi toplar ailede kellik ne durumda

Facebook Twitter Instagram