Gönderen Konu: Ekımden sonra çıkan saçların yönü? :)  (Okunma sayısı 711 defa)

sezercan

• Yeni üye
  • *
Ekımden sonra çıkan saçların yönü? :)
« : 04 Kasım 2021, 21:47:57 »
Herkese selamlar sevgiler ..Arkadaşlar guruba yenı katıldım..Oncelıkle sac ekımı yaptıran ve yaptırmayı düşünen arkadaslara hayırlı güzel sonuçlar diliyorum..absurt olur mu bilme ama :)sizlere nacızane bi sorum olucak;gördüğüm kadarıyla sac ekımı yaptıran arkadasların hepsi yenı saclarını kullanırlarken saclarını gerıye doğru tarıyorlar.yanlısım varsa düzeltın lutfen,bildiğim kadarıyla bu durum bıraz sacın ekımının yönüyle birazda kullanılan sampuan sprey vs :) vs ıle alakalı..ama merak ettiğim husus şu;bu saçlar her ne kadar yukarı cıksada ,bunları bir şekılde one ya da yana yatırmak mumkun olmuyor mu?.:)yanii bence eger böyle bir şey mumkunse sacların dıpleri daha az gözükücek ve daha doğal bir görüntü oluşturucaktır diye düşünmekteyım..bilmem sizler ne dersınız .yorumlarınızı beklıyorum.tesekkur ederim.?

The Cebelebettin

• Hero Member
Ynt: Ekımden sonra çıkan saçların yönü? :)
« Yanıtla #1 : 04 Kasım 2021, 21:58:18 »
Hocam saçlar doğal şekilde derdiyle 30-35 derece yapacak şekilde ediliyor yani çıkışta aşağı doğru çıkıyor, edenler yıllardır şansızlık sonrası yeni saçları elde edince de tadını çıkarmak için havaya kaldırıyorlar bu birazda kapaticiliga iyi geliyor yani isteyen istediği yöne tarayabilir
  • Medikal Tedavi Proscar (1/4)

sezercan

• Yeni üye
  • *
Ynt: Ekımden sonra çıkan saçların yönü? :)
« Yanıtla #2 : 04 Kasım 2021, 22:36:34 »
anlasıldı sevgili dostum..:) teşekkur ederim.

Facebook Twitter Instagram