Gönderen Konu: Estemiami Clinic Istanbul 5200greft Yaş 28 Saç ekimi 17. Gün sakal destekli  (Okunma sayısı 1783 defa)

Mete Kala

• Yeni üye
  • *
Merhaba Arkadaşlar Bugün saç ekiminden 17 gün geçti estemiami clinicde 5200 den fazla kök ektirdim sakaldan takviye yapıldı süreç nasıl ilerliyor yorum yaparsanız çok sevinirim  sakal destekli Ekim yapıldı

The Cebelebettin

• Hero Member
Ynt: Saç ekimi 17. Gun
« Yanıtla #1 : 04 Kasım 2021, 13:39:54 »
Ekim öncesi fotoğraflar mevcut mu?
  • Medikal Tedavi Proscar (1/4)

Mete Kala

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 04 Kasım 2021, 13:42:36 »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 04 Kasım 2021, 14:58:55 »
Başlığa saç ekim merkezi ve greft sayısını yazınız lütfen
Global Moderator

Mete Kala

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 04 Kasım 2021, 15:56:16 »
Başlığa saç ekim merkezi ve greft sayısını yazınız lütfen
tamam düzelttim hocam teşekkürler

Kerimm34

• Hero Member
kabuk dökümü sonrası görüntü güzel görünüyor düzenli paylaşım yaparsan takip etmek isteriz konunu ,bu arada estemiami klinikte ekimini kimler yaptı acaba ve nasıl karar verdiniz oraya biraz bilgi verirseniz iyi olur ,son zamanlarda ismi çok geçen bir merkez ama haklarında hiç bir bilgi yok  :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ön çizgide hafif simetri var gibi ama sorun değil biraz daha sivri yerine oval olabilirmiş ekim temiz görünüyor sıklıkda iyi alan geniş umarım seni tatmin eden bir sonuç alırsın sağlıklı bir saç ekimi
Global Moderator

The Cebelebettin

• Hero Member
Forumda bilinmeyen bir ekim için güzel ekim olmuş hayırlı olsun ekilenler çıkarsa mutlu eder insallah
« Son Düzenleme: 04 Kasım 2021, 21:59:21 Gönderen: Ekime Meraklı :) »
  • Medikal Tedavi Proscar (1/4)

Mete Kala

• Yeni üye
  • *
kabuk dökümü sonrası görüntü güzel görünüyor düzenli paylaşım yaparsan takip etmek isteriz konunu ,bu arada estemiami klinikte ekimini kimler yaptı acaba ve nasıl karar verdiniz oraya biraz bilgi verirseniz iyi olur ,son zamanlarda ismi çok geçen bir merkez ama haklarında hiç bir bilgi yok  :)
Evet hocam Ama hakkında hiç şikayet Yok  Ekilen arkadaşı gördüm bir yıl sonra Serkan aygina ektircektim normalde o arkadaşı görünce  ikna oldu çok beğendim şık ve güzel saç ekiyor çok uğraşıyor başarı almak için şuan çok güzel verimli ilerleyen süreç ne olur bilemem çok dikkat ediyorum süreci size atarım an ve an

Mete Kala

• Yeni üye
  • *
Forumda bilinmeyen bir ekim için güzel ekim olmuş hayırlı olsun edilenler çıkarsa mutlu eder insallah
amin saol hocam suanlik görüntü sık ve temiz Ekim duruyor süreci bakalım nasıl olcak

Mete Kala

• Yeni üye
  • *
Ön çizgide hafif simetri var gibi ama sorun değil biraz daha sivri yerine oval olabilirmiş ekim temiz görünüyor sıklıkda iyi alan geniş umarım seni tatmin eden bir sonuç alırsın sağlıklı bir saç ekimi
İnşallah hocam evet on çizgi biraz değişik olmuş ama idare eder gibi çok iyi değil kötüde değil

Mete Kala

• Yeni üye
  • *
Şuan anlık hocam

Mete Kala

• Yeni üye
  • *
Forumda bilinmeyen bir ekim için güzel ekim olmuş hayırlı olsun edilenler çıkarsa mutlu eder insallah
sakaldan alindikdan sonra şuan komple geçti iz bile kalmadı hızlı iyileşiyor sakal

Mete Kala

• Yeni üye
  • *
donor bolgem nasıl hocam

Moraless

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
doner bölge iyi görünüyor şimdilik fakat asıl son durumu bir kaç aya kadar belli olur ,bazen çok iyi görünürken zamanla daha kötü bazende tersi dahada iyi olabiliyor ,önünüzdeki süreç son durmunu belirler zamanla.

Facebook Twitter Instagram