Gönderen Konu: Asuman Hair - 3800 Greft - 32 Yaş  (Okunma sayısı 21254 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Asuman Hair - 3800 Greft - 32 Yaş
« Yanıtla #106 : 13 Mayıs 2022, 18:41:18 »
210 gün daha ekilen saçlarda hacimlenme olur ve çok başarılı olmuş sık doğal ve güzel bir saç tarzı güle güle tara saçlarını
Global Moderator

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #107 : 13 Mayıs 2022, 19:13:35 »
Kıskandın galiba  :) kusura bakma dostum benim saçım öncesi sonrası bu duruma gelse bende böyle cix fotolar atardım  :)
Kişi kendinden bilir işi  ;)
Ben sadece öneri sundum.
Ayrıca sen bu poza cix diyorsan hayatında cix görmemişsin.

Hintell'in fotoğraflarına veya mctnky'e bak gel bakalım.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

Jetta51

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #108 : 13 Mayıs 2022, 19:26:05 »
210. Gün arkadaşlar.

Ekim düşünenlere sesleniyorum. Daha ne düşünüyosunuz? 😀
[/quote
Maşallah diyelim süper kare iyi günlerde kullan kardeşim mükemmel sonuç  |-onayisareti-|
  • Ekim Tarihi: 28.12.2020
  • Ekim Merkezi ismi Aslı Tarcan saç ekim Merkezi
  • Greft Miktarı 6000
  • Yaşınız 40
  • Medikal Tedavi Proterra

halu80

• Sr. Member
« Yanıtla #109 : 13 Mayıs 2022, 19:37:51 »
Resimli görme imkanımız olsaydi keşke

Ustam ismin Belcikali olduguna göre, Belcikadaki ekimcilere bak derim. En iyi üclü orada, Dr. Mwamba, Dr. Bisanga ve Dr. Feriduni. Onlari fiyati cok pahali ama güzel ekim istiyorsan oralara git. Onlarda ektirmessen bile önce onlara danış, randevu al görüş. Onlar ekime uygunmusun değil misin sana söylerler. Türkiyede herkes uygunsun derler ve hayatını mahvederler (Koray Erdoğan hariç belki) Ama önce onlarla görüş ondan sonra düşün.
Bende burda ektirdim, hep çokluları öne ektiler ve ekim olduğu heryerden belli. Bu arkadaşta da öyle, ama yorumlara bakarsan çok doğal filan diyorlar. Ama doğal değil, ön hat hep ince tekli greftler olur. Şakalarda da aynı, rastgele ekim yapıyor bu merkez.
Insan içine çıkamaz hale soktular beni malesef!

Osman Sari

• Jr. Member
  • **
  • asuman hair saç ekimi
« Yanıtla #110 : 14 Mayıs 2022, 16:11:26 »
Ustam ismin Belcikali olduguna göre, Belcikadaki ekimcilere bak derim. En iyi üclü orada, Dr. Mwamba, Dr. Bisanga ve Dr. Feriduni. Onlari fiyati cok pahali ama güzel ekim istiyorsan oralara git. Onlarda ektirmessen bile önce onlara danış, randevu al görüş. Onlar ekime uygunmusun değil misin sana söylerler. Türkiyede herkes uygunsun derler ve hayatını mahvederler (Koray Erdoğan hariç belki) Ama önce onlarla görüş ondan sonra düşün.
Bende burda ektirdim, hep çokluları öne ektiler ve ekim olduğu heryerden belli. Bu arkadaşta da öyle, ama yorumlara bakarsan çok doğal filan diyorlar. Ama doğal değil, ön hat hep ince tekli greftler olur. Şakalarda da aynı, rastgele ekim yapıyor bu merkez.

selamlar kardeşim. forum yolculuğumda birçok gönderinin altında yorumlarını okuyordum. Endişeni anlıyorum.
Şimdi burada saç ekiminden beklenti dediğimiz olay çok önemli.

Benim de araştırma sürecim 2 yılı neredeyse buldu. Bu sürede mesela artık kafayı yicem sandım. Yolda gördüğüm biri olduğunda yanımdakilere bak bu ekim, bu değil.. hatta bu ekim şurada yapılmış filan diyecek kadar araştırdım yani..

Tabii ki bu ekim olayının kusursuz güzellikte olmasını beklemek biraz lüks oluyor.
Şöyle düşünmek lazım. iyi bir burun estetiği, yüz dolgusu vb gibi estetik operasyonları bile dikkat edildiğinde anlaşılıyor. Ama bu o ekimlerin kötü olduğu anlamına gelmiyor.
He bunun yanında hiç ekim yaptırmayan gür saçlı insanların bile saçlarına bakıldığında bir çoğunun ön çizgisinin berbat olduğunu farkettim. ama niyeyse daha önceleri hiç dikkatimi çekmemişti.

