Gönderen Konu: Dr.Jale Şenyurt 6400 Greft (10-11 Ağustos 2017)  (Okunma sayısı 33690 defa)

getlostsoul_

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Dr.Jale Şenyurt 6400 Greft (10-11 Ağustos 2017)
« : 11 Ağustos 2017, 18:36:24 »
Arkadaşlar herkese merhaba forumu çok aktif yazmakla değil ama okuma tarafıyla ilgili kullanıyorum. Ekimi mi bugün tamamlamış olmam ve danışmak yorum almak ihityacı hissetiğim için kendi ekimimide paylaşmak istedim. Öncelikle foruma ilk açmış olduğum konu
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=1799.0 'ydu.
Zamanla ilgili meftumumun sıkıştırmış olması ve her farklı doktordan sonra kafamın karışıyor olmasından dolayı Jale hocada karar kıldım. Ekim koru hastanesinde yapıldı ve hastane ortamından hocanın ve hemşirelerin genel tavrından genel manasıyla memnun kaldım. Ancak canımı sıkan tek mevzu verteks ekimiyle alakalı olarak en arkada ya kesilmeden önceki halimden de işaretlemiş olduğum yaklaşık 1.5 parmaklık alana ekim yapılmamış olması. Acaba ekilenler çıkarsa bu açıklık göze batar mı simdiden merak ediyorum. Jale hoca ekilenlerin çıkmasıyla rahatlıkla kamufle edilebilecegini yan dönor alanlarımın istediği gibi sağlam olmamasından dolayı çok tercih etmediğini ve o bölgede ekimlerde de başarının düşük olduğunu söylerek teskin etti beni artık şişlikler inince birazda belli olacak işin doğrusu. Bu konudaki tüm üstadlarımdan ricamdır kendi ekimleri olsaydı nasıl davranırlardı. Olayın sıcağıyla yazıyorum sircü lisan ediyorsam affola herkese sağlıklı sihhatli ve gönlünden geçen saçı tarayabildiği günler dilerim  :) :) :) 
İlk fotolar ekim öncesi fotolarım;

getlostsoul_

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr.Jale Şenyurt 6400 Greft (10-11 Ağustos 2017)
« Yanıtla #1 : 11 Ağustos 2017, 18:39:32 »
Ekim sonrası 1. gün fotolarım;

getlostsoul_

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 11 Ağustos 2017, 18:40:31 »
Ekim sonrası 2. gün fotolarım;
« Son Düzenleme: 11 Ağustos 2017, 18:43:37 Gönderen: getlostsoul_ »

cguness

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 11 Ağustos 2017, 18:47:43 »
Hayırlı olsun hocam , konuşmuştuk sonunda yaptırmıssın :) Ekim alanı benimkiyle çok benzer gözüküyor şimdilik bi problem gözükmüyor ilk yıkamadan sonra oldukça sık ekildiğini sende göreceksin . O açıklık fazla değil bende kamufle olabileceğini düşünüyorum zaten ekilse bile çok çok zor sonuç alınıyor o bölgede kaldıki donör istenilen düzeyde değilmiş sanırım o yüzden mantıklı bir karar gibi geldi bana . İnşallah süreç sonu seni mutlu eder

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 11 Ağustos 2017, 19:52:08 »
Sureciniz bitsin mutsuz olursaniz sakaldan yada donor elverisliyse 500 greft ektirip dazlak görüntüyü ortadan kaldirirsiniz

turhan222

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 11 Ağustos 2017, 19:58:17 »
ekiminiz hayırlı olsun bende Jale hocaya ekim yaptırmayı düşünüyorum sizin sonuçlarınızı bekliyorum resim paylaşmaya devam edin lütfen.
ben yaşınızı ve ne kadar ücret ödediğinizi öğrenebilir miyim ?

smrr

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 11 Ağustos 2017, 21:14:42 »
Hayirlı olsun Jale hocaya ektirenlerin sayısı artiyor 5000 nin altinda ekim de yok ama donoru guzel aliyorlar 6000 7000 alan kasaplar gibi degil :)

ceblikurt

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 11 Ağustos 2017, 23:52:37 »
Hayırlı olsun bol sabırlı süreç diliyorum. Sakıncası yoksa fiyat paylaşabilir misiniz?

supraspinosa

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 12 Ağustos 2017, 01:15:10 »
Hayırlı olsun geçmiş olsun dostum şimdiden.jale hoca şu ana kadarki formuyla takdirle izlediğimz biri ben şahsen yüzyüze de görüştüm kendisiyle.umarım senin sonucun da çok güzel olur.ekim yapılmayan o bölge için yorumum; o bölgedeki saç açılarıyla üst bölgedeki saç açıları aynı değil ekim yapılan yer öne doğru iken ekim yapılmayan o yerdeki olması gereken açı geriye aşağıya olmalı ve saçın vertexde yaptığı döngü seyri doğal olarak sağlanmalıdır.ve bunun zor olduğunu düşünüyorum jale hoca o doğallığı yakalayamayız kaygısıyla o bölgeye girmemiş saçları tek açı yönünün bittiği yere kadar ekmiştir diye düşünüyorum.o kadar kafana takma bence eğer hoca bu kaygıyla girmemişse ki herkeste aynısını yapmış bu senin yararına bir hareket olmuş olur.çok canını sıkarsa daha profesyonel bir yerde o zorlu bölgenin ekimini daha düşük greft sayısına yaptırabilirsin artık saç ekimine yabancı değilsin ;)

