Herkese merhaba;
5 kasım tarihinde bende Asuman Hair’da saç ekimimi gerçekleştirmiş bulunmaktayım. Bu forum öncesi saç ektirmeyi düşünüyordum fakat bu forumu keşif sonrası konu hakkında hiç bilgim olmadığını farkettim. Dolayısıyla klasik cümlemiz olan foruma vefa borcumuzu ödeme vakti
Sabah 8 itibariyle merkeze gittim. İşleyiş standart şekilde herkesin bildiği gibi ilerlediği için o kısım İle kafanızı şişirmeyeyim. Buradan ekim merkezinde başta Asuman hanım olmak üzere Elif hanım, Dilara hanım ve Sümeyye hanıma çok teşekkür ederim. Forumdan sürekli okumama rağmen bu kadar ilgili ve güleryüzlü olmaları takdire şayan. Gerçekten bu işin maddi yönünü değil insanı önemsediklerini hissediyorsunuz. Diğer firmaları bilmem ama bana o kadar iyi ve rahat hissettirdiler ki iyi ki ekim için burayı tanımışım diyebildim.
Tüm süreç saat 18:00 de bitti. Asuman hanım sağolsun sürekli kontrole geldi. Kanalları kendisi açtı ve ekimin büyük kısmında da yanımızdaydı. Elif hanım ve Dilara hanım muazzam titizlikle sağolsunlar ilmik ilmik işlediler. Sürekli kontrol edip rahatlığımı düşündüler. Sümeyye hanım zira sürekli bir ihtiyaç olup olmadığını ve işin başından beri iletişim kısmını süper idare etti. Buradan tüm ekibe tekrar tekrar teşekkür ediyorum çok. İşlerinin ustası bir ekip olduğunu hissediyorsunuz. Greftlerimin çoğunlukla ikili ve üçlü olduğunu söylediler.
İşlem öncesi ve sonrası resimleri aşağıya ekleyeceğim. Ekim merkezinin verdiği antibiyotik ve ağrı kesiciler dışında şu an için kullandığım bir destekleyici yok. Bugün ekim sonrası ilk yıkama için merkeze gittiğimde konu hakkında fikirlerini soracağım. Xpecia halen kafamı kurcalayan bir ürün olduğundan daha çok vitamin ve doğal destekler düşünüyorum.
Sürekli olarak ekim işlemlerini takip edenler için bir fikir olması, belki yardımcı olabileceğimiz bir durum olması ihtimallerine karşı sürecin sonuna kadar detaylı fotoğraf ve paylaşımlar yapacağım.
Buradan tekrar bu siteyi kurup bizi bilgilendiren Hintell ve forumun daimi üyelerine çok teşekkürler. Sizler olmasanız ne cesaret edebilirdim ne de bu kadar bilgim olurdu.
Görüşler, Gıda ve takviyeler konusunda desteklerinizi de bekliyorum:)