Gönderen Konu: Dr.Jale Şenyurt 6400 Greft (10-11 Ağustos 2017)  (Okunma sayısı 33711 defa)

getlostsoul_

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr.Jale Şenyurt 6400 Greft (10-11 Ağustos 2017)
« Yanıtla #136 : 15 Mart 2018, 15:01:39 »
Saçlar şuan çok ince seyrek görünmesi bundan kaynaklı.Kalınlaşınca güzel olucak bence.Çıkışlaeda devam eder zaten sizin süreç en başından yavaştı devamı gelicektir diye düşünüyorum
İnşaallah hocam benimde temennim o yönde inşallah saç kalınlığıyla ilgilidir tüm bu seyrek görüntü. Ön kısımdaki saçlar daha ince özellikle dikkat ediyorum

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #137 : 15 Mart 2018, 15:20:42 »
Yaz aylarında daha güzel bir görünüme kavuşacaktır saçlar. Vertexte boş kalan 2 cm’lik bölgeye de ekim yaptırmayı düşünüyor musunuz?
Düşünüyorum hocam hatta Koray hoca kabul ederse direk ona gitmeyi düşünüyorum

Donörün sağlam kabul eder bence
The World is Yours

Mayday

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #138 : 07 Nisan 2018, 22:56:39 »
Dostum nasıl gidiyor sürecin yeni atak geldi mi?

getlostsoul_

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #139 : 19 Nisan 2018, 14:38:16 »
Arkadaşlar herkese merhaba telefonum bozuk olduğu için foto konusunda sıkıntı yaşıyorum süreç bundan gecikti ne yazıkki. 8 ay 10 günlük sonuçlarımı paylaşıyorum. Xpecia ve Folbiol kullanmaya devam ediyorum. Arka ekilmeyen kısımla ilgili rahatsızlığım en başından beri mevcut ve ne yazıkki bu konuda yanlış bir uygulama yapıldığını düşünüyorum. Saçlarım hacimlendi ancak hala elime batan ve hiç uzamayan veyahut dökülmeyen kökler var bunların akıbeti ne olacak ne olur bilemiyorum. Yorumlarsanız sevinirim iyi forumlar

Sonart1993

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #140 : 19 Nisan 2018, 16:56:49 »
Arkadaşlar herkese merhaba telefonum bozuk olduğu için foto konusunda sıkıntı yaşıyorum süreç bundan gecikti ne yazıkki. 8 ay 10 günlük sonuçlarımı paylaşıyorum. Xpecia ve Folbiol kullanmaya devam ediyorum. Arka ekilmeyen kısımla ilgili rahatsızlığım en başından beri mevcut ve ne yazıkki bu konuda yanlış bir uygulama yapıldığını düşünüyorum. Saçlarım hacimlendi ancak hala elime batan ve hiç uzamayan veyahut dökülmeyen kökler var bunların akıbeti ne olacak ne olur bilemiyorum. Yorumlarsanız sevinirim iyi forumlar
Bir hayli gelişme mevcut.açıkca görülüyor.o bahsettiğiniz saçlar 12. Aydan sonra 15. Aya kadar çıkıyor.Ekimin yüzde 10 luk kısmını kaplıyor geç cikan saçlar.

demdem

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #141 : 19 Nisan 2018, 18:11:20 »
Ilerleyen sürelerde tatmin edici bir sonuç alacaginizi düşünüyorum

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #142 : 19 Nisan 2018, 23:00:41 »
Umarım ilerleyen süreçte ön taraftaki seyrek bölge iyice kendine gelir. Gelmese de idare eder bu şekilde çok sıkıntılı bir durum yok. Ancak sizin ekiminizi ilk gördüğümde arkadaki küçük alana 6.400 greftlik bir operasyonda neden girilmediğine anlam verememiştim. Bu kadar greftle tek seferde halledilebilecek bir açıklık varken şimdi 2. Operasyon gerekecek o küçük bölge için. Doktorunuz neden bu şekilde yapıldığı ile ilgili nasıl bir yorum yapıyor?
The World is Yours

Mrprince

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #143 : 20 Nisan 2018, 00:22:40 »
Bir hayli gelişme mevcut.açıkca görülüyor.o bahsettiğiniz saçlar 12. Aydan sonra 15. Aya kadar çıkıyor.Ekimin yüzde 10 luk kısmını kaplıyor geç cikan saçlar.

