Arkadaşlar herkese merhaba forumu çok aktif yazmakla değil ama okuma tarafıyla ilgili kullanıyorum. Ekimi mi bugün tamamlamış olmam ve danışmak yorum almak ihityacı hissetiğim için kendi ekimimide paylaşmak istedim. Öncelikle foruma ilk açmış olduğum konu
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=1799.0 'ydu.
Zamanla ilgili meftumumun sıkıştırmış olması ve her farklı doktordan sonra kafamın karışıyor olmasından dolayı Jale hocada karar kıldım. Ekim koru hastanesinde yapıldı ve hastane ortamından hocanın ve hemşirelerin genel tavrından genel manasıyla memnun kaldım. Ancak canımı sıkan tek mevzu verteks ekimiyle alakalı olarak en arkada ya kesilmeden önceki halimden de işaretlemiş olduğum yaklaşık 1.5 parmaklık alana ekim yapılmamış olması. Acaba ekilenler çıkarsa bu açıklık göze batar mı simdiden merak ediyorum. Jale hoca ekilenlerin çıkmasıyla rahatlıkla kamufle edilebilecegini yan dönor alanlarımın istediği gibi sağlam olmamasından dolayı çok tercih etmediğini ve o bölgede ekimlerde de başarının düşük olduğunu söylerek teskin etti beni artık şişlikler inince birazda belli olacak işin doğrusu. Bu konudaki tüm üstadlarımdan ricamdır kendi ekimleri olsaydı nasıl davranırlardı. Olayın sıcağıyla yazıyorum sircü lisan ediyorsam affola herkese sağlıklı sihhatli ve gönlünden geçen saçı tarayabildiği günler dilerim
İlk fotolar ekim öncesi fotolarım;