Saç Ekimi Sonuçları
Hayırlı olsun ense çok sağlam görünüyorİyi bir sonuç hissediyorum ..Aklıma takılan birşey var yan dönor alanı tercih etmedi demişsin. Kulak üstü yani değil mi?Yandan bi fotoğraf atma imkanın var mı
Dikkat ettiğim bir konu jale hocanın ekim sürelerinin oldukça kısa olması hızlı bir ekim gerçekleştiriyor bu da saçların dışarda kalma süresini düşürüp ekimin tutma olasılığını artırıyor.gün gün sizin operasyonunuz kaçar saat sürdü acaba ?
Merhabalar, umarım ekiminiz güzel olur bende Jale hanım ile görüşüyorum ve ekimlerini takip ediyorum bi aksilik olmazsa yakın zamanda bende saç ektireceğim. Doktor hanım ekimi kendisi mi yapıyor acaba ?
Ekiminiz hayırlı olsun. Inşallah gönlünüze göre sonuç alırsınız. Şimdi sizi sabır göstermeniz gereken süreç bekliyor. Belki Jale Hanım haklıdır donör konusunda. Eğer donörünüz toparlarsa duruma göre o bölümü de ektirirsiniz. Hazır Jale Hanım'ın ekimine denk gelmişken forumdaki arkadaşların fikrini almak isterim. Sizce Jale Hanımın ekibine sıklaştırma ekimi yaptırılır mı? Önümüzdeki hafta bir gün gidip görüşeceğim. Kendisi whatsapptan yapabileceğini söyledi. Sizce güvenmeli miyim? Forumda örneği yok ama gidince örnek ekim göstermesini isteyeceğim.
Teşekkür ederim resim için.Benim nazarımda , ekim sıklığı güzel görünüyor, dönor bölgesinden alım ise gayet orantılı homojen.Jale hoca veya ekibi iyi çalışmışlar. Kulak üstlerine dokunmamışlar daha iyi olmuş.