Gönderen Konu: Kel olsan da saç ektirebiliyorsan mutlu ol  (Okunma sayısı 1217 defa)

Albor

• Yeni üye
  • *
Ynt: Kel olsan da saç ektirebiliyorsan mutlu ol
« Yanıtla #15 : 02 Kasım 2021, 11:40:36 »
ben proscar 1/4 xpecia ve procapil içerikli topikal sprey kullanıyorum , süreçten şuan memnunum ekimden vazgeçtim gibi size de öneririm hocam araştırıp başlayın aklınıza yatarsa
prp ve mezoterapi düşünüyorum. Aklıma yatarsa söylediğiniz ilaçları da kullanabilirim.

Albor

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #16 : 02 Kasım 2021, 11:43:52 »
Saç ekiminde riski gören ve ekmeyen merkez bence iyi merkezdir parayı değil sonucunu düşünür
Merkezin adı nedir

Donör uZun ken iyi görünüyor evet ama kısa i kende ekim yapılmayacak gibi durmuyor tabi canlı görünce daha mı seyrek pek anlamadım bu resimden
Batman Ömer Uğur güzellik merkezi diye geçiyor. Dünya Hastanesi bünyesinde çalışıyorlar. Tok satıcı olduklarını söyleyebilirim. 8600 TL'den vazgeçtiler. Tabi kendi prestijleri de söz konusu. Kötü bir ekimle anılmak istemezler. Onun dışında dediğiniz gibi bölgenin en kaliteli merkezlerinden biri bana göre de. Ben takdir ettim tutumlarını. Hayal satmadılar en azından. İsterseniz ekelim yine de dediler. Ben bizzat Ömer Uğur'un görüşünü sordum. Ben olsaydım yapmazdım dedi. Ben de vazgeçtim.

halu80

• Sr. Member
« Yanıtla #17 : 02 Kasım 2021, 13:24:33 »
Helal bu merkeze, her merkez böyle olsa millet boş hayallere girmez. Tabi ki kendi prestijlerini de düşünüyorlar, ama insan a da önem veriyorlar. Başka merkez ekerdi ve çok kötü durumda kalırdınız, piskolojiniz de alt üst olurdu o zmn.

Saçı boşver spor yap kendini geliştir, saç düşündüğümüz kadar önemli değil!

Albor

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 02 Kasım 2021, 13:31:15 »
Helal bu merkeze, her merkez böyle olsa millet boş hayallere girmez. Tabi ki kendi prestijlerini de düşünüyorlar, ama insan a da önem veriyorlar. Başka merkez ekerdi ve çok kötü durumda kalırdınız, piskolojiniz de alt üst olurdu o zmn.

Saçı boşver spor yap kendini geliştir, saç düşündüğümüz kadar önemli değil!
Haklısınız. En azından kafam çok yamuk yumuk değil, kellik yakışır diyerek avutuyorum kendimi 😂 Tabi mevcut saçlarımı korumaya çalışacam.

Facebook Twitter Instagram