Saç Ekimi Sonuçları
Katılıyorum kardeşim. Allah kimseye bu derdi vermesin. Cüzdana hortum taksan bu kadar para gitmez bu saç yüzünden. Ulan halbuki basit mantıkta belli kıl kümelerinin belli bir alanda durması. Bu kadar basit bir şey ama pratikte öyle olmuyor.Her aşaması ayrı sabır istiyor her. Kadınların botoksu hemen sonuçlanıyor mesela. 4 ay gibi bir kullanım süreleri var.Bizim saç ekimi veya tedavilerimiz en az 6 ay sonra cevap veriyor. Sonucu ancak öyle görüyoruz. Ne zaman döküleceği de belli olmuyor. Takviye al babam al. Ölene kadar Proscar bilmem ne.İnsanlar hafif bir şey zannediyor ama inanın bana psikolojik olarak en ağır hastalıklar ile eşittir bu dökülme denen şey. İnanmayan arkadaşlar saç yüzünden intihar etmeyi düşünen arkadaşlar vardı forumda bakabilir.Tedavi deniyoruz, para akıtıyoruz, hormonlarla uğraşıyoruz... Sonuç almak istiyoruz, en doğal hakkımız.Forumca bir dua zinciri oluştursak ya. Herkes bir üstündeki mention atana dua edecek 😂@Hintel abi ise en sonda toplu dua edecek.
daha 5. aya bile tam girmemişsin dostum, merak etme sonucun olağan normal hızında devam ediyor moraliniz bozma. Ekimine gren arkadaşların ismini hatılrıyor musun dostum?
Bu arada 4.5 ay aldu saçları makineyle 5 - 3 numara kısaltsam sorun olur mu eşit değilCünkü ?
Makasla ya da usturayla kes hocam makinayla da sorun teşkil edeceğini sanmıyorum 120de makinayla kisaltani gördüm karar senin
Ahahah kesinlikle doğru , şeytan diyor ön kısıma ekilen saçların arkasına protez yaptır önleri doğal durur sıkıntı olmaz vettex sorunda kalmaz ama her gün hergün uğraştırır
Tesekkürler makinayla kısaltıcam görüntüyü atarım burayada
Çok yorar usta ya
saçları başılıklı makineyle kısaltabilrsin sorun olmaz dostum
Ekimden 1 yıl sonra ön kısma şöyle bir rütuş yaptırmak istiyorum alnım geniş olduğu için çok dikkat çekiyor düşüncelerinizi merak ediyorum
Selam, bence daha çok erken. 8. Ayları bi görmek lazım. Şimdilk endişe edecek birşey yok gibi. Herkesin bünyesi farklı, erken sonuç alınacak diye birşey yok.
donör bölgesine ilerde ihtiyaç duymayacaksan yaptır güzel olur.