Sana katılmıyorum sonart o hiç uzamayan kökler boyları 1mm falan olıyor genelde.uzunca bir süre öyle kalıyorlar 1 yıldan sonrada dökülüp gidiyorlar.ölü kök onlar ama sıkıcada tutunuyorlar deriye.arkadaş 6 ay daha her gün uzayacakmı bunlar diye boşuna bakıp yormasın kendini.
6400 greft epey iddialı bir sayı olmuş ama yarısı bile zor çıkmış sanki.görüntü idare eder günü kurtarır ama greft sayısının hakkı bu değil.

Rsnkl

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #144 : 20 Nisan 2018, 08:34:22 »
1 senedir aralıksız hergun takip ediyorum forumu anladığım şudur. Greft sayisi ancak bir skor !!! Estetik duygudan uzak olduktan sonra 7000 greft de hikaye. Üzerine düşünülmüş 3000 greft norwood 6 da bile iş görüyor

Okan29

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #145 : 20 Nisan 2018, 11:18:34 »
Bence tepe bölgesine hiç ekilmeyip ön orta ekimiyle daha sıkı bir ekim de tercih edilebilirdi.
3500-4000 greft gibi ilk seans sonrasında bu saçlar oturduktan sonra 2000 tepeye ekilseydi sonuç daha da iyi olabilirdi.kafada 6000 grefti bir anda yerdeğiştirince sulama tesisatı da bu değişime ayak uyduramıyor olabilir..
Genelde insan psikolojisi hepsini tek seferde halledelim bitsin diyor ama butune yakın açıklıklarda ikiye bölmekte fayda var.
Ama sonuç fena değil düzeltilebilir.bir sıkılaştırma ve tepe ekimiyle iş biter.

getlostsoul_

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #146 : 20 Nisan 2018, 15:58:05 »
Umudum o yönde hocam aam bu satten sonra kalınlaşma dışında pek bir gelişme olacağına ihtimal vermiyorum

getlostsoul_

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #147 : 20 Nisan 2018, 15:58:37 »
Ilerleyen sürelerde tatmin edici bir sonuç alacaginizi düşünüyorum
Teşekkür ederim hocam son durumlar daha tatmin edici ancak hayal ettiğim gibi olmadı ne yazıkki inşallah diyelim

getlostsoul_

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #148 : 20 Nisan 2018, 16:00:37 »
Umarım ilerleyen süreçte ön taraftaki seyrek bölge iyice kendine gelir. Gelmese de idare eder bu şekilde çok sıkıntılı bir durum yok. Ancak sizin ekiminizi ilk gördüğümde arkadaki küçük alana 6.400 greftlik bir operasyonda neden girilmediğine anlam verememiştim. Bu kadar greftle tek seferde halledilebilecek bir açıklık varken şimdi 2. Operasyon gerekecek o küçük bölge için. Doktorunuz neden bu şekilde yapıldığı ile ilgili nasıl bir yorum yapıyor?
Açıklamıştım ama bir daha açıklayayım hocam. Jale hoca o bölgenin çok zor olduğunu beslenme ve tutma açısından oraya ekilecek greftin boşuna olacağını düşündüğünü ayrıca ekilenler çıkarsa az bir uzatma ile kapanacağını söylemişti ne yazıkki buda olmadı. Uzadı evet kapanıyor ama olmuyor hoş durmuyor ne yazıkki

getlostsoul_

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #149 : 20 Nisan 2018, 16:04:02 »

Sana katılmıyorum sonart o hiç uzamayan kökler boyları 1mm falan olıyor genelde.uzunca bir süre öyle kalıyorlar 1 yıldan sonrada dökülüp gidiyorlar.ölü kök onlar ama sıkıcada tutunuyorlar deriye.arkadaş 6 ay daha her gün uzayacakmı bunlar diye boşuna bakıp yormasın kendini.
6400 greft epey iddialı bir sayı olmuş ama yarısı bile zor çıkmış sanki.görüntü idare eder günü kurtarır ama greft sayısının hakkı bu değil.

Yarısı bile değil aslında hocam çıkan greft bence 4000 küsür. Tepe kısımdaki açıklığımın çok fazla olduğunu daha doğrusu açıklığımın çok fazla olduğunu bizzati bilen birisi olarak söylüyorum bunu. Kafa yapısı olarak da küçük bir kafaya sahip değilim. Ama şuna eminim 6400 le tamamen tatmin olacak tüm açıklığımı kapatacak hocalar mevcuttu. Ne yazıkki maddi durumdan ben tercih edemedim.

Facebook Twitter Instagram