Evet arkadaşlar. 2 seneyi aşkın araştırmalarım sonucu nihayet cesaret edip kararımı verdim ve 1 Kasımda Asuman hair'de saç ekimi operasyonumu gerçekleştirdim.
Çok araştırmak, en iyiyi bulmaya çalışmak, ince eleyip sık dokumaya çalışıp bir karar vermek ve bu kararın hayatının geri kalanını etkileyecek olması gerçekten cesaret işi. Bu konuda artık tamamdır olsun ve bitsin dediğim anı bu forumla gerçekleştirdim.
Başta forumun kurucusu @Hintell'i kalben tebrik ederim. Diğer yandan Asuman hanımın kliniğini tercih eden ismini sayamacağım birçok arkadaşı birkaç senedir takip ediyordum. Daha çok sessiz üyelerdendim ama hep takipteydim. Bu yüzden daha önceden de bir arkadaşımızın dediği gibi foruma olan borcumu ödeme vakti geldi.
1 Kasım tarihinde Pendik Özel Yüzyıl Hastanesinde sabah saat 08.00'de başlayan saç ekim operasyonum Sümeyye hanımın karşılamaları, Enes Bey, Elif Hanım'ın yoğun çabaları ve tabii ki Asuman hanımın desteğiyle saat 17.00'ye kadar sürdü. İlgi gerçekten muazzamdı.
ilk günü tamamladım, ikinci gün yıkama için gittim. Şimdi de fotoğraflarımı paylaşıyorum. Sizler de bu yolculuğa yorumlarınızla eşlik ederseniz çok sevinirim.
Destek tavsiyeleri ve doğal beslenme ile ilgili tavsiyelerinizi de ayrıca bekliyorum.
Şimdilik;
Coraspin - (Günde 1 Kez)
Fito Krem (Sabah Akşam)
Cipro (Tablet Sabah Akşam)
Batix Sprey (Sabah Akşam 10 gün)
Prednol (tablet 4 gün)
XPecia tablet (Sabah Akşam)
20. gün Prozinc Plus Serum ilave edeceğim.