Ustam ismin Belcikali olduguna göre, Belcikadaki ekimcilere bak derim. En iyi üclü orada, Dr. Mwamba, Dr. Bisanga ve Dr. Feriduni. Onlari fiyati cok pahali ama güzel ekim istiyorsan oralara git. Onlarda ektirmessen bile önce onlara danış, randevu al görüş. Onlar ekime uygunmusun değil misin sana söylerler. Türkiyede herkes uygunsun derler ve hayatını mahvederler (Koray Erdoğan hariç belki) Ama önce onlarla görüş ondan sonra düşün.
Bende burda ektirdim, hep çokluları öne ektiler ve ekim olduğu heryerden belli. Bu arkadaşta da öyle, ama yorumlara bakarsan çok doğal filan diyorlar. Ama doğal değil, ön hat hep ince tekli greftler olur. Şakalarda da aynı, rastgele ekim yapıyor bu merkez.
Insan içine çıkamaz hale soktular beni malesef!
selamlar kardeşim. forum yolculuğumda birçok gönderinin altında yorumlarını okuyordum. Endişeni anlıyorum.
Şimdi burada saç ekiminden beklenti dediğimiz olay çok önemli.
Benim de araştırma sürecim 2 yılı neredeyse buldu. Bu sürede mesela artık kafayı yicem sandım. Yolda gördüğüm biri olduğunda yanımdakilere bak bu ekim, bu değil.. hatta bu ekim şurada yapılmış filan diyecek kadar araştırdım yani..
Tabii ki bu ekim olayının kusursuz güzellikte olmasını beklemek biraz lüks oluyor.
Şöyle düşünmek lazım. iyi bir burun estetiği, yüz dolgusu vb gibi estetik operasyonları bile dikkat edildiğinde anlaşılıyor. Ama bu o ekimlerin kötü olduğu anlamına gelmiyor.
He bunun yanında hiç ekim yaptırmayan gür saçlı insanların bile saçlarına bakıldığında bir çoğunun ön çizgisinin berbat olduğunu farkettim. ama niyeyse daha önceleri hiç dikkatimi çekmemişti.
Şimdi ben bu duruma çok takık olduğum için milleti görür görmez ekim olduğunu anlıyorum ama sonradan da farkettim ki ekimle ilgisi olmayan insanlar (Kİ BUNLAR BENCE TÜRKİYE NÜFUSUNUN %95'İNİ OLUŞTURUYOR) bu arkadaşların hiçbir şey umurunda değil. Görmüyorlar, bilmiyorlar, anlamıyorlar bile...
Benim karşılaştığım insanlardan 50 taneden belki bir tanesi ekim mi yaptırdın diye soruyor.. Bu soranların da bi kısmı bu işlerle mutlaka ilgili oluyor...
Benim saç ekimim, önceki resimlerime baktığımda %100 bir fak oluşturduğu için ben oldukça memnunum.. Bir daha olsa bir daha yapardım..
Dolayısıyla çok takılmamak lazım. He senin sürecin nası sonlandı bilmiyorum, ekimini görmedim.. bariz bir hata yoksa eğer senin haricindekilerin bu duruma çook uzak olduğunu bir söylemek istedim..
Yorumun için teşekkür ederim.