Gönderen Konu: Saç ekimi için yardım yas27  (Okunma sayısı 444 defa)

ctrl06

• Yeni üye
  • *
Saç ekimi için yardım yas27
« : 01 Kasım 2021, 22:02:24 »
Herkese merhabalar . Oncelikle forumda yeniyim ve ilk defa konu acıyorum umarım yapabilirim. Sizlerin sac ekimi konusunda fikir ve düşüncelerinizi öğrenmek ve faydalanmak istiyorum .
-27 yaşındayım. 5 senedir genetik dokulmem devam ediyor ve üst bölgede sac kalmayana kadar durmayacak galiba .
- bir iki yildir sac ekimi yaptırmayı düşünüyorum ama hepimizde olduğu gibi bende de soru işaretleri var . Ankarada yaşıyorum ve bir Ekim merkezine gittim . Bana sağ ve sol kulak üstü donör alanimin zayıf olduğu, saçlarımın dökülmeye devam edeceği ve beklemem gerektiği soylenildi . Ama ben ileriki zamanlarda değil simdi sac ektirmek istiyorum . Psikoloji olarak kötü etkiliyor.
- sac ekimine uygun muyum ?
- nasil bir teknik ve planlama ile Ekim yapmalıyım?
- sac ektirdikten sonra eski saçlarım dökülürse ne yapabilirim ?
- benim saçlarım icin en uygun merkez hangisidir ?
- Eger iki defa sac ekimi gerekiyorsa ilki nasil olmalı?

Açıkçası her fikrinize ihtiyacım var . Konuyu gören arkadaşlar cevaplarını esirgemezlerse sevinirim .

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç ekimi için yardım yas27
« Yanıtla #1 : 02 Kasım 2021, 11:09:38 »
Donör bölgende dupa var gibi dostum baya seyrelme ve dökülme var resimlerden gördüğüm pek uygun değil gibisin saç ekimine açıklığın az olsa da

Global Moderator

ctrl06

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 03 Kasım 2021, 21:48:21 »
Donör bölgende dupa var gibi dostum baya seyrelme ve dökülme var resimlerden gördüğüm pek uygun değil gibisin saç ekimine açıklığın az olsa da
dupa nedir
  • Yaşınız 26

halu80

• Sr. Member
« Yanıtla #3 : 04 Kasım 2021, 00:09:35 »
Tamam şimdi ektirmek istiyorsunda, ektirdin diyelim, ileriki zamanda dökülmen devam edecek. O zmn kötü görüntü oluştuğunda ne yapacaksın? Bir daha ekime gireceksin, ama donöründe yavaş yavaş gidici. Yani ekilecek saçın kalmaycak ve bin pişman olacaksın.

Kenarları böyle kısa kesme, çok seyrek duruyor, iyi bir berbere git ve saç stilini değiştir, hafif daha uzat, öyle idare et şimdilik.

Birde mesikal tedavileri araştır önce, belki onlar fayda verir ilk etapta. Dupa yı da kendin araştır.

Facebook Twitter Instagram