Merhaba arkadaşlar , iki sene önce kardeşim ve iki arkadaşı Ahmet Bey e saç ektirdiler. Kendisini ordan tanıyorum.Onlardaki sonuç harikaydı , ekim ve sonrası 10 gün bende kaldılar.alin çizgisi hepsinde harikaydı.Kardesimin ekilen ufak bir bölgede kan pıhtısı oldu.Bu süreçte Ahmet bey ona oksijen tedavisi sağladı.Uzulmemesi gerektiğini ve bu sorunun halledeceğini belirtti.gercekten o bölgede ekilen saçlar döküldükten sonra tekrar çıkmadı .Kendisine o bölge iyileştikten sonra tekrar gelmesini ve o alana ekim yapilacagini söyledi.Ama kardeşim gayet memnundu.Cunku Ahmet Bey gerçekten çok ilgilendi bu süreçte.1 sene sonra o bölgeye ekim yapıldı tekrardan genel bir ekim yapıldı .şu an herhangi bir sorunu yok.hersey mükemmel.Sonuna kadar ilgilendi .Ben de ektirmeye karar verdiğimde kendisini aradım.surec hakkında bilgilendirme yapildi.klinige ziyaret e gelebileceğimi söyledi.ben de gerek olmadığını direk ekime gelecegimi belirttim. 26 Ekimde 8 saat süren bir operasyonla saç ekimi yapıldı .5200 greft ekildi. Alın çizgisi harika , tam istediğim gibi . Bugün 10. Gün yıkaması yapildi.herhangi bir sıkıntı yok.resimleri burdan paylaşacağım.Kesinlikle tavsiye ederim , memnun kalırsınız .