getlostsoul_

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 12 Ağustos 2017, 02:17:21 »
Hayırlı olsun hocam , konuşmuştuk sonunda yaptırmıssın :) Ekim alanı benimkiyle çok benzer gözüküyor şimdilik bi problem gözükmüyor ilk yıkamadan sonra oldukça sık ekildiğini sende göreceksin . O açıklık fazla değil bende kamufle olabileceğini düşünüyorum zaten ekilse bile çok çok zor sonuç alınıyor o bölgede kaldıki donör istenilen düzeyde değilmiş sanırım o yüzden mantıklı bir karar gibi geldi bana . İnşallah süreç sonu seni mutlu eder
Tesekkur ederim hocam gercekten herseyin gonlumuzce olmasi dilegiyle. Iyi dusunelim iyi olsun olayin sicakligiyla abartmisda olabilirim haklida pazartesi ilk yikamada kendisine daha ayrintili soracam bakalim. Ama ekilenler tutsa yuzde bin tatmin olurum. Seni 1 ay geriden takip ediyorum insaallah guzel olur. Bu arada igne acisi hic olmadi anestezi alaninda uzman olmasinin cok yararini gordum hocanin

getlostsoul_

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 12 Ağustos 2017, 02:18:42 »
ekiminiz hayırlı olsun bende Jale hocaya ekim yaptırmayı düşünüyorum sizin sonuçlarınızı bekliyorum resim paylaşmaya devam edin lütfen.
ben yaşınızı ve ne kadar ücret ödediğinizi öğrenebilir miyim ?
Yas 28 hocam. Elimden geldigince paylasimlara devam edecegim. 7bin tl ödedim.
« Son Düzenleme: 12 Ağustos 2017, 02:25:11 Gönderen: getlostsoul_ »

getlostsoul_

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 12 Ağustos 2017, 02:20:14 »
Hayirlı olsun Jale hocaya ektirenlerin sayısı artiyor 5000 nin altinda ekim de yok ama donoru guzel aliyorlar 6000 7000 alan kasaplar gibi degil :)
Sargilarim acilinca donor fotosu atacam hocam ama su bir gercekki mikromotor iyi eller de iyi kotu ellerde kotu. Koray hoca bile canli yayininda mikromotora karsi cikmamia biriyken hemde.

getlostsoul_

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 12 Ağustos 2017, 02:22:39 »
Hayırlı olsun geçmiş olsun dostum şimdiden.jale hoca şu ana kadarki formuyla takdirle izlediğimz biri ben şahsen yüzyüze de görüştüm kendisiyle.umarım senin sonucun da çok güzel olur.ekim yapılmayan o bölge için yorumum; o bölgedeki saç açılarıyla üst bölgedeki saç açıları aynı değil ekim yapılan yer öne doğru iken ekim yapılmayan o yerdeki olması gereken açı geriye aşağıya olmalı ve saçın vertexde yaptığı döngü seyri doğal olarak sağlanmalıdır.ve bunun zor olduğunu düşünüyorum jale hoca o doğallığı yakalayamayız kaygısıyla o bölgeye girmemiş saçları tek açı yönünün bittiği yere kadar ekmiştir diye düşünüyorum.o kadar kafana takma bence eğer hoca bu kaygıyla girmemişse ki herkeste aynısını yapmış bu senin yararına bir hareket olmuş olur.çok canını sıkarsa daha profesyonel bir yerde o zorlu bölgenin ekimini daha düşük greft sayısına yaptırabilirsin artık saç ekimine yabancı değilsin ;)
Sozlerinizle gercekten rahatlattiniz beni hocam. Yukaridada yazdim ekilenler tutsa ve ciksa yuzde bin tatmin olurum. Bu kadar fazla aciklikda soyledikleriniz her kelimesine katiliyorum. Zor bir vaka idi benim kafa yapimdan dolayida. Insaallah kamufle edecek kadar kapanırda bir daha ugrasmam hocam. Guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim

getlostsoul_

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 12 Ağustos 2017, 02:23:50 »
Sureciniz bitsin mutsuz olursaniz sakaldan yada donor elverisliyse 500 greft ektirip dazlak görüntüyü ortadan kaldirirsiniz
Olayin sicakligindan yazdim hocam birazda once bi sargilar acilsin gercek buyuklugu bir goreyim birde surecim tamamlansin o zaman siz degerli forumdaslarimla tekrar degerlendiririz insaallah

getlostsoul_

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 12 Ağustos 2017, 02:26:05 »
Hayırlı olsun bol sabırlı süreç diliyorum. Sakıncası yoksa fiyat paylaşabilir misiniz?
Tesekkur ederim hocam. 7 bin tl odedim. Hepimizin Allah yardimcisi olsun psikolojiside surecide zor. Belki bundan sonrasi daha zor

Facebook Twitter Instagram