Saç Ekimi Sonuçları
Senin yağlanma dediğin DHT hormonu kafanı güzelce yıka Finasterid dene bence
yediklerinede dikkat et.diyeti unuttum ama saç için beslenme diyetide vardı saç yağlanmasn diye cildi yağlandırıcaklardan kaçın
Yağlanma sadece saçlarınız da mı oluyor yoksa genel olarak yağlı cildiniz mi var? Ekim bölgesinde bende de sivilcelenme oluyor. Biraz yağlı gibi de duruyor ama kullandığım spreyden olabileceğini düşünüyorum ben.
Kardeşim şöyle anlatayım. Fotoğraflara baktiysan eğer bu saçımın seyrek olduğu bölge ve alın kısmında yaglanma oluyor. Kendi gözlemlerime göre yağlanma dökülme olan bölge de çok oluyor. Yağlanma çoğaldıkça da dökülme artıyor. 1-2 yıl öncesinde daha azdı. 2-3 gün yikamadigim zaman yağlanma belirtisi oluyordu. Şimdi ise saçlarımı yikadiktan birkaç saat sonra sanki hiç yıkamanız gibi yağlı oluyor. Bilemedim. Senin ki belki ekimle alakalı olabilir. Çünkü ekimden sonra bu kafaya enjekte edilen sıvıdan kaynaklı olabiliyor diye duymuştum.
Bilgi için teşekkürler üstad. Sivilceleri sıktığım zaman derine çöküntü de oluyor. Muhtemelen ekimde ki sıvılar kafada hala benim
Sen yine de sivilceleri sıkma kardeşim ne olur ne olmaz. Ekim bölgesi pek kurcalanmaya gelmez 🙂. Ayrıca aramızda bir hafta var. Bu ekilen bölge de hala bı sertlik var. Taş gibi mesela. Senin de öyledir muhtemelen. İşte o sıvıdan dolayı diye duymuştum. Vücut onu biraz geç atıyormuş.
normal değilmi sürece göre ? 1,2 ay sonra böyle kalırsa bence o zaman telaşa kapıl.