Şimdi ben bu duruma çok takık olduğum için milleti görür görmez ekim olduğunu anlıyorum ama sonradan da farkettim ki ekimle ilgisi olmayan insanlar (Kİ BUNLAR BENCE TÜRKİYE NÜFUSUNUN %95'İNİ OLUŞTURUYOR) bu arkadaşların hiçbir şey umurunda değil. Görmüyorlar, bilmiyorlar, anlamıyorlar bile...

Benim karşılaştığım insanlardan 50 taneden belki bir tanesi ekim mi yaptırdın diye soruyor.. Bu soranların da bi kısmı bu işlerle mutlaka ilgili oluyor...

Benim saç ekimim, önceki resimlerime baktığımda %100 bir fak oluşturduğu için ben oldukça memnunum.. Bir daha olsa bir daha yapardım..
Dolayısıyla çok takılmamak lazım. He senin sürecin nası sonlandı bilmiyorum, ekimini görmedim.. bariz bir hata yoksa eğer senin haricindekilerin bu duruma çook uzak olduğunu bir söylemek istedim..

Yorumun için teşekkür ederim.
  • Ekim Merkezi ismi asuman hair saç ekimi
Asuman hair saç ekimi konu başlığım:

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=24535.0

Osman Sari

• Jr. Member
  • **
  • asuman hair saç ekimi
« Yanıtla #111 : 14 Mayıs 2022, 16:33:50 »
Kişi kendinden bilir işi  ;)
Ben sadece öneri sundum.
Ayrıca sen bu poza cix diyorsan hayatında cix görmemişsin.

Hintell'in fotoğraflarına veya mctnky'e bak gel bakalım.

üstad üst üste gömmüşsün beni ya. BIrak keyfini çıkarayım ağzım da öyle dursun :) bence bunu hakettim.

Balistique

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #112 : 14 Mayıs 2022, 16:34:44 »
Gayet 10 numara olmuş ve verilen pozdaki yüz ifadesinin ne alakası var Allah askina :)

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #113 : 14 Mayıs 2022, 16:47:49 »
üstad üst üste gömmüşsün beni ya. BIrak keyfini çıkarayım ağzım da öyle dursun :) bence bunu hakettim.
Canım kardeşim ayıp ettin gömmek manasında söylemedim ben.

Saçların çok güzel olmuş sadece tam verim almak amacıyla mizahi dille bir öneri bildirdim.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

JudeFawley

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #114 : 14 Mayıs 2022, 17:11:50 »

Bu arkadaşın söylediklerine anlam veremeyen bir tek ben miyim? Fotoğraflara bakınca bana mükemmel bir ekim gibi geliyor. Doğal olmayan bir şey göremiyorum ben bu ekimde.
Ben de aynı yerde ektirdim, herhalde böyle bir sonuç alsam çok mutlu olurum.

Osman Sari

• Jr. Member
  • **
  • asuman hair saç ekimi
« Yanıtla #115 : 20 Mayıs 2022, 16:46:26 »
Bu arkadaşın söylediklerine anlam veremeyen bir tek ben miyim? Fotoğraflara bakınca bana mükemmel bir ekim gibi geliyor. Doğal olmayan bir şey göremiyorum ben bu ekimde.
Ben de aynı yerde ektirdim, herhalde böyle bir sonuç alsam çok mutlu olurum.

Gönlün rahat olsun.. Bence arkadşımızn beklentisi çok farklı..
iyi bir seçim yaptın. gerisi beklemeye kalıyor.. süper sonuçlar seninle olsun kardeşim.

Hair'lı Olsun

• Bu Alana Reklam Verilir.
  • Hero Member
« Yanıtla #116 : 20 Mayıs 2022, 16:49:20 »
tebrikler güzel sonuç
Saç Sağlığı Discord : https://discord.gg/RJrwv4h7

Finansteride
Omega 3  -  Biotin 5000
Keçiboynuzu özü
Masaj - Magnezyum yağı  
D3 vitamin  -  B12 vitamin

kellim

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #117 : 13 Haziran 2022, 07:24:04 »
Foto atar misin ekiminin
  • Ekim Merkezi ismi medeks
medeks

serenade11

• Hero Member
« Yanıtla #118 : 12 Ağustos 2022, 00:19:37 »
Son durum nedir?
  • Ekim Tarihi: 03.07.2022
  • Ekim Merkezi ismi Asuman Hair
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 25