Gönderen Konu: Saç ekimi içim Maneul saç alımı mikro motor saç alımı aradında ki fark  (Okunma sayısı 1437 defa)

emekli kel

• Hero Member
 volkan alınıp hızlı ekilmedi daha iyi ama bugun alıp özel kalp ameliyatı solusyonlarında saklayıp ertesi gün ekip fire vermeyende vardı eskiden.manuel alım daha güzeldir

murattarum

• Hero Member
Sonucta buyuk risk matematiksel olarak hangisi daha basarili.riske girmek isteyen icin 10.000 tl lik ekimlerde de harika sonuclar var.ancak yuzde kac yani 10 kisiden kacinda iyi sonuc bunlari arastirmak lazim.
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Her manuel alım yapan iyi alım yapamaz
Her mikro alım yapaman iyi alım yapamaz

Manuel üstadları

Koray erdoğan
Muttalip keser
Bana göre

Hlc de fena değil.

Bunların dışında manuel tercih etmemin bence çok anlamı yok
Global Moderator

Yalnız kurt

• Yeni üye
  • *
Merhaba birşey sormak istiyorum 23 gün önce ekim yaptırdım sol kulak üstüne biraz fazla girmişler bı dönör ne zamana toplar toplasa iz kalır mı acaba

Yalnız kurt

• Yeni üye
  • *
Arka kısımda da dengesizlik var

emekli kel

• Hero Member
 belli olmaz birkaç ayada kapanır 3 4 ayıda bulur uzama hızı değişiyor
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Yalnız kurt

• Yeni üye
  • *
Kapanır mı sizce

Lauri

• Hero Member
Dostum paniklemeni gerektirecek birşey yok bence. Daha 3 hafta önce binlerce delik açılmış kök alınmış bir bölgeden söz ediyoruz.

Endişe edecek birşey yok. 1 ayı doldurunca donör bölgesine güzel bi traş yaptırırsın, dengesizlik daha az göze batar. Bir kaç aya da toparlar zaten.

Haaa ekim kalitesini bilmiyorum düzeleceğine yüzde yüz garanti diyemeyiz tabi ama 23 gün bunu anlamak için çok erken bir süre. Şimdilik stres yapacak birşey yok bence.

Yalnız kurt

• Yeni üye
  • *
Haklısın hocam insanın canını sıkıyor forumda daha kötülerini gördüm eskisi kadar olmasada toplamıştı yinede canı sıkılıyor insanın

volkantr

• Yeni üye
  • *
Haklısın hocam insanın canını sıkıyor forumda daha kötülerini gördüm eskisi kadar olmasada toplamıştı yinede canı sıkılıyor insanın

Hiç canını sıkma hocam benim sağ kulak üstümde 4-5 genişliğinde saç küsmesi vardı. 3 ayda %60 kapandı tamamı da sanıyorum 6. ayda kapanacaktır.

Eğer canını sıkıyorsa benim yaptığım gibi her ay bir saç kesimi yaptırarak kötü görüntüyü ortadan kaldırabilirsin.
  • Ekim Tarihi: 07.09.2021
  • Yaşınız 36

Yalnız kurt

• Yeni üye
  • *
Sağolasın cevap için evet bende onu düşündüm makineyle kısaltıcam kendini toplayasıya kadar

Facebook Twitter Instagram